Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 evet onu yazıcaktım ben de soldaki büyük ihtimal tuvalet penceresi ve döşemeyle aynı seviyede diye. binanın sol kısmının döşeme seviyelerini niye farklı yapsınlar onu da anlamadım. başka bi pencere de olabilir o yüzden o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 niye eniştenle aynı evde yaşıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 şüphesiz ki o, sizler için örnekti. hiç mi misafiriniz olmayacak birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 ben anladım ufak banyo penceresi kafamız değil götümüz hizasında bir de alt katın kapısı farklı yerdne vermişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 En buyuk espiri evin bagcilarda olmasi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 ev bildiğiniz bayındırlık ve iskan challange. mimari absürtlük. kırmızı çizgiler ne mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 orda saçma bişey var. orası diyelim ki tuvalet ya da evin bir birimi. döşemesinin balkondan devam eder gibi olması lazım. bu durumda o pencere böyle ayak bileği hizasında falan kalır. saçma olur. yani oranın döşeme seviyesi farklı olması daha aşağıda enişte götü görecek açıda olması lazım ki o da neden olsun çözüm bulamıyorum. odanın içinde kirişler ve kolonlar gözüküyor işte. orayı tamamen farklı bir kirişle çözmen gerekir o zaman. neden çözsün. anlayamadım arkadaş mimarım bi de. merdiven fln olabilir de merdivene de o kadar küçük pencere niye açsın adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 çizgi değil abi onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Grego said: ev bildiğiniz bayındırlık ve iskan challange. mimari absürtlük. kırmızı çizgiler ne mesela. abi onlar vileda falan büyük ihtimalle. ben de baya motif sandım ilk başta sonra soldaki ahşapın önünde olduğunu görünce anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 merdivenlerdir orası. tam yarı kat seviyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 ya yok, vileda değil onlar. bildiğin birşey, ama ney bilmiyorum. fotoğrafı çekerken kompozisyonu düşünerek, 2 viledayı mükemmel paralellikte dikmiş olamaz. birşey onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 öyle güzel siyah lekeleri var ki gölge düşmüş gibi binaya oyuk şeklinde yapılmış 2 kırmızı motif etkisi yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 adamlar yeni boya yapıp fotoğraf çekmiş işte. onlar da boya yaptıkları şeylerdir. orada boya kovası gibi bi şey var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Grego said: asıl olay farkedilir diye söylemeyim dedim ama edilmeyecek sanırım. balkonun tuvalet camını kesiyor olması. şurada yaşadığınızı bir düşünün abi, sigara içeceğim, içeri duman uçmasın diye korkuluklardan sarkarak kapıyı kapatırken eniştenizin çatalıyla göz göze gelmek. O banyo pervazi degil de, apartman merdiven saganliginda olan pencerelerden olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 evet, onu da düşündüm ama, o zaman alttaki kapı, merdiven altına mı çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 en güzel ihtimal merdiven olması ama adam merdiven sahanlığına niye o kadar küçük pencere açsın aklım almıyor. pencere zorunluluğu da yok çünkü yönetmelikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 bu kadar çok konuştunuz madem istanbulda olan biri gidip görsün evi de adam gibi 2 fotoğraf çeksin bari ssdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 ters bir yerde olmasa, merakımdan gidip bakacağım. o balkona çıkıp, o küçük camı çekmek. hepinıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 hasdsdhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Ahhshdahha imza oldu valla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Esh said: AHAHAHAHAHAHAHGASDFSDFHDFGHGH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Atam yunan topraklarında doğdu ama. Oh wait o zaman bizim topraktı. Seems legit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 hangi kampanyayla aldın interneti yankı, ben de değiştirmek istiyorum bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Eski yeni bilemem. Forumda ilk sonucta. Hazir nasyonalizm trendken is yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar