Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olimpiyat Stadı Mevzusu

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

bide istanbulda yaşıyorum diye seviniyorsunuzdur siz :(:(

ben yeni İnönü'ye 15dk da inerken siz 3 saat yol gelirken seneye görüscem sizle sdaasfas

aynı anda cıksak ben şairlerde 3. birayı yaparken anca gelirsiniz siz sdafa

Maçtan bir gün önce ya da sabahı Ortaköy'e gelip kuzenlerde, dedemlerdi dayımlardı falan hangisi kafama eserse gidip oturuyorum. Maçtan sonra bazen kalıyorum vs. İnönü de benim için sorun olmuyordu asdfasd

Trafik olmayan saatte gelip, dönüyordum lel
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

applev0dka said:

bide istanbulda yaşıyorum diye seviniyorsunuzdur siz :(:(

ben yeni İnönü'ye 15dk da inerken siz 3 saat yol gelirken seneye görüscem sizle sdaasfas

aynı anda cıksak ben şairlerde 3. birayı yaparken anca gelirsiniz siz sdafa

Maçtan bir gün önce ya da sabahı Ortaköy'e gelip kuzenlerde, dedemlerdi dayımlardı falan hangisi kafama eserse gidip oturuyorum. Maçtan sonra bazen kalıyorum vs. İnönü de benim için sorun olmuyordu asdfasd

Trafik olmayan saatte gelip, dönüyordum lel

tamam sensin sen pes ettim sdsafa
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi pleb tier bi hayatım olsa ve sabahları 9'da iş başı yapmak zorunda olsam,arabam olmasa fln,applevotka dediğinde haklısın

ama şu an oturduğum semtte arabayı park etmek için mahalleyi tavaf etmek zorunda kalmıyorum,sokaklarda gasp darp o şu bu sıkıntısı olmadan yürüyebiliyorum,yazın ağaçtan kayısı,nar,dut fln toplaya toplaya parkta bahçede köpek gezdirmeye çıkıyorum

bu şartları beşiktaş bana sunabilse anında taşınırım,ama park sorunu,gürültü,ve halkla çok iç içe olma durumu beni geriyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...