Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silmaril Uo

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

ya çok enteresan. benim valideyle peder internetle alakasız karakterler. tek ilgileri arada girdikleri facebook. akşam saat 9 falan arkadaşa geçicem bi kaç bi şey içelim diye sözleştik. neyse valide senin pc'den girsem olur mu dedi, tabi ama bi program(macro) ve oyun açık onları kapatmayın pc'de işin bitince diye rica ettim. ok dedi.

eve dönünce diyodum magery olur 70 ins olur 50 falan ama işi bitince komple bilgisayarı kapatmış ashdahsdf
Sosyal ağlarda paylaş

bi türlü vakit bulamıyorum şu eve dönünce genel test sonucuna bagli olarak eksikleri gumpside clientside updateleri yapicam harita zaten sürekli güncelleniyor. maalesef web sunucusu bir problem yaratıyor onuda sanırım baska bir yere tasimamiz gerekecek ama problem olmadan oynarsınız. güzel bir sunucu oldu ki daha sadece %20lik kismi oyuncuyla buluştu.. kapanmaz etmez hata vermez peoblem yaratmaz sunucudur garantisini ben veriyorum. ha sen kimsin lan denyo derseniz ben alakasiz biriyim doğru.
Sosyal ağlarda paylaş

Black_Lupin said:

bi türlü vakit bulamıyorum şu eve dönünce genel test sonucuna bagli olarak eksikleri gumpside clientside updateleri yapicam harita zaten sürekli güncelleniyor. maalesef web sunucusu bir problem yaratıyor onuda sanırım baska bir yere tasimamiz gerekecek ama problem olmadan oynarsınız. güzel bir sunucu oldu ki daha sadece %20lik kismi oyuncuyla buluştu.. kapanmaz etmez hata vermez peoblem yaratmaz sunucudur garantisini ben veriyorum. ha sen kimsin lan denyo derseniz ben alakasiz biriyim doğru.

lan yinemi sen sdfhbgs
girsemmi vakit bulursam acep :D
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

Black_Lupin said:

lan yinemi sen sdfhbgs
girsemmi vakit bulursam acep :D

uuu beybi beybii
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

ben oturup makroman ile script yazdım, yanda dizi izlerken maden kazdırıyorum.

görürseniz söylemeyin adminlere.

kazmaz yalan söylüyosun. çift tıklamayı düzgün becerebilse nokta atışı tıklayabilse yapacak da beceremiyor. veya ben yıllarca bozuk makroman kullandım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...