Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ekliycem şu ses kartını yükliyim. Senko da oyunu yüklüyo şu an. Playable olunca giricez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Anatoly#2917 ekleyin beni de takılırız. enfes bi hellfire amulet craftladım %10 crit chance'i, frost dmg yapıcam. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Anatoly-2917/hero/53608954 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 dworgian#2669 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ben de giriyorum barbarla charge atıyorum oraya buraya. t6 elitlerine tek falan atılıyo artık :) grift pek bulaşmadım ama (34 solo max ama daha gider gibi) yeni sezonla girişirim ona da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 meh sezon oynamıomuşlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 hala playable olamadi bu mal ya sezon ne bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 e ama doldurmuşsun kotayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ayin son gunlerinde bitiyor ya kota dizi film indirmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 uyku yok mudur nedir onu alın uydunet abonesi varsa. ttnet'te de vardır belki öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 İyi ki uyumuşum tıhıhı. Adam japon yeni milyoneri hala kotalı internet kullanıyor, tey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 seasonal mı oynayacaksınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 valla ben normal oynuyorum. Ama sezon2 gelince sezon da oynanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 ben sezon 2 ile başlamayı dusunuyorum tekrardan 1 haftadır falan ufak ufak giriyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 sezon 2 yi wow raidiyle ayni hafta cikartanlara sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 ilk sezonu oynadım bir daha da sezon falan oynamam. Oyuna sıfırdan başlamış gibi oluyorsunuz ve bunun karşılığında aldığınız hiçbir şey yok. Ne bilim sezon oynayan karakter %100 fazla legen bulsa, dersiniz sezon oynamak birim zamanda daha avantajlı. Ya da sadece sezonda elde edebileceğiniz, sezon bitince bir daha alınamayacak bir şey olsa, "o item lazım kesin almak lazım o sebeple sezon oynamalıyım" dersiniz. Bu durumda ise bana hiçbir katkı yapmıyor, dahası başlarda baya bir ekstra zaman harcamamı gerektiriyor. O sebeple sezon achivlerini kesin almam lazım diye bir kafada değilseniz, günde 10-15 saat oynayıp listelerde kafaya oynayacak durumunuzda yok, hiç bulaşmayın sezona. Kardan çok zararı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Diablo 2'nin senelerce oynanmasının nedeni ladder. Diablo 3'de öyle olacak. Bende yeni sezon'da başlıyorum. En iyi support class hangisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Dediğim gibi ladder sıralamasında kafaya oynamak bir amaç ise sezon 10 numara. Achiv hastası iseniz gene sezon 10 numara. Ancak bu ikisi sizi ilgilendirmiyorsa sezon size göre bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 bu ikisi olmayınca geriye ne kalıyor ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Bilmem, diabloda "amacım şu achivmentı almak" diyen adam heralde 100 kişide ancak 1 kişi o da belki vardır. Listelerde kafaya oynayabilen insan sayısıda toplam oynayan adamların %1i bile olmadığına göre. Bu sorduğun soruyu oyunu oynayan diğer %98'e sornak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Ya ben ilk geldiğinden beri paso monk leaderboardsdaydım patch gelmeden önce. Heroes of the stormdan falan ekleyen adam seni diabloda da leaderboardsda gördüm helal melal diyordu. 2.1.2. geldi, gemler değişti dediler, yeniden levelladık. Wave of light daibosu OP oldu, bulduk, 3 parça sunwuko dışında herşeyi yeniden düşürdük aldık, tekrar leaderboardsa girdik. Şimdi sezon bitmek üzereyken ta 900lere düşmüşüm, bitene kadar da çıkarım zaten. Benim altımdaki adamın elinde 45+ grift yapabilmek için monkta viable olan tek silahın, ancient olanının, üzerine ramaladni basılmışı var. Patchden önce monklarda kullanılmayan en düşüğü level 45 gemler, ancient innalar falan. 13 ocakta gelmedi mi lan patch, ne ara bunların hepsini buldun. 400 paragonda ben bir tane ramaladni buldum lan. Diceğim yolun sonunda yine no lifer kazanıyor yani. Yeni sezon belki hardcore oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 yuklendi bu arada gircek olan ses etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 µh said: sezon 2 ne zaman başlayacak? 2 sezon için rift forwadrdda demişler ki 13 şubat cuma günü 0600 de aha da haberini de bulduk http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/15700257671 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 bende bu aralar girmeye başladım EOLOS#2887 bi el atan olursa güzel olabilir diye düşünüyorum t2-t3 rift yapan crusader ile tek takılıyorum simdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 sezon öncesi crusader kastım, hiç oynamamıştım, güzel gibi ama sezonda monk akayım diyorum, crusader yavaş kaldı biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar