Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 5 DAKİKANIN TATAVASINI MI YAPTIN ŞURADA BURADA CANIM 13 yıl oldu la biz Beylikdüzü geleli, ayaklara düşmeden önce geldik. Goygoy malzemesi değilken buraya yerleştik. Ayık olun plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 applev0dka said: bide istanbulda yaşıyorum diye seviniyorsunuzdur siz :(:( ben yeni İnönü'ye 15dk da inerken siz 3 saat yol gelirken seneye görüscem sizle sdaasfas aynı anda cıksak ben şairlerde 3. birayı yaparken anca gelirsiniz siz sdafa Maçtan bir gün önce ya da sabahı Ortaköy'e gelip kuzenlerde, dedemlerdi dayımlardı falan hangisi kafama eserse gidip oturuyorum. Maçtan sonra bazen kalıyorum vs. İnönü de benim için sorun olmuyordu asdfasd Trafik olmayan saatte gelip, dönüyordum lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 beylikdüzü'nün neyi var la, konuşanlar sanki beşiktaş'da, şişli'de, ortaköy'de oturuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 DarKRideR said: applev0dka said: bide istanbulda yaşıyorum diye seviniyorsunuzdur siz :(:( ben yeni İnönü'ye 15dk da inerken siz 3 saat yol gelirken seneye görüscem sizle sdaasfas aynı anda cıksak ben şairlerde 3. birayı yaparken anca gelirsiniz siz sdafa Maçtan bir gün önce ya da sabahı Ortaköy'e gelip kuzenlerde, dedemlerdi dayımlardı falan hangisi kafama eserse gidip oturuyorum. Maçtan sonra bazen kalıyorum vs. İnönü de benim için sorun olmuyordu asdfasd Trafik olmayan saatte gelip, dönüyordum lel tamam sensin sen pes ettim sdsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 yoo nişantaşında oturuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Seru said: beylikdüzü'nün neyi var la, konuşanlar sanki beşiktaş'da, şişli'de, ortaköy'de oturuyo. şişli'den selamlar. şişli merkez rahat olsun herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 sarıgül'ün komşusu olmak nasıl bir duygu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 cihangir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 istanbul'da yaşamak güzel bir duygu onu söyleyebilirim. 10dk Beşiktaş, 15dk ortaköy, 10dk taksim falan. siz istanbul'a gelirken şehirler arası tarife mi geçiyor otobüsler ? asdafsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 şimdi pleb tier bi hayatım olsa ve sabahları 9'da iş başı yapmak zorunda olsam,arabam olmasa fln,applevotka dediğinde haklısın ama şu an oturduğum semtte arabayı park etmek için mahalleyi tavaf etmek zorunda kalmıyorum,sokaklarda gasp darp o şu bu sıkıntısı olmadan yürüyebiliyorum,yazın ağaçtan kayısı,nar,dut fln toplaya toplaya parkta bahçede köpek gezdirmeye çıkıyorum bu şartları beşiktaş bana sunabilse anında taşınırım,ama park sorunu,gürültü,ve halkla çok iç içe olma durumu beni geriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 iyi de şunları kırşehirde çorumda yozgatta da yaşabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 oralar kirsehir, corum ve yozgat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Nişantaşındayız otoparkımız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 istanbulda erken yaşlanırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 otoparkin olsa noluyo lan, sanki araba alicak paran var asedf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=t1q6svYO7E8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 aquila said: otoparkin olsa noluyo lan, sanki araba alicak paran var asedf. arabamız var karabiber tuz göt oldun sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 araba var, arabaniz degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 araba kullanan bir insan var ve otoparkı var nişantaşındayız otoparklı ev nişantaşında. odaklanman gereken nokta bu kes şimdi ezik amerikalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 sen de akbilini park et "otoparkin" bi kosesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 noooluur kavga etmeyiin noooooooooluuur :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 ne kavga edicem bu pislikle ya, sopayla bile durtmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 ortamı ısıtayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 şükrünün bi yerlerini ısıtabilirsin B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 applev0dka said: olimpiyat stadı olmaktan cıkıp pist kaldırlacaksa en mantıklısı inönü gibi aşağıya kazarak tribünleri de o yönde büyütmek, hem rüzgar esmez :p sdsafafa en mantıklısı bu, kapasite 100bini geçer heralde bu şekilde. Futbol bu şekilde yöetildikçe de boşkalmaya devam eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar