SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 bu haliyle kasan varsa ok haklısınız hiç dokunmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Neyse dancına gelen var mı? Ben bi shame yapıcam kasa avına çıkıcam, gelen varsa beklerim brit bankta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 music skilleri calısmıyo duzgun, ne combattaki skeletonu peace edebiliyorum, ne skeleton knightla bone knighti birbirine vurdurabiliyorum gm peace, gm bard, gm provo haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devamsutu Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Brit mezarda sw kasıyom çok zevkli ya la. O diğilde plate set neden satılmıyo vendorlarda yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 @synthesizer bunu serverın foruma da yaz bence :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 gme anlattım derdi akşam bakıcam diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Tek başıma girip hytloth'ta ne kadar deamon balron varsa kestim, bir tane chest'e rastlamadım. Magical da düşmedi zaten. Bahtsız bedevi miyim yoksa chest spawnları saçma mı bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 sodom abi niye cartographı lockpickle aynı karaktere kasıyon ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 tili yanlış yapıyorum sanırım. fisher karakterde mi kasıyoduk cartography asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 dungeonları şehirleri marklamış biri kitabını kopyalatırmı bana hee ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Abi adam emek vermiş gezmiş. Niye bedavaya kondursun ki seni? Şu an kimsede olmadığı için öyle bir kitabın değeri en az 200k olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Nasıl kimsede yok :P Bende çok özel marklar var valla, değeri 1 m'in bile üzeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 su oyunda ilk yaptığım şeyler bi yerleri marklamak lan. böyle zevk aldığım başka bişey hatırlamıyorum heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 abi mark olayı benim de çok hoşuma gidiyor ya. gerçi öyle çok ilginç yerlere de gittiğim yok, cove britain moonglow işte. sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Denizleri gezin :D bulunmayı bekleyen yeni şehirler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 oo alayım bugün bi tekne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Hadi hadi sayımız artıyor sizde gelin :) Dün 40 ı gördü server :D adsfasdf az gibi gelebilir bazı kişilerede gayet eglenceli geçiyor Ayrıca Biliyorum cok yeni diye yoktur diyeceksiniz ama serverde 1 tane hadsiz çocukça davranışı olan adam görmedim henüz herkesde ata binip koşmayı özlemişim maden kazmayı bile özlemişim ölmeyi bile özlemişim lafları var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Tamer varsa bana bi özel mesaj çaksın, akşama işimiz var sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 falcon said: Hadi hadi sayımız artıyor sizde gelin :) Dün 40 ı gördü server :D adsfasdf az gibi gelebilir bazı kişilerede gayet eglenceli geçiyor Ayrıca Biliyorum cok yeni diye yoktur diyeceksiniz ama serverde 1 tane hadsiz çocukça davranışı olan adam görmedim henüz herkesde ata binip koşmayı özlemişim maden kazmayı bile özlemişim ölmeyi bile özlemişim lafları var :D en büyük hadsiz benim boyna küfür ediyorum. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 dönem dönem ph açılsa iyi olur şu saatten sonra 3543564y4434234. kez oturup kasmak istemiyor kimse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 falcon said: Hadi hadi sayımız artıyor sizde gelin :) Dün 40 ı gördü server :D adsfasdf az gibi gelebilir bazı kişilerede gayet eglenceli geçiyor Ayrıca Biliyorum cok yeni diye yoktur diyeceksiniz ama serverde 1 tane hadsiz çocukça davranışı olan adam görmedim henüz herkesde ata binip koşmayı özlemişim maden kazmayı bile özlemişim ölmeyi bile özlemişim lafları var :D abi sen benle şöyle 1-2 saat geçirsene oyunda asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 şu kasma olayı olmasa kesin oynardım, vakit ayıramıyorum kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 ph olayı başta olursa olucaktı bu saaten sonra ph gelirse isyan çıkartırlar ( çıkartırım ) + gayet hoş olmasın boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 BeIlow said: Denizleri gezin :D bulunmayı bekleyen yeni şehirler var. cartography menusune yeni dünyanın haritası eklendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 SodomVsGomore said: falcon said: Hadi hadi sayımız artıyor sizde gelin :) Dün 40 ı gördü server :D adsfasdf az gibi gelebilir bazı kişilerede gayet eglenceli geçiyor Ayrıca Biliyorum cok yeni diye yoktur diyeceksiniz ama serverde 1 tane hadsiz çocukça davranışı olan adam görmedim henüz herkesde ata binip koşmayı özlemişim maden kazmayı bile özlemişim ölmeyi bile özlemişim lafları var :D abi sen benle şöyle 1-2 saat geçirsene oyunda asdf beraber zaman geçirmedik mi gonomcum :D rayleigh ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar