Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TVS apache rtr150

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zipzip said:

http://www.bikebd.com/wp-content/uploads/2013/01/TVS-Apache-RTR-160-Bike.jpg

Tip fena değilmiş ama özelliklerini zerre bilmiyorum nasıl bi motor diye. Bi de sen buna kısa kalmıcak mısın? asgçksdgsa

aksine uzunlar için güzel motor denmiş, uzundan kasıt sen değilsin tabii ki.
Mesaj tarihi:
senko said:

başlangııç motoru olarak almam sanırım ktm'yi ya. ilk motorun canını çıkaracam gibime geliyor çünkü.

ben başlangıç motoru olarak güvenilir ve sağlam motor alma taraftarıyım. Çin malı vs motorların çok sıkıntı çıkardıkları bilinen birşey.

KTM konusuna gelince, ktm biraz agresif bir motor, gaz hassasiyeti çok fazla, her ne kadar düşük ccli bir motor da olsa yüksek torku ve hassas gaz ayarı sebebi ile kontrolü zor.

canına okusan bile birşey farketmez en kral 250cc motor 14bin lira. satarken zaten 12 ye direk satıyorsun. İyisini al güvenli sür.

Zaten motor raodage'ı 4000 kmde tamamlıyor. 8000-10000kmde değiştirsen, evin işin arası 2 km imiş, sen bunu 2 yılda zor yaparsın. 200-250 cc racing tipli commuter bir motor ile de uzun yol çok zor olacağı için alacağın motor baya bir seninle olacak.
Mesaj tarihi:
valla titreşimi var diyorsun 150cclik alet diyorsun çok pişman olursun al bajaj geç ya ben memnunum

öyle hızlı gitmicem diyorsun da ana yollara çıktıgında 80den sonra daha cıkmıyormu lan bu alet diye tepinme tepesinde
Mesaj tarihi:
bajaj alıp geçiyim de 2 kat fiyat farkı var arada
hakan'ın dediği gibi sevmeyip bırakabilirim de bilmiyorum daha önce hiç deneyimim olmadı
gidip ktm/bajaj alsam, sonra beni sarmadı desem haybeye masraf

böyle bişiden başlayıp biraz kullansam, baktım seviyorum motor olayını, satar o zmn alırım ktm misal.

ki bunu düşürmesi etmesi, üstünde acemiliğini geçirmesi var.
Mesaj tarihi:
bajaj ne abi aman ilk defa duyuyorum ne diye arattim google dan. 7-8 bin lira verme oyle motorlara bosuna ilk defa binecekmissin birde. Al boyle ufak bir motor ilk basta. Cok hosuna giderse ilerde naked, enduro, cruiser, SS sinifindan hangisi hosuna gidiyorsa artik, 600 luk bir motosiklet bakarsin.
Mesaj tarihi:
Suark said:

ya satıosun haybeye masraf o kadar olmuoda.
Eğitim falan al bi ya, dan dun atlama motorun üstüne.

arttırdığın parayla ekıpman alırsın

heralde abi eğitim ehliyet alıcaz bunları
ehliyet alana kadar ev-iş dışında bir yere gitmem zaten.
Mesaj tarihi:
ooo esnaf konuştu

şeyi çok düşünme, nakit varsa motorsiklette fiyat kaybı olmadıgındınan 2. elde para kaybederim die düşünme.

Bide şu var, seversen bineceksin o alete =)
Mesaj tarihi:
motoru elden cıkarırsnın her türlü en fazla 300-500 zarar edersin asıl ekipmanları elden çıkarmak sıkıntı onlar asıl para tutan. Eğer sevmez isen..

Ama al yeaaa zengin adamsın en olmadı çöpe atar yenisini alırsın ama biraz illalah ettirir bu motor seni zevkin kaçmasın yani bu motor yüzünden =)
Mesaj tarihi:
birde motosiklet egitimi almana gerek yok abi ogrenirsin zor birsey degil. Turkiye trafiginde motor surme konusunda egitim lazim ama. Mesela onunde bayan surucu varsa ne yapmalisin, saga sinyal verdiyse saga donecegine guvenebilir misin gibi seyler sdfs
Mesaj tarihi:
Nekro said:

birde motosiklet egitimi almana gerek yok abi ogrenirsin zor birsey degil. Turkiye trafiginde motor surme konusunda egitim lazim ama. Mesela onunde bayan surucu varsa ne yapmalisin, saga sinyal verdiyse saga donecegine guvenebilir misin gibi seyler sdfs

ben yine de gideyim honda academy'ye ehliyeti aldıktan sonra, bişi kaybettirmez aksine kazandırır

ama o dediğin istanbul trafiğinin dinamiklerini öğrenme işi nasıl olcak bilmiyorum, deneyim ede ede öğrenicez sanırım.
Mesaj tarihi:
Glatheros said:

Ktmyi hindistanda bajaj yapmiyor mu?

Kaca satiyorsun? Hasari tam olarak ne?

aklımda fiyat yok, genel olarak kaça gidiyosa 2. el o civarda satarım herhalde. hasar dediğim çizik dışında ciddi bir şey yok.
Mesaj tarihi:
Güzel motor, şehiriçi her türlü işini görür. Ama eğlence için alıyorsan ve şehirlerarası yolda yaparım dersen 250 lik birşey alman daha iyi olur.
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...