deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Araba evin önündeyken sokağı dönemeyen kazmanın birisi sol ön farın altını ezmiş. Farda bir sıkıntı yok ama altında yumruk kadar göçük ve 40 santimlik siyah sürtme izi var. Muhtemelen kuş familyasından bir arabanın plastik tamponu değmiş. Bir de tampon içeri çok göçünce üst taraftaki geçme yerlerinden ayrılmış. Bunu nasıl düzeltirler? Bir de kaç kuruş tutar? Kaskodan yaptırmak akıl karı olmaz sanırım? (2014 model polo bu arada, alalı daha 4 ay oldu; içim yandı anasını satıyım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 300 liranı alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 çok emin değilim ama park halindeyse kasko karşılar ve hasarsızlığın bozulmaz diye biliyorum. sigorta şirketinize başvurunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Selam, Küçük onarıma dâhil edip sorunsuz çözebilirler de, zararı tahsil edecek bir taraf olmadığı için hasarsızlığını bozabilirler de. Dua et de plastik tırnaklar/klipsler kırılmamış olsun. Bir kaportacıya göster, tam teşhis yapsın. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Kaskonun hasarsızlığı bozmayan 2 mini 1 midi falan bi imkanı olabiliyor. Onu araştır, miniden olayı anlatan bi metin yazıp yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 özür dilerim ama AMAN ARKA TAMPONA DEĞDİRMESİNLER HUEHUEHUHEUE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 sdfdsg Şansıma babam gelmişti o ilgilendi hemen, bizim bölüm başkanının da tanıdık kaportacısı varmış sanayide. Adam yaptı para istemedi sağolsun. 50 lira siftah attık biz de. Nazarlık oldu diye avutuyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Benim basima gelmemesine ragmen benim basima gelmis gibi deliriyorum ben su olaylara ya. Serefsizin evladi. Araba falan alirsam sirf bu yuzden 24/7 cekim yapan bi kemara falan takicam heralde arabaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Ben çarpma etmelere falan kızmıyorum, insanlık halidir. Böyle vurup kaçan şerefsizlere kızıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Selam, Ben ona da kızmıyorum; ehliyet verenlere kızıyorum! yok mu arttıran... Film kaplatsan daha pahalıya çıkıyorsun tampon işinde : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Iyi de abi diyosun ki 4 ay oldu daha alali, sifir araba. Cocugun gibi lan su anda. Yapilan hayvanlik bambaska zaten ona bagisiklik kazandik artik da digeri fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Yeni arabaya nazar boncuğu niyetinedir o ya dsfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Ya ahahah babama sövdüm akşam akşam... Adam arabayı kaldırırken vitese takmamış, arkasında da benim araba var; bodoslama girdi. Benim bi kurşun falan döktürmem lazım heralde. (Allahtan çizik, göçük hiç bir şey olmadı arabaya...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 o babayi islak odunla döverim cok net. edik: benim babam olsa misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 deadwoll said: (2014 model polo bu arada, alalı daha 4 ay oldu; içim yandı anasını satıyım.) bu arada vuruksuz, çiziksiz 2014 model 9000km de polo 1.2 TDI var zatılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar