vitamini minarili
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
E = mc2 = zemzem suyu
zemzem kafası
Yorumlar daha iyi adamın teki rage açmış girmiş dinsiz münafıklar diye.
nasi yaniyo lan hakkaten
allah confirmed
allah confirmed
ip var allah yok
Ahaha ne yazsam bilemedim ya. Abla üzerime arıtıcı suyundan döksün lütfen. Aydınlanmak istiyorum.
Pour some arıtıcı suyu on me demek istiyorum.
videonun esas noktasini kaciriyosunuz arkadaslar, aritici virali bu, zemzem suyu kadar muhtesem su cikariyor ariticimiz diyor teyze.
galiba suyla devreyi tamamlıyor teyzem, normal sulların iltkenliği az olduğundan lamba yanmıyor.
Zemzem ve bizim şehir sularında ağır metaller olduğundan ışıl ışıl :) Teyzem de lıkır lıkır içiyor ağır metalli suyu minerali bol diye.
Zemzem ve bizim şehir sularında ağır metaller olduğundan ışıl ışıl :) Teyzem de lıkır lıkır içiyor ağır metalli suyu minerali bol diye.
Bu arada teyzewnin alaattinin sihirli lambası gibi olan ayakkablılar süpermiş.
Ayrıca suda ağır metal olsada yanar ki lan önemli olan suda mineal olması iyi bi bok değil yane.
Ayrıca suda ağır metal olsada yanar ki lan önemli olan suda mineal olması iyi bi bok değil yane.
takdir ettim. bu teknikle acayip arıtıcı satılır.
olm bu nasıl oluyor lan cidden
yani devreyi tamamladığı falan da yok basbayağı suya sokuyor yanıyor. avucunun içinde muhtemelen farklı bir şey var
yani devreyi tamamladığı falan da yok basbayağı suya sokuyor yanıyor. avucunun içinde muhtemelen farklı bir şey var
Kablonun diğer tarafı görünmüyor. Orada farklı bir kabloya bağlanıyordur. Yoksa nasıl olacak bu.
Kablo 3 yollu. suya batirdigi iki uc nötr, ucuncu görunmeyen yol faz. Suya nötr uclari batirinca devre tamamlaniyo.
burası baya cahil yapmıs
- 2 hafta sonra ...
En iyi sebeke suyuylan yanar bence
Nasıl bir bilim ülkesi haline dönüştük. Cern bizden korksun.
ulan sakin sakin yorumları okuyodum, şunu görünce püskürdüm
Barış Kocahasanoglu
GÖTÜNE SOKSA BÜTÜN MAHALLE AYDINLANCAK DEMEKKİ
Öne çıkan mesajlar