BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 On 11.07.2022 at 22:51, Scalanova dedi ki: Sanki ayni seyleri tekrar izliyor gibiyim, ne olacaksa olsun umrumda degil modu yaratti dizi bende.. Bernard da akbernard oldu , ok. Bitsede gitsek. Spoiler 1. sezona bağladılar yine çünkü. olay kopunca muhtemelen tutan içeriğe döndüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 4. bolum guzeldi. @BiTcH_oFBaT mumkun @Komutan Spoiler calebden beklenti herhalde tum insanlari kontrol altina almak icin gerekli sorunsuz sistemi gelistirmek, onun gibi beyin yapisi guclu insanlari etki altina alabilirse herkesi alabilecek demektir diye dusundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 3. yada 4. bolumde: Spoiler bunlar trenle giderken arkada silueti gozuken bir sehir var colun arkasinda, gokdelenler vs, doloresin oldugu sehir herhalde orasi hmhm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 7. bölüm leziz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 Vay anasını ya mart 2020 ortasında eve kapanınca geceleri izliyordum bunu, 3. sezonu yeni bitiyordu o zaman. Arada neler neler oldu zerre bir şey kalmamış aklımda önceki sezonlardaki kilit olaylardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 (düzenlendi) @Aket-Atum ben de 3. sezonu bitirmemiştim bıraktığımda. ben youtube'da 1-2 özet video izledim, spoiler'daki kaynaktan: Spoiler bu sezonu izleyebilirsin bence. 1. sezona vs. bağlanıyor - ki iyi bence - en elle tutulur sezondu... Ağustos 9, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2022 7. bolum surprizlerden dolayi iyiydi. Ama sezon finali ne yapsakta diziyi uzatsak taktikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 iptal etmisler bunu, gerci zaten bitmis gibiydi dizi 4. sezonda, sirf kalan 1 sezon icin baska studyo almaz herhalde, gerci hala konusuyoruz demis. https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-news/hbo-cancels-westworld-1235255955/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 (düzenlendi) 3 ve 4'ü hala izlemedim 2'nin bitişinden sonra, şurada zirve yapmıştı: ilk sezon güzeldi en azından, gg. Kasım 5, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 Son sezonun son iki bolumunu izlemeden birakmistim, o derece umursamaz olmustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 Ben ilk sezondan beri unuttum allima bile gelmedi, iyiki unutmusum bu kadar les diyosaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 yeto kardeş canıtın nolan ve lisa joy... peripella var yeni dizileri, onu izleyin iki sezon sonra aynı kusmukta bulursunuz kendinizi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 chloe moretz'i gordugun yerde patlamis misiri kolayi birakip kacican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2022 nolan&joy'u anliyorum da chloe ne etti size? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar