tiLi Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 dummy en kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Server mı göçtü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Geri geldi. Ya da geri gitti, daha doğrusu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Sitemiz yenilenmiştir ve 3 adet yeni binek servera eklenmiştir. Bugün tekrar işlerimiz hafifledi ve çalışmaya başladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Golden Dolphin. Denizlerde bulunan acımasız bir katil, gizemli bir savaşçı ve korkusuz bir düşman. Eğer denizlerde gezerken rastlarsanız öldürmek isteyeceğiniz bir canavar. Efsaneye göre üzerinde bulunan hazineler en güçlü yaratıklardan bile fazlaymış, derisinin altın olmasından dolayı ettiği para çok yüksekmiş ve denizde gezerken bulduğu haritaları yemek gibi bir huyu olduğundan midesinden hazine haritaları çıkıyormuş. Bulması zor olan ama bulduğunuzda "Moby Dick"'i bulmuş gibi sevineceksiniz. Denizler gizemlerle dolu bir yenisi daha keşfedilmeyi bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 provoya hala el atmadınız ama dimi :( dragonları peace'leyip provolayamadıktan sonra ben ne anladım bardlıktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 provo çalışıyor abi denedim. ama rottingle rottingi birbirine kırdıramıyosun mesela. bone knightla skeleton knight birbirine dalmıyor. öyle saçma sapan bir şey var ve feature gibi sunuyorlar bunu deli ettiler beni. feature olmadıgını biliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 BeIlow said: Sitemiz yenilenmiştir ve 3 adet yeni binek servera eklenmiştir. Bugün tekrar işlerimiz hafifledi ve çalışmaya başladık. hiçbirini bulamadım lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Snow'un olabileceği 3 yer var zaten, kesin onlardan birindedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 snow 93 tame istiyodu öldürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Holy said: Snow'un olabileceği 3 yer var zaten, kesin onlardan birindedir. ya aynen snow kolaydı. adam spawnlar koyuldu denmeden öldürmüş snowu. bilsem onla vakit kaybetmezdim. snowu ararken de öbürlerini tamelediler heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 serverın yarısı tamer evcilik oynar gibi tameleyip tameleyip stashe atıyo millet napıcaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 ben unuttum abi pvp falan. kalkıp yıl 2015 ultima online pvpsi çalışmam lazım adam gibi aksiyon yapabilmem için. ondan biraz farmville gibi oynuyorum diğer herkes de sen niye kastıysan ondan kasmış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 bugün hastaneye falan gittim o ara ostardları umarım siz aldınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 50 tane spawn koyacaksın rengarenk herkes doya doya tamelesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Üst üste koyar binersiniz artık. Çıkın da savaşalım ula, biz biliyoruz da mı oynuyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 zaten 20-30 kişi var serverda yapcak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 zaten 20-30 kişi var serverda yapcak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 chaos order kurun şehir içinde cenk edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 söyledim fakat olmayacakmış, başka şeyler yapacağız dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 chaos/order olursa ben net chaos'um söyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devamsutu Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 O değilde serverda evanın damage üzerine zerre etkisi yok. 1 saat denedik yok. İnsinde yoktur. Ama hala erunun pvp dengesini bozacak bişi yapmayız diye diretmesi ne yahu. Warlockla mage arasındaki tek fark magein 5 armor veren mage eobe giyebilmesi. Ortada daha pvp olmadan pvp dengesi diye bir şey olmadığı açıkça belli gibi. O pvp turnuvasına p.mle girmek için bir sebep verin bana. Yoksa alayım +15 Bi silah warrioru sokayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 5 armor bile yok ortada. Studded armor > mage robe. Üzerine artı armor vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 sheqiLLi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar