Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

taksi kaza sorunsali

orionlogic

Öne çıkan mesajlar

kiz arkadasimla arka koltuktaydik inecegimiz yere geldik musait bir yerde inebilir miyiz dedik taksici durdu ben kapiyi actim , bu arada kaldirim tarafindan iniyoruz taksinin acik kapisina mobilet carpti (bizim bakkalin ciragi) taksici bize hic bir uyari yapmadi biz de arkadan goremezdik tabii. cocugun sadece eli kesildi dun dikis atmislar. ciddi bir seyi de yokmus. evde dinleniyormus. bugun bizi arayip para istedi bakkal. masraflar var dedi. dedik tutanak tutalim nedense hic yanasmadilar. sanirim cirak yabanci uyrukluymus ve ehliyeti de yokmus. bu tip durumlar da ne yapilir? daha fazla darlarlarsa para icin? bir de her gun onunden gectigim yer adami taniyorum ediyorum. taksinin plakasini da almislar bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

ne kadar para istedi?

senin için sıkıntı yaratmayacaksa,ve bakkal amca seni suistimal ediyor gibi hissetmiyorsan bi 100-200 ateşlesen ne olacak?

ama parayı direk cocuga ulastırırdım ben olsam,bakkala vermem,cok güvenmiyorsam

700 tl istiyor. neyse o masraf.... dikisi de devlet hastanesinde atmislar.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

suc kaldırım ile taksi arasından gecmeye calısan cocukta
allah versin de gec
para mara verme sakın
varsa dertleri polise gitsinler

hayir isin garip yani sokaktaki tum esnaf sucu takside ve bizde bulmus oyle diyor adam. gerci taksi de yolun ortasinda durdu ama kaldirim tarafindan araba gececek kadar da bir mesafe yoktu.
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

herkes şark kurnazı ya

nefret ediyorum bu kafa yapısından

tiksiniyorum

edit: bence aynı bakkal,calısan cocuktan mobilete zarar verdi diye masraf parası aldı+calısamadı saatler için yövmiye kesintisi yaptı

ben de kac gundur deli oldum evimin sokagi bir de karsilacagiz edecegiz. tutanacak tutalim diyoruz ses yok. bir de calisan cocuk gelip bize takmasin o da var...
Sosyal ağlarda paylaş

hakları oldugundan değil ama sonucta cocuk magdur olmus,kaza işte,kimseyi suclamaya gerek yok

sen kendi vicdanını temiz tutmak adına bi 100-200 ateşle bence cocuga

bakkal fln bırak surat yapsın,gider yan sokagın bakkalından alışveriş yaparsın cok afra tafra yaparsa,ne yapacak kesicekler mi seni? göztepe sonucta dağbaşı da değil

bakkaldan iyice bi öğren hastane masrafı mı bu 700,neyin masrafıymış,fatura var mıymış?
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

hakları oldugundan değil ama sonucta cocuk magdur olmus,kaza işte,kimseyi suclamaya gerek yok

sen kendi vicdanını temiz tutmak adına bi 100-200 ateşle bence cocuga

bakkal fln bırak surat yapsın,gider yan sokagın bakkalından alışveriş yaparsın cok afra tafra yaparsa,ne yapacak kesicekler mi seni? göztepe sonucta dağbaşı da değil

bakkaldan iyice bi öğren hastane masrafı mı bu 700,neyin masrafıymış,fatura var mıymış?

sordum dikis attilar dediler ama kartal sigortada atmislar yani orasi para almaz ki. bizimkiler de biraz fazla kati dertleri varsa gitsinler tutanak tutsunlar sen de burada magdursun diyorlar. yani dedigim gibi kapidan ciktigim anda kapi ile motor arasinda kalabilirdim de. endisem benim ciragin miragin hirs yapmasi evimiz belli yurdumuz belli yurudugum yol belli.
Sosyal ağlarda paylaş

haklısın haksızsın meselesi değil ki kafalarına göre para istiyorlar olay saçma zaten. çocuğun da güvencesi yoktur adam da sana itelemek istiyordur işte ben olsam bir şey vermem ama çok deli vicdan yaptıysan ay mahalleli ne der diyosan at işte 100 200, benim zerre umrumda olmaz çocuğa üzülürdüm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...