Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TVS apache rtr150

senko

Öne çıkan mesajlar

zipzip said:

http://www.bikebd.com/wp-content/uploads/2013/01/TVS-Apache-RTR-160-Bike.jpg

Tip fena değilmiş ama özelliklerini zerre bilmiyorum nasıl bi motor diye. Bi de sen buna kısa kalmıcak mısın? asgçksdgsa

aksine uzunlar için güzel motor denmiş, uzundan kasıt sen değilsin tabii ki.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

başlangııç motoru olarak almam sanırım ktm'yi ya. ilk motorun canını çıkaracam gibime geliyor çünkü.

ben başlangıç motoru olarak güvenilir ve sağlam motor alma taraftarıyım. Çin malı vs motorların çok sıkıntı çıkardıkları bilinen birşey.

KTM konusuna gelince, ktm biraz agresif bir motor, gaz hassasiyeti çok fazla, her ne kadar düşük ccli bir motor da olsa yüksek torku ve hassas gaz ayarı sebebi ile kontrolü zor.

canına okusan bile birşey farketmez en kral 250cc motor 14bin lira. satarken zaten 12 ye direk satıyorsun. İyisini al güvenli sür.

Zaten motor raodage'ı 4000 kmde tamamlıyor. 8000-10000kmde değiştirsen, evin işin arası 2 km imiş, sen bunu 2 yılda zor yaparsın. 200-250 cc racing tipli commuter bir motor ile de uzun yol çok zor olacağı için alacağın motor baya bir seninle olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

bajaj alıp geçiyim de 2 kat fiyat farkı var arada
hakan'ın dediği gibi sevmeyip bırakabilirim de bilmiyorum daha önce hiç deneyimim olmadı
gidip ktm/bajaj alsam, sonra beni sarmadı desem haybeye masraf

böyle bişiden başlayıp biraz kullansam, baktım seviyorum motor olayını, satar o zmn alırım ktm misal.

ki bunu düşürmesi etmesi, üstünde acemiliğini geçirmesi var.
Sosyal ağlarda paylaş

bajaj ne abi aman ilk defa duyuyorum ne diye arattim google dan. 7-8 bin lira verme oyle motorlara bosuna ilk defa binecekmissin birde. Al boyle ufak bir motor ilk basta. Cok hosuna giderse ilerde naked, enduro, cruiser, SS sinifindan hangisi hosuna gidiyorsa artik, 600 luk bir motosiklet bakarsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

ya satıosun haybeye masraf o kadar olmuoda.
Eğitim falan al bi ya, dan dun atlama motorun üstüne.

arttırdığın parayla ekıpman alırsın

heralde abi eğitim ehliyet alıcaz bunları
ehliyet alana kadar ev-iş dışında bir yere gitmem zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

birde motosiklet egitimi almana gerek yok abi ogrenirsin zor birsey degil. Turkiye trafiginde motor surme konusunda egitim lazim ama. Mesela onunde bayan surucu varsa ne yapmalisin, saga sinyal verdiyse saga donecegine guvenebilir misin gibi seyler sdfs

ben yine de gideyim honda academy'ye ehliyeti aldıktan sonra, bişi kaybettirmez aksine kazandırır

ama o dediğin istanbul trafiğinin dinamiklerini öğrenme işi nasıl olcak bilmiyorum, deneyim ede ede öğrenicez sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...