WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 drake ve balronlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 8.circle büyüleri SADECE EN YAKIN DRAKE VE BALRONLARDA !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Aktivasyon kodu gelmedi bi türlü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 bende başlıyacaktım; üşendim diabloya girdim. kaç player oldu ortalama? ulan şimdi kasarım 3 hafta sonra server kapanırsa olay çıkarırım. küserim @bellow komutlar kısmında ''all guard'' ve ''all follow'' yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Beyler hype yapalım da servera can gelsin, renk gelsin. Hadi. Tutalım ellerinden şahlandıralım, yürütelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 ya çok enteresan. benim valideyle peder internetle alakasız karakterler. tek ilgileri arada girdikleri facebook. akşam saat 9 falan arkadaşa geçicem bi kaç bi şey içelim diye sözleştik. neyse valide senin pc'den girsem olur mu dedi, tabi ama bi program(macro) ve oyun açık onları kapatmayın pc'de işin bitince diye rica ettim. ok dedi. eve dönünce diyodum magery olur 70 ins olur 50 falan ama işi bitince komple bilgisayarı kapatmış ashdahsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Beilow ya şu aktivasyon niye gelmiyor abicim?!?!?!?!?!?!?!? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Ya onda sorun var natronun allah cezasını versin özelden atın bana elle açayım accleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 bi türlü vakit bulamıyorum şu eve dönünce genel test sonucuna bagli olarak eksikleri gumpside clientside updateleri yapicam harita zaten sürekli güncelleniyor. maalesef web sunucusu bir problem yaratıyor onuda sanırım baska bir yere tasimamiz gerekecek ama problem olmadan oynarsınız. güzel bir sunucu oldu ki daha sadece %20lik kismi oyuncuyla buluştu.. kapanmaz etmez hata vermez peoblem yaratmaz sunucudur garantisini ben veriyorum. ha sen kimsin lan denyo derseniz ben alakasiz biriyim doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 SodomVsGomore said: ama işi bitince komple bilgisayarı kapatmış ashdahsdf onun bi üstü işi bitince modemi kapatan dede/anane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 fişi de çekiyorlar mı? sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 lan ben anneme makro ayarlamayı bile öğrettim. internet gitti geldi oğlum soktum charı oyuna diye telefon ediyo ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Black_Lupin said: bi türlü vakit bulamıyorum şu eve dönünce genel test sonucuna bagli olarak eksikleri gumpside clientside updateleri yapicam harita zaten sürekli güncelleniyor. maalesef web sunucusu bir problem yaratıyor onuda sanırım baska bir yere tasimamiz gerekecek ama problem olmadan oynarsınız. güzel bir sunucu oldu ki daha sadece %20lik kismi oyuncuyla buluştu.. kapanmaz etmez hata vermez peoblem yaratmaz sunucudur garantisini ben veriyorum. ha sen kimsin lan denyo derseniz ben alakasiz biriyim doğru. lan yinemi sen sdfhbgs girsemmi vakit bulursam acep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 bu .dromakro .dromap komutları çalışmıyor galiba di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Korax said: Black_Lupin said: bi türlü vakit bulamıyorum şu eve dönünce genel test sonucuna bagli olarak eksikleri gumpside clientside updateleri yapicam harita zaten sürekli güncelleniyor. maalesef web sunucusu bir problem yaratıyor onuda sanırım baska bir yere tasimamiz gerekecek ama problem olmadan oynarsınız. güzel bir sunucu oldu ki daha sadece %20lik kismi oyuncuyla buluştu.. kapanmaz etmez hata vermez peoblem yaratmaz sunucudur garantisini ben veriyorum. ha sen kimsin lan denyo derseniz ben alakasiz biriyim doğru. lan yinemi sen sdfhbgs girsemmi vakit bulursam acep :D uuu beybi beybii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Holy said: ben oturup makroman ile script yazdım, yanda dizi izlerken maden kazdırıyorum. görürseniz söylemeyin adminlere. kazmaz yalan söylüyosun. çift tıklamayı düzgün becerebilse nokta atışı tıklayabilse yapacak da beceremiyor. veya ben yıllarca bozuk makroman kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Valla bir sırayı boydan boya komple gidiyor :) Çanta dolunca yere dropluyor hatta, ben tüm kazma işlemi bitince yerden topluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 ne demisim ben ya... kafam baska bi makroya gitti kesin de hatirlayamiyorum nerde cikiyordu o sorun. sadece cift degil tek tiklamada da sorun vardi sanirim. hem tutturamiyodu hem de tiklamiyodu yarisinda. verimsiz diye ghostmouse kullaniyodum galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 window size i genisletmeyi bilen varsa soylesin. razorda ayarlıyoduk simdi ayarlayamadım kapattım bu kadar kucuk nası oynanır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 6x client tan gir ayarlardan video ayarını 1024 yap oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Patladı mı abi site falan gitmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 zaten mail gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Düzeltiyoruz şimdi account sistemiyle birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 hocam, vendorlardan çalmaya kalkışınca "Yaratıklardan Çalamazsınız" diyor, bu böyle mi kalcak yoksa düzeltir misiniz ki stealing kasabilirim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 gz dışında çalmayı denediniz mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar