Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 @Holy nickin ne abi oyunda? yarına bende bir merhaba diyeyim görürsem ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Holyman veya Haydar olarak görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 YA ONU GEÇ DE MÜZİK NİYE YOK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Beyler, pazar boş vakittir diyip sarıyorum tekrardan şimdi. Yıllardır oynamıyoruz, bakalım becerebiliyor muyuz :) Başlangıç kısmında yardımlarınızı bekliyorum, start up parası, spellbook gibi :) Para için neye yönelelim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Abi bowcraft menüsü çok eski idi, onu yenilicek misiniz ki? tek tek ayırmasak shaft ile feather'ı, kasılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Oyunda denk gelirseniz Alina ya da yapısın kitap mark veririm.Para için ins yada fisher şart.MEzarda gp kasamazsınız 50 gp ile paramı kasılır.Dragon kesiyorum 1k çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Fishing cooking magery scribe tarzı bi char yapayım o zaman ? Makro nasıl yapılıyor ya, Auto Pilot ve UO Loop denedim ama client'ı mı görmüyor artık nedir. Sizin kullandığınız çalışan programlar var ise, zip leyip atar msnız dropbox falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 fisher ve scribe olarak iki ayrı char açman uzun vadede daha iyi olur uoloop çalışıyor ama yönetici olarak çalıştır demen lazım açarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Heh oldu uo Loop. Daha komplike şeyler yapabilen programlar vardı eskiden, onlar oluyor mu ? Oraya git buraya gel, önce şu tuşa bas 5 sn bekle buna bas vs gibi :) Çok unutmuşum oyunu ya, vay anasını. Haritayı bile açamadım ya la :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 makroman'i diyosun denemedim ama çalışıyo sanırım burda çalıştıranlar var harita için tuş ayarlaman lazım open -> overview olarak :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Makroman evet, çalışıyormuş, ben de geri doğru post ları okurken gördüm. 7X hakkımı nasıl değerlendirsem acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 UO'yu yıllardır oynamadım, tekrar 100 civarı kişinin oynadığı günler oluyor mu ? Ya da bu server'ın potansiyeli var mı ? Zevkle birkaç ay oynasak umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Server beta test aşamasında ,yani açık ama tam anlamıyla hazır değil .Şu an 25 kişi online ama tamamiyle açılında artacaktır büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Bi Skype grubu mu yapsak beyler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Silmaril'de 5-6 kişi buluştuk tesadüfen, server keyifli olacağının sinyallerini verdi. Özleyen herkes gelsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 edit varsa gelirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 silmaril ultima online Bu adresi ekleyebilirsiniz .Grup olarak ordan irtibat sağlıyoruz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Kithnos said: Silmaril'de 5-6 kişi buluştuk tesadüfen, server keyifli olacağının sinyallerini verdi. Özleyen herkes gelsin :D ahahahah süpermiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 nasıl bir adres o face mi twit mi .net mi com mu mail mi whatsup mı cepten mi ulaşıcaz yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 edit yok sen gelme auril Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 skype sanırım. yani akışa bakarsan mantıklı olan skype olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Lithran said: silmaril ultima online Bu adresi ekleyebilirsiniz .Grup olarak ordan irtibat sağlıyoruz . o nası oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 silmariluo diye bi SKYPE ID var onu diyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 patiye edit yok mu bir de bağış bölümü açmışsınız enpara hesabı verin de atayım 3-5 lira bişiyler açık kalsın sunucu paraya ihtiyacınız var gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 silmariluo ekleyin .Owner kendisi .Oda sizi simaril uo topluluğuna ekler .Ben ordayım mesela yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar