df Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 işgaliye parası istiyor belediye arabayı çekeceğin yer için. yani çekeceğin her yeri önceden belirleyip hepsine izin alman gerekir oranın yerel belediyesinden. tabi bu dediğim sadece mekan için. gıda izinlerini hiç bilmiyorum onun için de bi ton izin vardır kesin. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 aynen kafana göre gezemiyorsun onlraın gösterdiği yerlerde satış yapmaya mecbursun diye biliyorum ben,birden fazla yer için izin alabiliyor musun fln onu bilmiyorum ayrıca gıda üretimi için ruhsat almak incikli cincikli bir iş,sıhhı bir işletmenin alması gereken neredeyse her izni ve ruhsatı alman lazım,dolayısıyla o karavana dökdüğün kadar parayı harçlara ve izinlere dökmen gerekirse şaşırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 offf, bir ton iş desenize. sağolun bilgiler için arkadaşlar. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Vergi dilimleri filan mi degisti? Brutten nete hesapliyorum Dusuk yatmis maas gozukuyor Ik ya sorunca bik bik duzgun cevap veremiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 kandırdılar olm seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 jacabo said: Vergi dilimleri filan mi degisti? Brutten nete hesapliyorum Dusuk yatmis maas gozukuyor Ik ya sorunca bik bik duzgun cevap veremiyor bordroyu kim yapiyorsa ona sor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ocak diyedir, düzelir 1-2 ay sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 dana22 said: jacabo said: Vergi dilimleri filan mi degisti? Brutten nete hesapliyorum Dusuk yatmis maas gozukuyor Ik ya sorunca bik bik duzgun cevap veremiyor bordroyu kim yapiyorsa ona sor.. Abi disardan o is yine Ik uzerindengidiliyor Kanser ediyorlar adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Daesu said: kandırdılar olm seni Muhtemel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 disardan misardan..ik na soyle bulsun ve sana aciklasinlar..amirlerini de gaza getir onlarda da varmis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 fizban said: aquila said: nerden?hollanda'da bi sirketten. hayırlı olsun abi herşey planına uygun gidiyor galiba=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 jacabo said: Vergi dilimleri filan mi degisti? Brutten nete hesapliyorum Dusuk yatmis maas gozukuyor Ik ya sorunca bik bik duzgun cevap veremiyor ben sordum aynı şeyi ik'na asdf. prim falan aldıysan aralıkta ordan bi miktar vergi bu aya kaymış. sgk'yı 7000 tlden falan hesaplamışlar ki onun yarısını alıyorum, hayvan gibi vergi olmuş tabii. senin de öyle olabilir. böyle bi saçmalık neden oldu bilmiyorum tabii, geçen yıl al verginin tümününü. neyse geçen ayın bordroya baktım az vergi olmuş zaten dengelemiş bu ayla gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Hayırlı olsun Seren (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 eyw panpiler. bugun de kabul ettim tekliflerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 bizi de yanina aldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 kita mi degistirecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 valla hic fena olmaz bu ara. yakinda dunya degistiricem cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 fizban said: eyw panpiler. bugun de kabul ettim tekliflerini. Butun seyler de Hollanda'ya gidiyomus. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 PATICIKLER MI? KENDER ORADA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Bugün yeni yılın ilk maaşını aldım. Ama saymadım. Gerek yok çünkü patronumun durumunu biliyorum. Adam ayakta durmak için çabalıyor. 5 kardeşi var ve pek yardımcı da olamıyorlar. Allah izin verirse bir arsasını sattık, Kaparo aldık. Biraz nefes alacak adam. Benimde şirkette biraz birikimim var. Belki önümüzdeki ay toptan verir zammı duruma göre bakalım ne olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ben hariç kimse memnun değil zamdan 5 kişi falan bırakıyor D: gerçi bende ay sonunda istifa edip gidiyorum ondan pek umrumda değil. itolular 8% yaptılar primi iç edip üstüne yattılar :<. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 şu şerefsizliği hepsi yapıyor. şu ana kadar sınıf arkadaşım olan ve satış-pazarlama işinde çalışan 4 ayrı arkadaşımdan aynen Fin'in yazdığı şeyi duydum... 8% zam, primler verilmemiş. benim bir tezim var senelerdir, sanırım doğru. şöyle bir tez: bütün patronlar aynı yerde patronluk eğitimi alıp, aynı kaptan yiyip, aynı kaba pisliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 KuddusiMavra said: bütün patronlar aynı yerde patronluk eğitimi alıp, abicim sende bir den patron olmayı bence. Ben acıyorum bazen. çok para çok mutluluk olsaydı bu forumda dolanan bir iki kişinin bu foruma ayak basmamaları lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Herhangi bir şirkette patronun karı azalmaz... Gerisini sen düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Karag8z said: KuddusiMavra said: bütün patronlar aynı yerde patronluk eğitimi alıp, abicim sende bir den patron olmayı bence. Ben acıyorum bazen. çok para çok mutluluk olsaydı bu forumda dolanan bir iki kişinin bu foruma ayak basmamaları lazımdı. vallahi anlamadım? edit:galiba anladım. Çok para mutluluk demek değil zaten. Öyle olsa tatmin olan patron görebilirdik. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar