denalir Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 İstanbul'da Vegas Pizza var, hiç yediniz mi? Geçen istanbuldayken yedim baya iyi geldi. İzmirde de böle bi yer var mı kıyıda köşede kalan? Butik, fiyatı iyi , dominostan gına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Eatalian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Dominos'un üstüne ne yediysen iyi gelir zaten. Önce bi merak ettim, bakıyım nerdeymiş falan diyodum ki Dominos lafını duyunca her şey geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Theridone said: Eatalian =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 mantar gibi çoğaldı bunlar shotpizza, pizavegas, bidilim falan ama en çok üniversite çevresi ve kadıköy taksim arka sokaklarına tezgah açmış dırumdalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 ki bence başarıl ıeheh 3tl ye atıştırmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 pizza bar guzel zepline gelmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Dworgian said: Theridone said: Eatalian =/ gelmedin ki bi yiyelim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Bi pizzaci koymustu biri pati'den.icinden uzun uzun bir suru sac cikmisti. neydi o topic ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Theridone said: Dworgian said: Theridone said: Eatalian =/ gelmedin ki bi yiyelim :( Sen gel de seni Eataly'ye götüreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 tabi ki avrupa görmeyip şaşıranlar olacaktı sdfds abi yıllardır merak ediyodum bu dilim pizza bizde niye yok diye, geçen bi kadıköye gittim, bi baktım açmışlar bi tane. nedense mutlu oldum 12 saniye falan. sonra geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 dilim pizza var ya 10 sene önce falan da vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 sbarro değil abi, bildiin dilim pizza satan sikko dükanlar yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 vardı ya antalyada bile vardı 2002 de araştır bak kesin çıkar çok eski dilim pizzacılar öyle belgraddaki gibi gece önünde sıra olanlar gibi değil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 ben görmemiştim istanbulda hiç, direk antalyada olması baya ilginç mesela. (= avrupai kent tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Ankara'da Karum'da vardı. 10 yıldan fazla oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 tamam mk ben görmemişim. yozgatın boğazlıyan beldesinde de vardır büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Vegas yol üstü favorilerimden, çukurcuma da vardı sanırım ilk olarak, sonra yayılmaya başladılar. Oldukça memnunum. Şu ülkede dilim pizza satma konseptine daha yeni yeni gelindiğine inanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Eataly'nin pizza süper tabi, yukarda bahsi geçince ekleyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 ya süper de keşke tamamen dilimleyip getirseler. tabakta kayıo bıçak fln yerken helak oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Dilim pizza hep vardı da tek tük yapılıyordu. Özellikle butik burgercilerin tutmasından sonra gıda sektörüne yatırım yapmak isteyen herkes farklı farklı şeyler aradıkça işte bu tip işletmeler açılmaya başlandı. Çok güzelde oldu işte işimize geliyor :D Gerçi pizza diyince Papa Johns, bitch please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 dilim pizza ne ya 2 lira ise belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 dilim pizza karın doyurmaz ki =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Esh said: tamam mk ben görmemişim. yozgatın boğazlıyan beldesinde de vardır büyük ihtimalle. orda yok, koçtaşağı köyünde var abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Abi baya doyuyosun 2 dilim pizzayla, normal küçük boy dilimi değil, jumbo dilimi sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar