reampage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 bingildak said: geçen sayfa yazdım, yine yazayım, trello'da handwriting desteği varsa da sayfasında yazmıyor. handwriting desteği olmadıktan sonra evernote hepsinden açık ara iyi. notability denedin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 sadece ios muş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 android versiyonu yok abi, apple'da handwriting olayı zaten yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 wacomun apple için yaptığı bir stylus var bayağı iyi galiba o ama çok para tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 stylus'lar direk yalan arkadas en kalitesi diye tabir edilenlerden birini aldi ucu digerlerinden daha ince fln bi kullandim i-ih note3'lerin handwritignten bile kotuydu sakin ola gidip 300-400tl vermeyin styluslara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 bi firma nasil samsung'dan daha kotu urun yapabilir aklim almiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 bingildak said: geçen sayfa yazdım, yine yazayım, trello'da handwriting desteği varsa da sayfasında yazmıyor. handwriting desteği olmadıktan sonra evernote hepsinden açık ara iyi. ya bu handwriting olayi tabletin kendisinden degil mi? alet kendi cevirmiyo mu handwritingi texte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 şöyle birinde keyboard gibi bir alana el yazısı yazıyorsun, onu text olarak yazıyor diğerinde direkt defter sayfası gibi freestyle deftere yazar gibi yazıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 hee ok, senin de cok derdin varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 BabacumMostors said: senko said: bütün duvar olmasa bile 4 duvarın 1 kısmı yapılabilir. hiç yapılamıyorsa dinlenme odalarını full kaplarım ama en güzel fikirler hep dinlenme odalarında tartışılırken çıkıyor http://www.batucamfilmi.com/white_board.asp şöyle bişi var bir ara yapacaktım sonra kirada oturduğumu hatırlayuıp vazgeçtim, ha en kötü mdf ye yapıştırıp onu duvara asardım da üşendim eheh aha aradığım şey tişikkirler babacum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 işte defter kullanırım, evde buzdolabı, mutfak dolabı gibi yerlere boardmarker'la not alırım. sunum hazırlarken bile önce post-it'le çalışır, tüm storyboard'u bitirdikten sonra keynote/powerpoint açarım. analog çalışın. dijitali kullandığım tek yer ios'un lokasyon bazlı reminder'ı. eve yaklaşınca markete uğra gibi tasklarda iş görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 jacabo said: BabacumMostors said: senko said: bütün duvar olmasa bile 4 duvarın 1 kısmı yapılabilir. hiç yapılamıyorsa dinlenme odalarını full kaplarım ama en güzel fikirler hep dinlenme odalarında tartışılırken çıkıyor http://www.batucamfilmi.com/white_board.asp şöyle bişi var bir ara yapacaktım sonra kirada oturduğumu hatırlayuıp vazgeçtim, ha en kötü mdf ye yapıştırıp onu duvara asardım da üşendim eheh aha aradığım şey tişikkirler babacum hattaaağğğğ http://www.yazitahtasi.com.tr/urun/68x150-yapiskanli-beyaz-yazi-tahtasi-yuzeyi--rulo-.aspx al bebeğimssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 canımın içi yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 onenote olmamış abi 2. günde patladı 2 platformda sync olayı. ayrıca conflictler çıkması, pc'de yanıt veremiyor diye patlaması fln cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 baya oturttum düzeni ya. elim her defter kaleme gittiğinde kendimi durduruyorum. one note'u bıraktım çünkü çok sıkıntılı program, ms yine sıçmı sıvamış. belki de android için böyledir bilmiyorum. ever note takılıyorum. gün içi aynı workbook altında not tutuyorum, gün sonunda köşe takımında bacakları uzatıp ertesi güne ait to do'ları yeni bir sheette topluyorum oradan güne başlıyorum. böylece güzelce log tutulmuş da oluyor. bir de tablet samsung olmasaydı şahane olacaktı. baya kötü işletim sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Selam, Evernote'da premium'a geçmenin bir artısı var mı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 7 sayfa tartışılanlara bakmadım ama ben yazı tahtası + renkli tahta kalemleri ve duvara not yapıştırma yöntemi kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar