VazgectimSenden Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 wastyrx said: VazgectimSenden said: Olumlu düşünün her zaman sonuç olumlu olacaktır :) Özür dileyerek şu cümleye nah olacaktır demek istiyorum. Teşekkürler. Hayatta nasıl düşünürseniz (tabi ki sadece düşünmekle olmaz yetkinliklerinizi de arttırmanız gerek) öyle olur. Ben kendimi inanılmaz şanslı bulurum mesela.. Askerde dahi 550 kişilik komanda eğitim birliğinden 10 kişi batı çekecekti ben o 10 kişiden biri olmuştum. Sonra o on kişiden sadece 1 kişi karargah bölük subayı olacaktı (askere gelme git evinde dur demek) ben o bir kişi oldum. Gerçi doğu çekseydim de vardır bu işte bi hayır bakalım beni neler bekliyor derdim yine mutlu olurdum. Yani insanın gücü gerçekten hissettikleri ile alakalıdır.. Ben ne zaman bir işte başarısız olsam hemen çevremde o işi yapanlara bakarım sonra kendi kendime derim ki bu adamın yapabildiği şeyi benim yapamamam mümkün mü abanırım o işi ve mutlaka yaparım... Düşüncenin gücüne inanın.. Düşünceler sizi hiç beklemediğiniz yerlere getirir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 amin. ve öylede oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 üf şu evrene mesaj yolluyorum tiplerinden ne nefret ediyorum belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VazgectimSenden Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Gizli said: üf şu evrene mesaj yolluyorum tiplerinden ne nefret ediyorum belli değil Evrene mesaj yollama ile alakası yok. Kendini motive etmek ile alakası var sadece.. Herkesin motivasyon kaynağı farklıdır. Kişi bunu kendi bulacak.. Bu işe ilgisi olanlar mutlaka http://www.vazgectimsenden.com/Zafere_Dogru_Sinema_39_1_113941.1_konu.htm bu filmi izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 motive olmanı sağlayacak bir düşünce nasıl oluyor da senden bağımsız bir olaya etki edip kurada batı çıkmasını sağlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VazgectimSenden Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Gizli said: motive olmanı sağlayacak bir düşünce nasıl oluyor da senden bağımsız bir olaya etki edip kurada batı çıkmasını sağlıyor? Yaşadıklarımızın çoğu bizden bağımsız gelişmez. Örnek : Doğuştan ailemizin olmamasına, çok fakir olmamıza yapılacak bir şey yok. Ama bundan sonra yaşayacaklarımız için yapılacak şey çok. Olaya nasıl baktığın ile alakalı. Ben kendimi şanslı görüyorum dedim arkasından batı çıktı dedim sonra ki cümlemde doğu çıksaydı da yine sevinirdim yine kendimi şanslı sayardım diye ekledim. Geçmişte yaşadığımız kötü şeyler bile bugünümüzün kıymetini bilmemizi sağlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 yoo baya baya bizden bağımsız gelişir. senin olayı iyi veya kötü görmen de olayın gerçekten iyi veya kötü oluşunu değiştirmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 bence motivasyon insanın bir şeyi ne kadar istediğiyle alakalıdır. istiyorsan o gücü de kendinde öyle bir bulursun ki buna kendin bile şaşarsın. 5 aydır günün 4-5 saatini ders çalışmaya ayırıyorum. temmuza kadar da böyle gitmesini umuyorum. bunu yapmamı sağlayan en önemli etken ise şuan ki ekonomik-sosyal yaşantımın beni tatmin etmemesi ve donanımlı bir insan olmamam. bu sınavı kazanınca donanımlı bir insan olmayacağım ama en azından olmak için bir adım atmış olacağım. 5 ay önce kendi kendime yaptığım değerlendirme doğrultusunda iki sonuca ulaştım. eğer mutlu olmak istiyorsam; ya sağır-dilsiz-kör üçlemesine uyarlanırım, ya da planlı ve çok çalışıp başarılı olurum. hayat bana bunun dışında başka bir alternatif verdiyse de ben o kadar geniş görüşlü ve bol imkanlı bir adam değilim, elimden sadece çalışmak geliyor. söz meclisten dışarı; bunu başaramayacağımı iddaa edenlere, zekamı küçümseyerek yapabileceklerimi sorgulayanlara http://inciswf.com/hassiktir_2.swf ayrıca izlemeyen varsa http://www.borsanasiloynanir.co/wp-content/uploads/2014/02/The_Pursuit_of_Happyness%E2%80%93Umudunu_Kaybetme-2007-Film_Afisi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 böyle böyle hayatın içine ediyor insanlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Bir ara dünyayı ele geçirme planı yapmıştım. Gayet güzel bir plandı ama öle kaldı, kim uğraşıcak allasen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 ben de yaptım lan dünyayı elegeçirme planı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VazgectimSenden Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 kavurma said: bunu yapmamı sağlayan en önemli etken ise şuan ki ekonomik-sosyal yaşantımın beni tatmin etmemesi ve donanımlı bir insan olmamam. bu sınavı kazanınca donanımlı bir insan olmayacağım ama en azından olmak için bir adım atmış olacağım. 5 ay önce kendi kendime yaptığım değerlendirme doğrultusunda iki sonuca ulaştım. eğer mutlu olmak istiyorsam; ya sağır-dilsiz-kör üçlemesine uyarlanırım, ya da planlı ve çok çalışıp başarılı olurum. hayat bana bunun dışında başka bir alternatif verdiyse de ben o kadar geniş görüşlü ve bol imkanlı bir adam değilim, elimden sadece çalışmak geliyor İşte elimizden geleni yapacağız.. Sonuçlar nasip.. Umuyorum hayatınızı olumlu şekilde değiştirirsiniz ki ben yapacağınıza inanıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Olmak istediğim kişiyi düşündüm. Özelliklerini maddelere böldüm. [list] [*] göğüs kasları iron man zırhı gibi [*] çok şık giyinen elit bir bey [*] bilgili ve görgülü bir Monte Cristo kontu [/list] Gibi. Deadline koydum. Şimdilik bu kadar gelebildim. Çünkü içinde disiplin ile yapılamayan şeyler var. İstekli olarak bilgiye açlık gibi. Motivasyon için çok büyük sebeplerim de var ama o göt kalkmıyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VazgectimSenden Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Ren said: [list] [*] çok şık giyinen elit bir bey [/list] Ne yazık ki bu ülkemizde çok önemli bir faktör. Sadece son yaşadığımı anlatayım çocuk doktorumuza 3 - 4 kere gittik her seferinde eşime dedim ki bu adam bize diğerlerine davrandığı gibi davranmıyor. Ama gittiğimizde çok perişan halimiz vardı. Her reçete yazarken sizin sağlık sigortanız yok dimi diye sorması da cabası. Neyse oğlumuz iyileşti bende kendimi toparladım işe döndüm takım elbisemi giydim çocuğumu öyle götürdüm. Çıkışta eşime dedim ki bir şey fark ettin mi? Türkiye böyle ne yazık ki dedi.. Bu olaydan sonra da asla sizin sağlık sigortanız yok dimi demedi aksine sağlık sigortanız var nasılsa ödüyor dedi.. Bekarken bayanların bile bakışı değişiyor size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 ben bekarken baydım mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 o hedeflere ulasmis insanlari takip ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 gecen gun bi adamla konustum, su anda 40 yaslarinda, milyon dolarlari var. tekstil yapiyor. yeni proje yapmis 12 milyon dolarlik ona baslayacak vs. adam 0'dan geliyor bu hale. motivasyonunu nasil koruyor diye bir soru yok. cunku yapmak zorunda. lisede okulu birakmis, gitmis istanbulda baslamis bi yerde konfeksiyonda calismaya. geceleri de isyerinde yatmis. gece bekcilik yapmis, mekani temizlemis, gunduz konfeksiyonda calismis. ya calisacaksin, ya ac kalacaksin. adam o noktadan simdi milyon dolarlik patron olmus. adam mukemmel bir ornek, bir basari hikayesi. uzun lafin kisasi motivasyonumu nasil koruyacagim diye dusunuyorsan demek ki senin 'o ne is icin motivasyon bekliyorsan' o ise cok ihtiyacin yok. cok da istemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 kesin bi dolandırıcılıgı, hırsızlığı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Fistan said: kesin bi dolandırıcılıgı, hırsızlığı vardır kesin ole mucizevi basari hikayelerinde genelde o *calismak zorunda* olan cocuk patronun baglantilarini kullanir musterilerini calar ayni is kolunda ibldigi butun kaziklari cakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Ren said: [list] [*] göğüs kasları iron man zırhı gibi [*] çok şık giyinen elit bir bey [*] bilgili ve görgülü bir Monte Cristo kontu [/list] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 "akşam salata yapayım" *salata yapar* gerçekleştirebildiğim en uzun dönemli hedefim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 beklentileri azaltarak yapıyorum yani son 4-5 aydır o şekild gidiyor. bi yandan iş okul kariyer vs derken hepsine birden koşuşturmak cidden yorucu oluyordu gereken eforu ve verimi gösteremeyince 4-5 koldan giden faaliyetler 60-70% averaj gidiyordu. bıraktım mesela 2-3ünü ara verdim tek bi tane hedefe indirgeyip onu tamamlamak en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 abi oyunda hero açabilirsin mesela, daha uzun vadeli bir hedef olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 aquila said: bir sonraki nefesi alicak motivasyonum yok. Aha bu. Kendimi super demotive ediyorum ben. Mesela hedefim yemek soylemek mesela, masadan kapiya gidip kredi kartini uzatip yemegi alip acip yemenin ne kadar zahmetli oldugunu dusunuyorum. Tam 1 saat kendimle catisiyorum ne yapsam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 onun alternatifi yemek yapmak oldugu icin cok sikinti olmuyo asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar