Zikko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 8 ayı bilmeme de 2 ay kesin bilgi, 2. aydan sonra cıvıtıyolar, asıl kimlikleri ortaya cıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 barbu said: nerde o eski saplar birliği ya :( ayrılalım karılarımızdan, sevgililerimizden. gene sap olalım arkadaşlar. biz birbirimize yeteriz abowww daha önce neler dönüyordu burada?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Esh said: Konunun basini okumadim ama Teen iyidir. Gorsellik asiri onemliyse, 25- calisacaksiniz. Bu konuda baya netim. Bizim nesilden gordum ki kizlarin thresoldu 30. 25 inde sud gibi olan kizlar 31de annelerine benziyolar. Spor/pilates/koşu modası gün be gün bu thresholdu arttırıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 haha ulan benim çevremde de tam zıttı. bakıyorum 30+ hatunların hepsi taş gibi. fiziklerine dikkat ediyorlar, makyajdır, giyimdir. tabii yaşlılık olgunluk oluyor ama kadın yaşlı göstermemeyi görünmüyor. gençlere bakıyorum hepsi 30+ gösteriyor. dün ajans toplantısında kız vardı baya benle yaşıt veya 1-2 yaş büyük sandım kızı (yeni evlenmiş fln) kız 90'lı çıktı lan. bizim şirketteki en genç çalışan yine 90'lı, annem gibi görünüyor kilolu olmamasına ve dikkat etmesine rağmen. yeni nesilde bir gariplik var, çıtırlığı yitirdiler veya benim lenslerdeki algılar değişti. ha erkekler içinde aynı bu arada. çekim yaptığımız çocuk 91'li benden yaşlı görünüyor. gayet kendine dikkat eden insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 55 yaşında teyze gibi giyinen 25 yaşında kızlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 aşk eşitlik peşinde koşmaz, onu yaratır. demiş corneille. ama bana soracak olursanız; ne aşkı abi, köylü müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 30+ taş gibiyse çok iyi makyaj yapıyordur artı yüzü güzeldir, makyaj daha çok yakışır. 24-27 de kız yaşını göstermiyorsa, seviyorsan gidip konuşacaksın bu kadar tereddüt ettiğine göre gayet doğal olarak benden yaşı büyük ya çok yaşlanırsa ne yaparım düşüncesindesin yapacak bir şey yok ya bunu kabulleneceksin huyunu suyunu beğebiyorsan ya da yol yakınken 18,19,20,21 f istanbul arayacaksın ya da yaşını biraz daha büyüt 22,23,24,25 f lere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 aşk yok olmaktır demiş yıldız tilbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Istari said: ama bana soracak olursanız; ne aşkı abi, köylü müsünüz? -the last palm bender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Esh said: Konunun basini okumadim ama Teen iyidir. Gorsellik asiri onemliyse, 25- calisacaksiniz. Bu konuda baya netim. Bizim nesilden gordum ki kizlarin thresoldu 30. 25 inde sud gibi olan kizlar 31de annelerine benziyolar. şu dediğin oluyorsa zaten o kız %99.9 kezban level 100'dür. zaten 21 yaşındaki hali de bi işe yaramaz. en temizi 28-30'una gelince yeniden doğan kadınlar. adeta bir kuğu adeta bir axe meleği sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 sus lan hanımköylü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 türk genetiği thresoldu malesef hiçbir etki yaratmıyor. bizim nesil botokstan estetiğe koşmaya başladı 30 a gelmeden bile. kaldı ki ben destekliyorum estetiği, anasına bakınca kızını almak istemiyosun çünkü Dworgian said: Esh said: Konunun basini okumadim ama Teen iyidir. Gorsellik asiri onemliyse, 25- calisacaksiniz. Bu konuda baya netim. Bizim nesilden gordum ki kizlarin thresoldu 30. 25 inde sud gibi olan kizlar 31de annelerine benziyolar. Spor/pilates/koşu modası gün be gün bu thresholdu arttırıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 30 çok erken bi yaş ya dediklerin için 30 ne abi 1 decade öncesinin 25'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ben de öyle diyordum ama gerçekler çarpıyor işte. bulun 20likleri , hayatınıza renk gelsin. evlilik falan da düşünmeyin işte. en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 haha benim için o gemi kalkalı çok oldu ya, 3. yılımıza giriyoruz seneye evlilik. ha benim bıcır 18 gösteriyor orası ayrı asdasd şirkette hala okuyan stajer sananlar var asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 genetik çok acımasız bir şey ya, o 90'lı kıza nasıl üzüldüm anlatamam yani. kız her şeyi yapmış elinden gelen ama genetik dissledi mi hiçbir şey yapamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Esh said: ben de öyle diyordum ama gerçekler çarpıyor işte. bulun 20likleri , hayatınıza renk gelsin. evlilik falan da düşünmeyin işte. en güzeli senin kafa ne tuhaf ya. ayrıca 30 da bozuluolar diyebilmen için vs grade takılıo olman lazım sürekli. zira bakıyorum çevreye, hiç de öyle değil gibi gelio bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ben gençlerle takıldığım için görüyorum abi neyin ne olduğunu sdfsd bu arada mentaliteden bahsetmiyorum, genetikten bahsediyorum ki cok da anormal gelmemeli dediklerim. 1 sene önce 42 yaşında bir kadınla takılmaya calıştım. 6 packi falan olan.ama spor bile cilde yetmiyo, madonna derisi gibi. ama kaslı güçlü, estetikli vs. dışarıdan iyi gözüküyo, dokununca pörsümüş turşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 35 yaş kadının kadın olduğu yaştır. anasını, babasını, halasını, bacısını gözlemleyin. projeksiyonunuzu 35 yaşına göre yapın. yatırım tavsiyesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 o böyle ipek etkisi yaratan ten yok abi. 25+ ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 olduğundan genç göstermek de sıkıntı olabiliyor. ben yaşımı göstermek isterdim. ''üniversiteye yeni mi başladın'' soruları bazen can sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 onu bi de bana sor. 31 deyince "allahtan sakalın var " diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 bizim erkekler de kelleşti, beyaz saç göt göbek gırla mesela. noluyo abi 30 nasıl bir kodlamadır mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Esh said: o böyle ipek etkisi yaratan ten yok abi. 25+ ta. burada hareket çekesim geldi lasdkasj senin gördüğün 25+ lara mı üzülsem, sana mı üzülsem, kendi şansıma mı sevinsem karar veremedim salşdkaslşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 korkutmayın lan adamı 30 da bişi olmaz bana olmaz dimi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar