Drall Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paticikte anlamsız ve alakasız topikler haricinde? Onları da bulup engelliyim, yarın deadline çünkü. Cuma bütünleme var yine kalırsam fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 yarın çalışmaya başlayıp, anaaa bi günde olmaz lan diyip oyun oynamaya başlayacaksın. nihehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Laraken said: yarın çalışmaya başlayıp, anaaa bi günde olmaz lan diyip oyun oynamaya başlayacaksın. nihehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 31 çek denmemiş, hepinizi kınıyorum.. PATİCİK NE HALE GELMİŞ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 bütünlemeye kalınca çalışırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 bence de büt var daha boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Sen kalmışsın çoktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 cumaya kadar daha cok var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Temizlik yapabilirsin, ojelerini silip tekrar başka bir renk oje sürebilirsin, kıyafet dolabını toplayabilirsin, dışarı çıkabilirsin, telefonla uğrayabilirsin. Hepsi de çok işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 dral lütfen ojelerini sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Erkeksel şeyler denince oluyor, kadınsal şeyler denince neden olmuyor? Cinsiyetçiliğe karşıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 ablajım adamın niki dral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Drall said: Paticikte anlamsız ve alakasız topikler haricinde? Onları da bulup engelliyim, yarın deadline çünkü. Cuma bütünleme var yine kalırsam fena www.xh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Vingthor said: ablajım adamın niki dral gürbüz, kuvvetli mi demek drall? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 bilmem ork çağrıştırdı bana. gerçi sw'de öyle bi tür vardı ve baya feminendi. bilemedim şimdi gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 povd var efendime söyliyim petiteteenager var sonracığıma xart var metart var yaramaz amariga var. birezırs var. vivid var. NE DURUYORSUN? HELVA YAPSANAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 yav said: bütünlemeye kalınca çalışırsın Sıkıntı o zaten, cuma günü bütünleme var işte. Kalırsam iki haftalık staj yüzünden iki ay okul uzuyo, eylül atamasını kaçırıyorum falan sgfd Bi de ben kadın olsam da oje sürmezdim, kokulara çok hassasım katlanamıyorum asetonun kokusuna, ojeninkine de katlanamıyorum ama asetonun kokusu hiç çıkmıyo parmaktan bir gün boyunca, inanılmaz irite ediyo beni. Bi de bugün yardırışa geçiyorum artık, beni cumaya kadar göremiceksiniz, modemin şifresini değiştirticem hatuna planım o sdf İnternette aptallaşmanın müptezeliyim, çaresi var mı? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 uzat işte okulu ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 ivy said: Temizlik yapabilirsin, ojelerini silip tekrar başka bir renk oje sürebilirsin, kıyafet dolabını toplayabilirsin, dışarı çıkabilirsin, telefonla uğrayabilirsin. Hepsi de çok işe yarar. ivy said: Erkeksel şeyler denince oluyor, kadınsal şeyler denince neden olmuyor? Cinsiyetçiliğe karşıyım. 31 çekmeyi erkeksel sayıp karşılığında kadınsal şeyler diye temizlikten ojeden bahsedip cinsiyetçilğe karşı olmak nasıl bir oksimoronluk acaba. ironiyi mi göremedik :D çok saçma olmuş dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Bir saniye bekleyebilir misin? Bilgisayara geçeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 oo kavga var popcornları hazırlayın haysayfabaşıgibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 zaten ders çalışmıyodum, iyice çalışmayayım öyleyse. yalnız yav'ın üslubu hatalı olsa da haklı gibi bence, kadının "kadın işi" olarak kabullendiği şeyleri ince yakalamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 oyun niye oynamıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 3te şirkete geldim. 3.5 saattir çalışmaya başlamadım. beni teselli edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 oyun sevmiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar