orionlogic Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 kiz arkadasimla arka koltuktaydik inecegimiz yere geldik musait bir yerde inebilir miyiz dedik taksici durdu ben kapiyi actim , bu arada kaldirim tarafindan iniyoruz taksinin acik kapisina mobilet carpti (bizim bakkalin ciragi) taksici bize hic bir uyari yapmadi biz de arkadan goremezdik tabii. cocugun sadece eli kesildi dun dikis atmislar. ciddi bir seyi de yokmus. evde dinleniyormus. bugun bizi arayip para istedi bakkal. masraflar var dedi. dedik tutanak tutalim nedense hic yanasmadilar. sanirim cirak yabanci uyrukluymus ve ehliyeti de yokmus. bu tip durumlar da ne yapilir? daha fazla darlarlarsa para icin? bir de her gun onunden gectigim yer adami taniyorum ediyorum. taksinin plakasini da almislar bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ne kadar para istedi? senin için sıkıntı yaratmayacaksa,ve bakkal amca seni suistimal ediyor gibi hissetmiyorsan bi 100-200 ateşlesen ne olacak? ama parayı direk cocuga ulastırırdım ben olsam,bakkala vermem,cok güvenmiyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Hastane faturasını göstersin çok abartı bir şey değilse ödersin, yazıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 avukat pati varsa aydinlatabilir mi? burada bizim sucumuz var midir taksinin sucu var midir cocugun sucu var midir? cocuk sag taraftan gidiyordu bu arada kaldirim tarafindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 taksici haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 DoGMeaT said: ne kadar para istedi? senin için sıkıntı yaratmayacaksa,ve bakkal amca seni suistimal ediyor gibi hissetmiyorsan bi 100-200 ateşlesen ne olacak? ama parayı direk cocuga ulastırırdım ben olsam,bakkala vermem,cok güvenmiyorsam 700 tl istiyor. neyse o masraf.... dikisi de devlet hastanesinde atmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 o masraf o kadar olmaz bi ayar cekelim diye gir, 100-200 at cik isin icinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 mobilete zarar gelmiş ve bakkal amca onu istiyor bence,yoksa 2 dikiş için 700 tl'lik masraf mı olur gerçi mobilete 700 tllik ne masraf olabilir fatura iste bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Lancelion said: o masraf o kadar olmaz bi ayar cekelim diye gir, 100-200 at cik isin icinden. gordugum kadariyla mobllette de bir hasar yoktu oradayken. bizimkiler de isin icine karisti cunku en son sucluysak tutanacak tutalim dedik kapattik telefonlari. simdi bekliyoruz bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 700 tl'ye ehliyetsiz yabancı uyruklu çıraktan 5 tane alınır ne masrafı lan bu de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 suc kaldırım ile taksi arasından gecmeye calısan cocukta allah versin de gec para mara verme sakın varsa dertleri polise gitsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 herkes şark kurnazı ya nefret ediyorum bu kafa yapısından tiksiniyorum edit: bence aynı bakkal,calısan cocuktan mobilete zarar verdi diye masraf parası aldı+calısamadı saatler için yövmiye kesintisi yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Fistan said: suc kaldırım ile taksi arasından gecmeye calısan cocukta allah versin de gec para mara verme sakın varsa dertleri polise gitsinler hayir isin garip yani sokaktaki tum esnaf sucu takside ve bizde bulmus oyle diyor adam. gerci taksi de yolun ortasinda durdu ama kaldirim tarafindan araba gececek kadar da bir mesafe yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Fistan said: suc kaldırım ile taksi arasından gecmeye calısan cocukta allah versin de gec para mara verme sakın varsa dertleri polise gitsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 nerde oluyor bu olay hangi semtte? meraktan soruyorum ayrıca soagın tüm esnafının sucu kimde buldugunun pek bi ağırlıgı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 DoGMeaT said: herkes şark kurnazı ya nefret ediyorum bu kafa yapısından tiksiniyorum edit: bence aynı bakkal,calısan cocuktan mobilete zarar verdi diye masraf parası aldı+calısamadı saatler için yövmiye kesintisi yaptı ben de kac gundur deli oldum evimin sokagi bir de karsilacagiz edecegiz. tutanacak tutalim diyoruz ses yok. bir de calisan cocuk gelip bize takmasin o da var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 DoGMeaT said: nerde oluyor bu olay hangi semtte? meraktan soruyorum ayrıca soagın tüm esnafının sucu kimde buldugunun pek bi ağırlıgı yok goztepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 esnaf mahkemesi seni 700 lira ile mi cezalandırmış nedir ? çocuğa çok vicdan yapıyorsan 100 200 bişi at geç işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 7thBreath said: esnaf mahkemesi seni 700 lira ile mi cezalandırmış nedir ? çocuğa çok vicdan yapıyorsan 100 200 bişi at geç işte. boyle bir seye haklarin var mi? ben kapidan cikarken motor bana da carpabilirdi o zaman ne olacakti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 500 ver 1000 iste bence dayak şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 hakları oldugundan değil ama sonucta cocuk magdur olmus,kaza işte,kimseyi suclamaya gerek yok sen kendi vicdanını temiz tutmak adına bi 100-200 ateşle bence cocuga bakkal fln bırak surat yapsın,gider yan sokagın bakkalından alışveriş yaparsın cok afra tafra yaparsa,ne yapacak kesicekler mi seni? göztepe sonucta dağbaşı da değil bakkaldan iyice bi öğren hastane masrafı mı bu 700,neyin masrafıymış,fatura var mıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 çocuk niye mağdur oluyo ya taksi ile kaldırım arasında ne var adam kör mü o taksi orada duruyorsa içerisinden birileri inecek. burada hatalı taksici ve kurye eleman. en suçsuz sensin günahını verme bakkala. kalıbınızın adamı olun de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 DoGMeaT said: hakları oldugundan değil ama sonucta cocuk magdur olmus,kaza işte,kimseyi suclamaya gerek yok sen kendi vicdanını temiz tutmak adına bi 100-200 ateşle bence cocuga bakkal fln bırak surat yapsın,gider yan sokagın bakkalından alışveriş yaparsın cok afra tafra yaparsa,ne yapacak kesicekler mi seni? göztepe sonucta dağbaşı da değil bakkaldan iyice bi öğren hastane masrafı mı bu 700,neyin masrafıymış,fatura var mıymış? sordum dikis attilar dediler ama kartal sigortada atmislar yani orasi para almaz ki. bizimkiler de biraz fazla kati dertleri varsa gitsinler tutanak tutsunlar sen de burada magdursun diyorlar. yani dedigim gibi kapidan ciktigim anda kapi ile motor arasinda kalabilirdim de. endisem benim ciragin miragin hirs yapmasi evimiz belli yurdumuz belli yurudugum yol belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 haklısın haksızsın meselesi değil ki kafalarına göre para istiyorlar olay saçma zaten. çocuğun da güvencesi yoktur adam da sana itelemek istiyordur işte ben olsam bir şey vermem ama çok deli vicdan yaptıysan ay mahalleli ne der diyosan at işte 100 200, benim zerre umrumda olmaz çocuğa üzülürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Beş kuruş vermem. Çırak da istediği kadar taksın, aynen geri takarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar