Masticore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Norak said: bu arada ilk 3 oyunu remaster etmisler, simdilik ilk oyun var, gerisi bittikce eklenecekmis free of charge. https://store.steampowered.com/app/843260/The_Bards_Tale_Trilogy/ with The Destiny Knight (fall 2018) and Thief of Fate (winter 2018) arriving later in the year. Bu nasil bir sey ya, trilogy satiyorlar ama sadece 1. Oyun var icinde henuz asdgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 remaster cok guzel olmus. kontroller, arayuz disinda grind azaltan ayari, ufak tefek denge degisiklikleri de var. tabii isteyen legacy mode oynayip 1985 stili cile cekebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Herşeyi anlarım da o kareli kağıda harita çizme işkencesini çekmek için tam bir mazoşist olmak lazım. Zamanında ikinci oyun Destiny Knight da haritayı öyle çizerken bazı yerlerinde ışınlama olan bir zindana denk gelince çıldırmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 oo keyimi alam. dolares yüzündne eski ks'lar karlı hale geldi. star citizen, crowfall bi de bu lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 remastered'da harita otomatik. isinlanma da sorun olmuyor. fakat darkness icin bir cozum yok. darkness olan yerlerde 1985'e donuyorsun. galiba yeni oyun icin steam'de yazim/fiyatlandirma hatasi var? premium edition standard edition'dan daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Biliyorum da işte legacy modunda haritayı da kapatabiliyorsun. Hangi manyak onu yapar merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 legacy mode genel olarak kabus olur. fakat normal asiri kolay olmus. keske legacy ile normal arasinda bir ayar olsaymis. hatta kendimiz belirleseymisiz hangi mekanik icin hangi ayari istiyoruz. mesela ben sadece guild'de save etmek isterdim fakat ekstradan leveling esnasinda reroll olsun isterdim. XP daha yavas gelsin isterdim. bir kez dungeonda spell pointleri bitirdigimde 3 level up kazanmistim. gibi gibi... forumda dev ayri ayri ayarlar koyacaklarini soylemis. o esnada yeni oyunla mesgul olurum diye tahmin ediyorum. ilk oyunun yarisinda nostalji metremi doldurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Legacy'de ayarları sen seçiyorsun zaten. Her dediğin var mı hatırlamıyorum ama açıp kapayabildiğin 9-10 seçenek vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 https://twitter.com/BrianFargo/status/1041668255528570882 bfargo said: How about this stretch goal. I will attempt to buy Interplay back if we manage to sell over 2 million units in the first 18 months. fallout haklarını ayrı satmışlardı sanırım o yüzden o yok ama earthworm jim yahut mdk fln yaşaması gereken* IP'ler bence. hiç alakam yoktu 2 copy alacam şimdi BD4'ü,hem orjinalini oynamamıştım neymiş öğrenmiş olurum hemde pc gaming'e bi katkımız olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 steamde niye premium standart edisyondan daha ucuz asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=oKtdB78g6tI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 çok fazla alıp oynamayasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 acg'nin review'ü koymaya gelmiştim. net en başarılı incelemeler bu herifte ya (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 ya bu indie degil mi 53.5 cigabört nedir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 download 23.6gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Ben işyerine götürdüğüm oyun laptopuna indirdim, Divinity 2 ile bunu işyerinde oynarım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 abooovv Mostly Negative (51) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 fazla abartmislar, fena degil oyun. klasik pc de bug vs sonrasi rage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 su sandiga ulasamadim uyuz etti grappling hook taktim fakat ipe tiklayinca bir sey olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Fargo, bu tutarsa interplay i alcam demis. https://variety.com/2018/gaming/news/brian-fargo-wants-to-buy-back-interplay-1202944111/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 tutmayacağına göre rahat olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 bu ratingler ile biraz zor olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 arcane said: su sandiga ulasamadim uyuz etti grappling hook taktim fakat ipe tiklayinca bir sey olmuyor. iniliyor belki tavana doğru bakmak gerekiyodur. save pointleri xp için harcayıp büyücünün kuleyi bitirdim.. kapıdan çıktım oyun göçtü. açasım gelmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 evet sonradan cozdum, grapple'i bagladigimiz tepe noktaya bakinca sari climb zimbirtisi cikiyormus. ipi highlight etmenin kontrol acisindan bir islevi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Oyun hakkinda ilk reviewlar kotu olunca fargo nun twitterda biraz dram olmus. Nasi ya oyun? Ben tatildeyim bakamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar