Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2022 Ben yine unuttum bu diziyi ya. 2 senede 1 yayınlanmak çok aciip bir kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2022 ben 2. sezonuna başladım mı hiç yoksa 1de mi kaldım onu bile hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2022 Porselen kız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2022 4. sezon ile New York'a göz kırpmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2022 (düzenlendi) Artık ard arda flashback ve flashforward olmayacak denmişti de boyle bir sezon daha gider mi emin değilim. Mayıs 10, 2022 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2022 cok uzadi, inanin hatirlayan var mi emin degilim. sanirim sadece son sezon ne zaman biterse o zaman bastan baslanilip hepsi izlenilir. ne izledigimi dahi hatirlamiyorum. anthony hopkins vardi, cicekler bocekler acilar falan bir seyler diyordu.. ne bileyim "with great pain comes great existential crisis" falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2022 Spoiler Sezon 1, Westworld tanitimi, yavas yavas kodunun disina cikan robotlar. Sezon 2, Westworld arkasindaki amac, serbest kalan robotlar. Sezon 3, normal topluma kacan robotlar, normal toplum dinamikleri. En bayik 2. sezon. Ozet. Pek spoiler seviyesinde degil ama yine de spoiler a aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2022 hatirladim simdi, anthony hopkins "bir lokma bir hirka." demiyordu "these violent delights have violent ends." diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2022 en son Bernard'i tozlanmaya birakmistik iste son sezonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2022 basladi s4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 youtube'da wes diye arattim yukardaki adam geldi. herkes unutmus ne oldugunu. ben de ilk iki bolumu izledim sonra farkina vardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2022 İyi ki recap izlemişim, dediğiniz gibi unutmuşum. Yeni sezonun 2 bölümünü bitirdim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2022 Yeni sezonda kamera cekim kalitesini düşürmüşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2022 Cok isabetli tespit, cekim kalitesi dusmus malesef. 3. sezonda zaten hangi karakter esasinda hangi karakterin kopyasi olayi yeteri kadar kafa karistirmisti, anladigimiz kadariyla bu sezonun bir kismi (Bir kismi diyorum, cunku bazi sahnelerde zaman referansi yok, 1. ve 2. sezonda oldugu gibi) 7 yil sonrasinda geciyor. Spoiler Back to Westworld, Chicago setting i ne bileyim, umarim burada cok vakit oldurmezler. Bu hizla giderlerse bir kac sezon daha ceker bunlar. Kimsenin konuyu baglama gibi bir derdi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2022 jonathan nolan & lisa joy dizisi olunca başka bir ihtimal yok ki. düz seyirci bile sıkılana kadar sağıyorlar. araştırmanızı öneririm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2022 (düzenlendi) 5 sezon olacağını epey önce söylediler ve hala da söylüyorlar. Temmuz 11, 2022 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2022 (düzenlendi) Sanki ayni seyleri tekrar izliyor gibiyim, ne olacaksa olsun umrumda degil modu yaratti dizi bende.. Bernard da akbernard oldu , ok. Bitsede gitsek. Temmuz 11, 2022 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2022 (düzenlendi) Sezon 3 recap izledimde, bu kadar potansiyeli olan bu sezon anca böyle batirilabilirmis:/. Bakalım gene umudum yüksek bu diziden benim, en azından her sezon ciglik atarak canavar öldüren bi kız yok. Temmuz 11, 2022 Laorx tarafından düzenlendi typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2022 (düzenlendi) e03 izledim de, 2-3 sene daha izleriz bunu. e03 spo izlemeden acma Spoiler ufak kiz, overtaker robot vs. terminator vibes + UBERnard diyeceksiniz Temmuz 11, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2022 (düzenlendi) Zaten Terminator’ın esin kaynaklarından biri orijinal Westworld. “This film is also in some ways comparable to Westworld; my character is in some ways like the Yul Brynner character in that film – and my approach to the Terminator is partly based on what Brynner did in that role.” Arnold Schwarzenegger to Fangoria Temmuz 12, 2022 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 Ep 4 iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2022 Dizi bir nevi Matrix'e dönüştü. Spoiler İnsanların büyük kısmı robotların insanlar dahil her şeyi kontrol ettiği bir dünyada yaşıyor, dışarıda direnişçi gruplar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2022 Bernard girdi toparlandi dizi. Spoiler Ep 3 de kizi gorunce, icimden dedim bu ufak kiz. Simdi zaman skalasi oturdu. Caleb in uyanisi 7+23 yil sonrasina denk geliyor. Bernard sahneleri 7+23 yil sonrasina uyuyor. Dolores in islevi muallakta su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2022 (düzenlendi) 4x4 sonrası kafama takılanlar: Spoiler Şehirdekiler bedensel olarak insan mı yoksa host mu? Caleb gibi defalarca dirilenler dahil hepsinin normal insan olduklarını tahmin ediyorum. Christina ve Teddy de büyük ihtimalle insan. Tek bir şehir mi var yoksa dünyanın her tarafında böyle şehirler mi var? Dünyayı kontrol etmek için ikincisi daha mantıklı ama belki de bir savaş var veya bir anlaşma yapılmış olabilir. Şehir dışında yaşayanların, mesela diner’dakilerin de zihinleri kontrol altında mı? Şehir ve içinde döngü içinde yaşatılan insanlar hangi amaca hizmet ediyor? Hostlar için eğlence mi, intikam mı, sadece insanları kontrol altında tutmak mı, yoksa daha büyük bir amaç mı var? Hale’in Caleb’den beklentisi ne? William gibi nefret ettiği birisi değil, yani sadece acı çektirmek istiyor olamaz. Belki kızını yakalamak veya direnişe sızmak için kullanmak istiyordur. Temmuz 21, 2022 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar