Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 a2 var mı sende sincap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 yok başlıyom kursuna onun da. alana kadar ev - iş yaparım (2km) sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 zipzip said: http://www.bikebd.com/wp-content/uploads/2013/01/TVS-Apache-RTR-160-Bike.jpg Tip fena değilmiş ama özelliklerini zerre bilmiyorum nasıl bi motor diye. Bi de sen buna kısa kalmıcak mısın? asgçksdgsa aksine uzunlar için güzel motor denmiş, uzundan kasıt sen değilsin tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 seni bi ihbar ediyim de göre pis trafik canavarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 senko said: başlangııç motoru olarak almam sanırım ktm'yi ya. ilk motorun canını çıkaracam gibime geliyor çünkü. ben başlangıç motoru olarak güvenilir ve sağlam motor alma taraftarıyım. Çin malı vs motorların çok sıkıntı çıkardıkları bilinen birşey. KTM konusuna gelince, ktm biraz agresif bir motor, gaz hassasiyeti çok fazla, her ne kadar düşük ccli bir motor da olsa yüksek torku ve hassas gaz ayarı sebebi ile kontrolü zor. canına okusan bile birşey farketmez en kral 250cc motor 14bin lira. satarken zaten 12 ye direk satıyorsun. İyisini al güvenli sür. Zaten motor raodage'ı 4000 kmde tamamlıyor. 8000-10000kmde değiştirsen, evin işin arası 2 km imiş, sen bunu 2 yılda zor yaparsın. 200-250 cc racing tipli commuter bir motor ile de uzun yol çok zor olacağı için alacağın motor baya bir seninle olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Al gitsin ya zaten toton yemez bırakırsın sürmeyi boşa masraf yapmamış olursun. Ya da ktm al sonrasında yarı fiyatına alırım senden onu oda olur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Ben de diyorum inatla ktm al diye anlamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Bence bunu alsın adam gibi bi araba alsın gerek yok şimdilik ktmyi kaldı ki bu ehliyeti de alamaz bence kalır sınavdan afkasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 valla titreşimi var diyorsun 150cclik alet diyorsun çok pişman olursun al bajaj geç ya ben memnunum öyle hızlı gitmicem diyorsun da ana yollara çıktıgında 80den sonra daha cıkmıyormu lan bu alet diye tepinme tepesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 bajaj alıp geçiyim de 2 kat fiyat farkı var arada hakan'ın dediği gibi sevmeyip bırakabilirim de bilmiyorum daha önce hiç deneyimim olmadı gidip ktm/bajaj alsam, sonra beni sarmadı desem haybeye masraf böyle bişiden başlayıp biraz kullansam, baktım seviyorum motor olayını, satar o zmn alırım ktm misal. ki bunu düşürmesi etmesi, üstünde acemiliğini geçirmesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ya satıosun haybeye masraf o kadar olmuoda. Eğitim falan al bi ya, dan dun atlama motorun üstüne. arttırdığın parayla ekıpman alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Ktm al, sevmezsen bende durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 bajaj ne abi aman ilk defa duyuyorum ne diye arattim google dan. 7-8 bin lira verme oyle motorlara bosuna ilk defa binecekmissin birde. Al boyle ufak bir motor ilk basta. Cok hosuna giderse ilerde naked, enduro, cruiser, SS sinifindan hangisi hosuna gidiyorsa artik, 600 luk bir motosiklet bakarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Suark said: ya satıosun haybeye masraf o kadar olmuoda. Eğitim falan al bi ya, dan dun atlama motorun üstüne. arttırdığın parayla ekıpman alırsın heralde abi eğitim ehliyet alıcaz bunları ehliyet alana kadar ev-iş dışında bir yere gitmem zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ooo esnaf konuştu şeyi çok düşünme, nakit varsa motorsiklette fiyat kaybı olmadıgındınan 2. elde para kaybederim die düşünme. Bide şu var, seversen bineceksin o alete =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 motoru elden cıkarırsnın her türlü en fazla 300-500 zarar edersin asıl ekipmanları elden çıkarmak sıkıntı onlar asıl para tutan. Eğer sevmez isen.. Ama al yeaaa zengin adamsın en olmadı çöpe atar yenisini alırsın ama biraz illalah ettirir bu motor seni zevkin kaçmasın yani bu motor yüzünden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 sevmezsem motor olayını eşe dosta dağıtırız ekipmanları artık gerçi onlar da sağlam para tutuyor ya bir kask 1k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 birde motosiklet egitimi almana gerek yok abi ogrenirsin zor birsey degil. Turkiye trafiginde motor surme konusunda egitim lazim ama. Mesela onunde bayan surucu varsa ne yapmalisin, saga sinyal verdiyse saga donecegine guvenebilir misin gibi seyler sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 abi yok eğitim gerçekten şart ekipmanlar konusuna gelince o kadar paralar verme seko 300luk al bi kask birde mont eldiven dizlik yeterli olur "bence" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Nekro said: birde motosiklet egitimi almana gerek yok abi ogrenirsin zor birsey degil. Turkiye trafiginde motor surme konusunda egitim lazim ama. Mesela onunde bayan surucu varsa ne yapmalisin, saga sinyal verdiyse saga donecegine guvenebilir misin gibi seyler sdfs ben yine de gideyim honda academy'ye ehliyeti aldıktan sonra, bişi kaybettirmez aksine kazandırır ama o dediğin istanbul trafiğinin dinamiklerini öğrenme işi nasıl olcak bilmiyorum, deneyim ede ede öğrenicez sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ehehehe aynen cadde bak iyi eğitim yeri, camiryo gibi trafik var orda sinir harbi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 zipzip said: Ktm al, sevmezsen bende durur. Ekipmanlarda da 1-2 talip olacağım şeyler olacak ayrıcana beğenmezsen ajgfaskdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Glatheros said: Ktmyi hindistanda bajaj yapmiyor mu? Kaca satiyorsun? Hasari tam olarak ne? aklımda fiyat yok, genel olarak kaça gidiyosa 2. el o civarda satarım herhalde. hasar dediğim çizik dışında ciddi bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Güzel motor, şehiriçi her türlü işini görür. Ama eğlence için alıyorsan ve şehirlerarası yolda yaparım dersen 250 lik birşey alman daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 up! maniniz yoksa alıyorum ben bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar