bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 trello'da handwriting yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 kolay değil o işler göründüğü kadar OCR image processing hala verimli olmayan teknolojiler hele handwriting okumak çok çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Evernote + Moleskine'de var o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Abi akli basinda hicbir yatirimci girmez o ise. Uretim kismi cok uzun surer. Cikan costu karsilamaz appi satacagin fiyat sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 ARKADAŞLAR NEDEN OLMAYACAĞINI ANLATMAYIN BANA NASIL OLACAĞINI SÖYLEYİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 bir de karar kılalım abi forumda KİMSE SAMSUNG ALMASIN, SAMSUNG KÖTÜ ARKADAŞLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Theridone said: Evernote + Moleskine'de var o zaten. Bu farkli xaenin in desiginden. Moleskine de ayrilmis ozel alanlar var. bitti, action, notes vb gibi kategoriliyor. Xaeninin dedigi direk word gibi pc ye aktarma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 bu arada sync olayları da işin içine handwriting girdi mi sıçıyor. bugün test ettim. evernote to onenote bağlantısı kuruyorsun. normal text yazdın mı çatır çatır sync ediyor, el yazısı yazdığında sync ediyor ama dosya boş geliyor. hala çok yer var ya gelişmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Xaenin said: ARKADAŞLAR NEDEN OLMAYACAĞINI ANLATMAYIN BANA NASIL OLACAĞINI SÖYLEYİN XEROX yıllarıdr sapık gibi arge döküyor bu konuya çıkarabilse onlar çıkarırdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 O moleskine nin livescribe olayını denemeden almayın. Aynısının daha profesyonel, çizim için olan versiyonu vardı eski şirkette. Wacom Inkling diye. Pratikte, çok güzel görünüyor ama o esneklikte de değildi. Bazı çizgileri almıyor, dijitale çevirirken gereksiz öngörülemeyen düzeltmeler yapıyor. O kağıttaki tonlamaları kalın/ince çizgi şeklinde yapmaya çalıştığından, kötü görünüyor. Gerçi bunlar hep çizime dayalı sorunlardı. Birebir moleskine in ürününü kullanmadığım için bilemiyorum ama denemeden alınmamalı, o net. Ek olarak, yurtdışında moleskine in kendi mağazalarından birine denk gelirsen, dijitali unutur yaprak yaprak defter yemeye başlarsın. Dijital not, geçici heves gibi birşey. yaz sen yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Ben istesem yaparim da istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 barbu said: Theridone said: Evernote + Moleskine'de var o zaten. Bu farkli xaenin in desiginden. Moleskine de ayrilmis ozel alanlar var. bitti, action, notes vb gibi kategoriliyor. Xaeninin dedigi direk word gibi pc ye aktarma zaenin dünyalari istiyor yok oyle OCR hemen bu var bunu sevin iste http://www.youtube.com/watch?v=Ueyiw6gv04U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 abi şu olayın hiçbir yararı yok benim durumumda. benim asıl derdim şu. toplantıda todo list çıkartıyorum brief vermek için. ben bunu foto çekip de ajansa atamam. fotodan tekrar dijital bir şekilde yazdıktan sonra defterden bakıp yazmışsın aynı şey. olay toplantıda yazdığın notu (el yazısını) text'e fonksiyon ile çevirebilmek. samsung + onenote oluyor işte ama hala yetersiz. piyasadaki app'lerde çok yetersiz. evernote almış yürümüş ama handwriting bok gibi. one note gerizekalısına reminder koy diyorsun outlook açıyor cahil. ulan app bazlı yapsana bunu, zaten maile entegresin gerizekalı. neden outlook sokuyorsun araya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Stajyer tutsana. Hem isleri de ogrenir yazarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 tutucaz da abi "iş öğreticem" diye ucuza stajer çalıştırıp sonra "benim notları worde aktarsana" yapmam yani. hacmimiz öyle bir hacim değil zaten. çekirdek kadro çalışıyoruz. dev holding olsak 10 tane stajer olsa neyse de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 bingildak said: abi şu olayın hiçbir yararı yok benim durumumda. benim asıl derdim şu. toplantıda todo list çıkartıyorum brief vermek için. ben bunu foto çekip de ajansa atamam. fotodan tekrar dijital bir şekilde yazdıktan sonra defterden bakıp yazmışsın aynı şey. olay toplantıda yazdığın notu (el yazısını) text'e fonksiyon ile çevirebilmek. samsung + onenote oluyor işte ama hala yetersiz. piyasadaki app'lerde çok yetersiz. evernote almış yürümüş ama handwriting bok gibi. one note gerizekalısına reminder koy diyorsun outlook açıyor cahil. ulan app bazlı yapsana bunu, zaten maile entegresin gerizekalı. neden outlook sokuyorsun araya. hangi firmanın acaba one note :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Ben hic not mot almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 acaba neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 trelloya alışabilirsen defter falan gerek kalmıyo biraz düzenli kullanman lazım yoksa işin içinden çıkılmıyo bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Theridone said: acaba neden hersey aklimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 bu trello google keep gibi bişey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 simdi baktim keep'e, neredeyse aynisiymis asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 geçen sayfa yazdım, yine yazayım, trello'da handwriting desteği varsa da sayfasında yazmıyor. handwriting desteği olmadıktan sonra evernote hepsinden açık ara iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Ben yeni urunumu piyasay surene kadar sen defter takil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Beyin bedava arkadaslar. Hfizaya Atin. Para vermeye degmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar