Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gelsenize olm 2.1.2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Anatoly#2917 ekleyin beni de takılırız.

enfes bi hellfire amulet craftladım %10 crit chance'i, frost dmg yapıcam.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Anatoly-2917/hero/53608954
Mesaj tarihi:
ben de giriyorum barbarla charge atıyorum oraya buraya. t6 elitlerine tek falan atılıyo artık :) grift pek bulaşmadım ama (34 solo max ama daha gider gibi) yeni sezonla girişirim ona da :)
Mesaj tarihi:
ilk sezonu oynadım bir daha da sezon falan oynamam. Oyuna sıfırdan başlamış gibi oluyorsunuz ve bunun karşılığında aldığınız hiçbir şey yok.

Ne bilim sezon oynayan karakter %100 fazla legen bulsa, dersiniz sezon oynamak birim zamanda daha avantajlı. Ya da sadece sezonda elde edebileceğiniz, sezon bitince bir daha alınamayacak bir şey olsa, "o item lazım kesin almak lazım o sebeple sezon oynamalıyım" dersiniz.

Bu durumda ise bana hiçbir katkı yapmıyor, dahası başlarda baya bir ekstra zaman harcamamı gerektiriyor. O sebeple sezon achivlerini kesin almam lazım diye bir kafada değilseniz, günde 10-15 saat oynayıp listelerde kafaya oynayacak durumunuzda yok, hiç bulaşmayın sezona. Kardan çok zararı var.
Mesaj tarihi:
Dediğim gibi ladder sıralamasında kafaya oynamak bir amaç ise sezon 10 numara. Achiv hastası iseniz gene sezon 10 numara. Ancak bu ikisi sizi ilgilendirmiyorsa sezon size göre bir şey değil.
Mesaj tarihi:
Bilmem, diabloda "amacım şu achivmentı almak" diyen adam heralde 100 kişide ancak 1 kişi o da belki vardır. Listelerde kafaya oynayabilen insan sayısıda toplam oynayan adamların %1i bile olmadığına göre. Bu sorduğun soruyu oyunu oynayan diğer %98'e sornak lazım.
Mesaj tarihi:
Ya ben ilk geldiğinden beri paso monk leaderboardsdaydım patch gelmeden önce.

Heroes of the stormdan falan ekleyen adam seni diabloda da leaderboardsda gördüm helal melal diyordu.

2.1.2. geldi, gemler değişti dediler, yeniden levelladık. Wave of light daibosu OP oldu, bulduk, 3 parça sunwuko dışında herşeyi yeniden düşürdük aldık, tekrar leaderboardsa girdik.

Şimdi sezon bitmek üzereyken ta 900lere düşmüşüm, bitene kadar da çıkarım zaten. Benim altımdaki adamın elinde 45+ grift yapabilmek için monkta viable olan tek silahın, ancient olanının, üzerine ramaladni basılmışı var. Patchden önce monklarda kullanılmayan en düşüğü level 45 gemler, ancient innalar falan. 13 ocakta gelmedi mi lan patch, ne ara bunların hepsini buldun. 400 paragonda ben bir tane ramaladni buldum lan.

Diceğim yolun sonunda yine no lifer kazanıyor yani. Yeni sezon belki hardcore oynarım.
Mesaj tarihi:
µh said:

sezon 2 ne zaman başlayacak?

2 sezon için rift forwadrdda demişler ki 13 şubat cuma günü 0600 de

aha da haberini de bulduk

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/15700257671
Mesaj tarihi:
bende bu aralar girmeye başladım EOLOS#2887 bi el atan olursa güzel olabilir diye düşünüyorum t2-t3 rift yapan crusader ile tek takılıyorum simdilik
  • Yeni Oluştur...