senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 kim almadi olm isim ver! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 bu arada, boost yapmak için boostlanacak karakterin t6 oyun açması daha iyiymiş. dün bir arkadaşı lvl 62 fln yapmam 2 bounty kadar sürdü. önceki gün beni boostlamak için debelenen arkadaşlarıma sevgiler :D ID: dworgian#2669 ekleyin fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 akşama crusader açıcam beni de boostlayın plx.. clan ismim : edwardweo #2122 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Crusader ben açtım ama sarmadı. Demon hunter'a geçeceğim sanırım. Ben vurunca çat çat ölsün herkes istiyorum, survivability önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 witch doctor nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 ben begenemedim itemsiz cok dusuk dps yapiyor. pet olarak bizimkilerin arkasinda yanci yanci dolasiyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 itemlerle iyi mi peki? pet build yapmak istiyorum necro gibi bişey olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 jade sapik vuruyor itemlerle pet'te saglam oluyorda, petten bayabilirsin cunku sol mouse'a basili tutmak disinda bisi yapmiyorsun, o da ufakliklari summon etmek icin, dmg icin degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Dworgian said: bu arada, boost yapmak için boostlanacak karakterin t6 oyun açması daha iyiymiş. dün bir arkadaşı lvl 62 fln yapmam 2 bounty kadar sürdü. önceki gün beni boostlamak için debelenen arkadaşlarıma sevgiler :D ID: dworgian#2669 ekleyin fln ben de aynısını söyledim geçen senko'yu boostlarken ama dinletemedik. duyun beni clandakiler. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 senko said: jade sapik vuruyor itemlerle pet'te saglam oluyorda, petten bayabilirsin cunku sol mouse'a basili tutmak disinda bisi yapmiyorsun, o da ufakliklari summon etmek icin, dmg icin degil. sol mouse rain of toads, sağ mouse acid blob, 1 piranha 2 3 4 petler bende. petler o kadar kolay ölmüyor yahu skill; active; plague of toads - rain of toads acid cloud - lob blob bomb piranhas - piranhado zombie dogs - life link fetish army - head hunters (silahın özelliği sebebiyle head hunters seçili) (silah: the dagger of darts) gargantuan - restless giant passive: jungle fortitude fetish sychopants midnight feast zombie handler itemlarda önemli olanlar; zunimassa 4 set bonus tasker and theo glove mask of jeram head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 petler olmuyor da fetish cikarmak icin plague of toads spamlamak zorunda kaliyorsun hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 gücüne mi gitti asdjaskldjs zaten petler hariç en seri damage dealer o yani yapacak bir şey yok. bayağı monoton pet wd. sen control wd yapsana. horrify spamleyecek bir build. o da eğlenceli. ama dps in yerlerde oluo tabii bis itemları toplayana kadar. anca support yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 asil onu yapmak istiyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 pati clani ile pat klani arasindaki farklari soyleyin, ona gore quit cekicem. Ajanlar cagirdi oz pati klani pat tir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 nasıl ya iki tane mi pati clanı var?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 pat dışında clan mı varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 öz paticik klanı pat'dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Ne Pat ı ya, Pati diye klanımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 pati den çıkmıştım ben çakma klan kurmuşlar oraya girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 derin pati yine işbaşında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 WD güzel ya sezonda 70 oldum direk Starmetal kukri ile Tallman çıktı petler allah gibi oldu. Petler %80 fazla vuruyor bir de helm var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 witch doctor pet oynayınca hiç aktif skilli yok o canımı sıkıyordu biraz. bir tane off-hand düştü 4 sn de bir zombie dog summonlayan. sag click e sacrifice koydum, zombie skillini kaldırdım başka bir skill koydum baya güzel oldu şimdi. önceden yaptığım böyle sıkıcı ama çok damage falan build yerine daha değişik şeyler yapacagım artık böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Arkadaşlar pati guildinde paralel yapının oluştuğu ortaya çıktı. Pat clan tagidir. Guild adı pati ya da pati ben de tam hatırlamıyorum. Rastgele kurdum. Eski clanda kaç kişi aktif olarak oynuyor bilmiyorum ama birleşebiliriz. Daha çok oyuncu daha çok ancient. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 senko sen de bıdı bıdı etme item düşmüyor diye. İşe de gitmiyosun otur farmla bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 akşamları pati'de 12-13 kişi oluyor. siz kaç kişisiniz? siz gelin esas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar