karatan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 http://i.imgur.com/9t9udwn.png yeni çatallar geliyor sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 progamer said: http://i.imgur.com/sktmqxs.jpg şuna benzer bir geyiği bizim oyunların birinde yapmıştık ama bu daha efsane olmuş :D çatalcı dimi bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Öff TR ye geldik, hemen saçma sapan bir şey, Imgur niye yasak lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 anamızın bacımızın resimleri paylaşılıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 quixef said: Öff TR ye geldik, hemen saçma sapan bir şey, Imgur niye yasak lan?! uu temelli mi geldin. hadi pingsiz civ kjnsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 amerikanın yeri yanlış en çok o göze çarpıyor. diyerleri de meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 -Cyka -Cyka -Cyka -Cyka -Cyka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Litvanya niye top tierda? Ben internette hiç Litvanyalı ile karşılaşmadım. İyi İngilizceleri var demesi de garip geldi. Bi de Ermenistanlı ve Japonyalı ile de karşılaşmadım. Anglofon ülkeler için "perfect English" derken sırf USA için "good English" demesi güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 aynı resmin farklı ülkelere farklı şeyler yazanı var 15 yaşındaki çocuklar hazırlıyor bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 ben arabım resme göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Fistan said: aynı resmin farklı ülkelere farklı şeyler yazanı var 15 yaşındaki çocuklar hazırlıyor bunları Ne guzel ozetlemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 http://i.imgur.com/RHOqNzO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Ayip lan Komik ama ayip yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 bu kadar şiddetli titreme oluyor mu ki, ben filmdeki fotoğraftan silinme şeysine gönderme yaptı sanmıştım :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Bir an filmlerdeki fotoğraftan silinme mevzusuna atıfta bulunmak için yapıldığını düşünmek istedim ama adamın Parkinson hastalığıyla dalga geçmek için yapıldığı gerçeği ağır basıyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 fotoşortta eklemiştir directional blur silinme olsaydı christopher lloyda yapardı lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 kadın bozmamış hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Çaresiz ve adım adım kişiyi hayattan uzaklaştıran bu rahatsızlık ile espiri yapmak terbiyesizliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 internet baya "terbiyesiz" bir yer zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 e komik ama komik>terbiyesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 İyileşmemiş miydi bu adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 zipzip said: İyileşmemiş miydi bu adam? Maalesef iyileşme yok. Sadece mümkün olan en iyi halde Süreyi uzatma var. Ayrıca kendisi deneysel tedavileri deniyor ve maddi destek sağlayan yapının başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 spark a yakışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 bence de yakışmış, dark humor en kaliteli mizah türlerinden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar