Daesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 wowcu kafalar işte ya, item kastırıp milleti köle eden ıvır zıvırlar. onsan sonrada o kadar uraşıyoruz ölünce gitmesin bari diye insure falan cıkardı ea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Account için spama bakın mailde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 nebula ya girip Silmaril UO çığırtkanlığı yapsak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Suark said: magery olmasa su oyunda baya kral bı oyun olur he Aynen john waynen, tek cümleyle doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 combatta item uçurumunun az olmasını seviyodum ben uoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Etkinlik koymuşlar barbut atılıcak dediler. E eskilerdeniz keptim gencoları. Gm gelmiş benle oynar mısın diyo. Onu da tokatladım çekti gitti sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moland Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 4k param vardı gelemedim, yoksa bırakmazdım sana hehe. güle güle harca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Teşekkürler (:P) Aslına bakarsan tam kumar oldu benim girişim. 6k para vardı, 5 ini girişte verdim. Kaldı 1k. Neyse kazandım da kumarın iyi bi şey olduğunu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Adam demir chainmail setiyle vurdu voleyi gitti vay hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 hangi makro programı çalışıo bu clientte bulamadım bir türlü. Arada bir bilgisayardan ayrılmak durumnda kaldığımda, boş durmasın iş yapsın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 uo loop çalışıyor makromen 2.0 çalışıyor ,en azından ben kullanıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Bende ikisi de çalışmadı. Sebebi ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 uoloop çalışmıyo zannediyodum ben de ama yönetici olarak çalıştırınca oluyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Abi yönetici olarak çalıştırmadığım için mi çalışmadı acaba :D işten çıkınca deneyeyim. bir soru: combat skill veren dummyler gm olana kadar gain veriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 archery 100'leydim ben diğerleri de oluyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 hem admin hemde win7 compat. le çalıştırdım ben oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 bu server betada dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Akşam 22 de kapanıcak hafta içi tamamiyle betadan çıkıp oyuncuya açılacak kesin bilgi yayalım. Bingildak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 ya isteklerimizi nereye yazıorz, bowcrafting çok zayıfta =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 wrestling ve archery bonuslari var mi ? mesela wrestling de arm/disarm disinda bayiltma falan ?!? edit:mesela kismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Güreşerek adam öldürmek ne zevklidir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 diablotg said: wrestling ve archery bonuslari var mi ? mesela wrestling de arm/disarm disinda bayiltma falan ?!? edit:mesela kismi silkme koparma ve kündeğe getirme bonusu yazılıyomuş şimdi. bide adama wrest ile sağ tıkladğın zaman sizi bi yuvarlak mindere alıcakmış. hakem falan olucakmış. güzel bi sistem geliyomuş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Amerikan Güreşi versiyonu da olsun bari elleri değmişken, havadan uçarak yere çarpmalar falan eğlenceli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 diablotg said: wrestling ve archery bonuslari var mi ? mesela wrestling de arm/disarm disinda bayiltma falan ?!? edit:mesela kismi stun ve disarm var işte her yerde olduğu gibi. disarm arms lore istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 aman ya doğru diyosun, armslore'u unuttuydum ben simdi tekrar skill tablosunu elden gecirmem gerekecek. Bu arada server 7x dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar