Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dijital El Yazısı İle Not Tutmaca - İş Yürütmece

bingildak

Öne çıkan mesajlar

bugün toplantıda denedim.

not alma kısmında alet gayet başarılı. güzel bir şekilde not tutuyorsun. problem uygulamada (one note, evernote, s note hepsinde aynı) handwriting yaparken scroll down ve zoom in/out 'un baya baya fucked up olması. sayfa bitti zoom out yapıp aşağı çekemedim resmen.

ayrıca samsung yine samsungluğunu yaptı, menu tuşları çalışmadı, ekran rotate ederken dondu power tuşuna basıp tekrar ekranı açana kadar düzelmedi vb. şeyler

samsung almayın arkadaşlar.

ek not olarak : one note "ink to text" denedim. el yazımın bok gibi olmasından dolayı baya kopukluklar oldu. kuyruklar, birbirine giren harfler falan bozuyor işi. onun dışında 80% i tanıdı ve değiştirdi. hani el yazına dikkat etsen, insan gibi yazsan olur.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bir de dikkat ettim, böyle en kreatif, innovatif bulduğum adamlar hep yanlarında defterle geziyorlar.
biraz da lan vardır bunların bildikleri diyerek alışkanlık edindim defteri.

defterden sonra en çok işe yarayan şeyler şu whiteboard'lar, benim şirketim olsa tüm duvarları whiteboard yapardım sdf
Sosyal ağlarda paylaş

ben de hep defter kullandım/kullanıyorum da bir yere kadar ya

bu arada, defter + kalem çalışmak isteyenler için şöyle bir alternatif var

http://www.moleskine.com/en/news/livescribe-notebook

yazdığını direkt olarak tablete aktarıyor

baya maliyetli + kalemi kaybetme derdi var.

kalem 300-350 tl gibi. defterde 200 sayfa ortalama 50 tl.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

evet abi ben de bu işe girmeden önce araştırdım da hiç pratik değil gibi. her şeyi geçtim yani bir kere kalem kaybolur. 300 tl'lik kalemi kaybetmekte akşam rakı açtırır yani asdasd

o kalemi alsam utanmam boynuma asarım ben zaten kaybolmasın diye :)
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

bütün duvar olmasa bile 4 duvarın 1 kısmı yapılabilir.
hiç yapılamıyorsa dinlenme odalarını full kaplarım ama
en güzel fikirler hep dinlenme odalarında tartışılırken çıkıyor

http://www.batucamfilmi.com/white_board.asp

şöyle bişi var bir ara yapacaktım sonra kirada oturduğumu hatırlayuıp vazgeçtim, ha en kötü mdf ye yapıştırıp onu duvara asardım da üşendim eheh

ben hem defter hem tablet kullanıyorum, defterde gerçekten geriye dönük not aramak zor ama tableten daha hızlı, tabii tableti yeniledim şimdikinin kapağını açtığım anda quick note kafasında bir not yeriğ açılıyor son 1 haftadır toplantılarda falna kullanıyorum kağıt tğketimim yarıyarıya azaldı

ama tablet 12.2" lduğundan her yerde çıkaramıyorsun o yüzden bir de A5-A6 arası boyutta defterim var oraya aldığım notları daha sonra fotoğraflayarak veya el yazısıyla tablete aktarıyorum

sırf o defter ide taşımamak için telefonu note3 veya note 4 ile değiştirebilirim ama bunun için daha 1,5 sene var, ha lotodan falan para çkarsa o ayrı bir durum
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Whiteboard dedigin sey butun duvarlarin kaplanmasi olayiysa baya muthis bir sey bence de ama galiba fazla tuzlu oluyormus.

Abi bizim sirkette toplanti odasi duvarlari cam. Boyle degisik buzlu cam gibi. Whiteboard yerine yapmislar. Yazip siliyorsun marker ile.

Baya baya super. At kadar tahtan oluyor hep.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Bi aplikasyon yazın hemen, kullanıcının el yazısını öğrensin, kalibre olsun sonra deftere yazılanların fotoğrafını çekince direk texte dönüştürüp storelasın, stajyere falan gerek kalmaz.

Kisiye ozel olursa yapilabilir de genel bir app cok zor olur
Sosyal ağlarda paylaş

Kullanıcıya özel olacak işte, scan ettikçe abi bu kelime bu mu ben doğru mu anladım desin, yok abi o kelime bu aslında sen o harfi yanlış okumuşsun diye diye zaman içinde öğrenir kullanıcının el yazısını. Olmaz mı?

Hemen yatırımcı arayışına giriyorum, ben bunu yazarım diyenler öne çıksın gogo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...