bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 ütülük yaparım yine 400 e satamam 850'e aldım, 750 ver al götür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 defter + http://www.hepsiburada.com/liste/iriscan-book-3-mobil-el-tarayicisi-2gb-microsd/productDetails.aspx?productId=bd500524&categoryId=37 cep telefonunun note bölümü ufak defter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 bugün toplantıda denedim. not alma kısmında alet gayet başarılı. güzel bir şekilde not tutuyorsun. problem uygulamada (one note, evernote, s note hepsinde aynı) handwriting yaparken scroll down ve zoom in/out 'un baya baya fucked up olması. sayfa bitti zoom out yapıp aşağı çekemedim resmen. ayrıca samsung yine samsungluğunu yaptı, menu tuşları çalışmadı, ekran rotate ederken dondu power tuşuna basıp tekrar ekranı açana kadar düzelmedi vb. şeyler samsung almayın arkadaşlar. ek not olarak : one note "ink to text" denedim. el yazımın bok gibi olmasından dolayı baya kopukluklar oldu. kuyruklar, birbirine giren harfler falan bozuyor işi. onun dışında 80% i tanıdı ve değiştirdi. hani el yazına dikkat etsen, insan gibi yazsan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 senko said: 432 değişik app kullanmış biri olarak defter Bu. Defterin yerini tutmuyor hiç bir şey ne yazık ki. Ben toplantılarda deftere not alıp stajyere veriyordum o bilgisayara geçiriyordu, öyle bir çözüm en güvenlisi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 öyle stajer hepimize lazım ya sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 abi bir de dikkat ettim, böyle en kreatif, innovatif bulduğum adamlar hep yanlarında defterle geziyorlar. biraz da lan vardır bunların bildikleri diyerek alışkanlık edindim defteri. defterden sonra en çok işe yarayan şeyler şu whiteboard'lar, benim şirketim olsa tüm duvarları whiteboard yapardım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 ben de hep defter kullandım/kullanıyorum da bir yere kadar ya bu arada, defter + kalem çalışmak isteyenler için şöyle bir alternatif var http://www.moleskine.com/en/news/livescribe-notebook yazdığını direkt olarak tablete aktarıyor baya maliyetli + kalemi kaybetme derdi var. kalem 300-350 tl gibi. defterde 200 sayfa ortalama 50 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 3.günde kaybederim ben onu :) bir de kalem bitince gidip yedeğini alman gerekicek mürekkebin, anladığım kadarı ile özel bir defter kullanıyor teferruatı çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 evet abi ben de bu işe girmeden önce araştırdım da hiç pratik değil gibi. her şeyi geçtim yani bir kere kalem kaybolur. 300 tl'lik kalemi kaybetmekte akşam rakı açtırır yani asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Whiteboard dedigin sey butun duvarlarin kaplanmasi olayiysa baya muthis bir sey bence de ama galiba fazla tuzlu oluyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Selam, Not almak sorun değil de bir süre sonra geçmişe dönük search eziyet oluyor. Ne zamandı ya? sorusu ile kıvranıp duruyorum. o sebeple evernote'a foto olarak aktarıp tag'lemek güzel oluyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 bütün duvar olmasa bile 4 duvarın 1 kısmı yapılabilir. hiç yapılamıyorsa dinlenme odalarını full kaplarım ama en güzel fikirler hep dinlenme odalarında tartışılırken çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 bingildak said: evet abi ben de bu işe girmeden önce araştırdım da hiç pratik değil gibi. her şeyi geçtim yani bir kere kalem kaybolur. 300 tl'lik kalemi kaybetmekte akşam rakı açtırır yani asdasd o kalemi alsam utanmam boynuma asarım ben zaten kaybolmasın diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Mezun olduğumda babam bana Mont Blanc kalem hediye etmişti, kutusundan çıkaramadım senelerdir kesin kaybedicem diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 ofiste kendi masana koyacaksın abi, yanında taşımalık değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Çok da güzel yazıyo meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 trello Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 senko said: bütün duvar olmasa bile 4 duvarın 1 kısmı yapılabilir. hiç yapılamıyorsa dinlenme odalarını full kaplarım ama en güzel fikirler hep dinlenme odalarında tartışılırken çıkıyor http://www.batucamfilmi.com/white_board.asp şöyle bişi var bir ara yapacaktım sonra kirada oturduğumu hatırlayuıp vazgeçtim, ha en kötü mdf ye yapıştırıp onu duvara asardım da üşendim eheh ben hem defter hem tablet kullanıyorum, defterde gerçekten geriye dönük not aramak zor ama tableten daha hızlı, tabii tableti yeniledim şimdikinin kapağını açtığım anda quick note kafasında bir not yeriğ açılıyor son 1 haftadır toplantılarda falna kullanıyorum kağıt tğketimim yarıyarıya azaldı ama tablet 12.2" lduğundan her yerde çıkaramıyorsun o yüzden bir de A5-A6 arası boyutta defterim var oraya aldığım notları daha sonra fotoğraflayarak veya el yazısıyla tablete aktarıyorum sırf o defter ide taşımamak için telefonu note3 veya note 4 ile değiştirebilirim ama bunun için daha 1,5 sene var, ha lotodan falan para çkarsa o ayrı bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 ihtiyacın olan şey Trello Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Xaenin said: Whiteboard dedigin sey butun duvarlarin kaplanmasi olayiysa baya muthis bir sey bence de ama galiba fazla tuzlu oluyormus. Abi bizim sirkette toplanti odasi duvarlari cam. Boyle degisik buzlu cam gibi. Whiteboard yerine yapmislar. Yazip siliyorsun marker ile. Baya baya super. At kadar tahtan oluyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 offf bebe tech startup fantazileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Bi aplikasyon yazın hemen, kullanıcının el yazısını öğrensin, kalibre olsun sonra deftere yazılanların fotoğrafını çekince direk texte dönüştürüp storelasın, stajyere falan gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 o da güzel düşünce bak :) trello'yu bizden bi takım kullandı bi süre ama tutmadıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Xaenin said: Bi aplikasyon yazın hemen, kullanıcının el yazısını öğrensin, kalibre olsun sonra deftere yazılanların fotoğrafını çekince direk texte dönüştürüp storelasın, stajyere falan gerek kalmaz. Kisiye ozel olursa yapilabilir de genel bir app cok zor olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Kullanıcıya özel olacak işte, scan ettikçe abi bu kelime bu mu ben doğru mu anladım desin, yok abi o kelime bu aslında sen o harfi yanlış okumuşsun diye diye zaman içinde öğrenir kullanıcının el yazısını. Olmaz mı? Hemen yatırımcı arayışına giriyorum, ben bunu yazarım diyenler öne çıksın gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar