Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Westworld (2016) - HBO

Norak

Öne çıkan mesajlar

Abi nasil yoketsin kendi malı degil adamın. Onların sorumlulugu gelen hostların fiziksel tamirini yapmak.

Olayın en basinda maev kendi kendine uyku modundan ciktiginda gidip rapor etmesi gerekiyordu felix in( 2. seferden bahsediyorum, ilkinde sleep mode a almayı unuttuguna ikna oldu cunku). Adam meraklı bir karakter iste gosterdiler zaten niye oldugunu. Kendi kendine experiment falan ediyor iste kumanda bulmus kusu canlandırmaya calisiyor vs.

Su dakikadan sonra da gidip soyleyemezler suyu cıktı cunku olayın. Hostun bir suru ozelligini degistirdiler falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

robot nasil para veriyor ya.. her neyse tutmadim o tarafi pek. fazla manasiz robotun eline dusmeleri ki onlarca alet vs var etraflarinda aninda yok edebilecekleri.

asik mi oldu nedir salak cekik goz.

ya liimon surat ufak kuşla çalışırken bir sürü donanım, ekipman hacılamış bir yerlerden. diğer arkadaşı da bunu gördüğü halde sesini çıkarmadı ilk başta. ilk orada kaptırdılar paçayı, sonra boka battılar iyice.

kovulmamak için sustular ama şu andan sonra herşeyi de beklemek lazım onlardan.
Sosyal ağlarda paylaş

şunu redditte gordum
7. bolumden sahne

https://gfycat.com/AltruisticFailingAntelopegroundsquirrel

"One Theresa enters, another one leaves."
Watch the reflections on the glass after she examines the host being manufactured.
This lines up with previous examples of the show placing the small boy's reflection over Ford's face, and us later learning the boy is (most likely) a young Ford, etc.
The host being made is Theresa, and will replace her.

Sosyal ağlarda paylaş

Kaynağı bulamadım ama yönetmenin o iskelet significant bi karakter değil sırf etki olsun diye koyduk meali bi açıklaması vardı. Theresanın sadece 7 bölümlük sözleşmesi varmış falan. Bu laflar consunovdaki gibi yanlış yönlendirme olabilir tabi ama biri sezon finali ve arada 1 yıl var, diğeri mid season. Heralde o kadar kasmamışlardır.

Kanuni said:

abicim ameliyat edip kursunu cikarana kadar olu. nasil yasayacak kalbinde beyninde kursunla gelirse ornegin.

iyidir huun.

Buna da katılmıyorum. Robotların ölü-diri olayları tamamen yazılıma bağlı bence, ben aldıkları hasara göre kendilerini kapattıklarını tahmin ediyorum hatta. Misal teddy kan kaybı yüzünden kötü durumdayken fordun sözlü komutuyla normal haline geri dönüyor, biyolojik hasarları normal insan gibi çalışmalarına engel değil. Kan transferi, vücuttaki belli bi kan miktarına göre çalışabilmeleri falan buna işaret. Anca beyinleri aka processor hasar görürse ggler oduncuda olduğu gibi. Maeve i de uyanık olması triggerlıyor zaten, "ölü" olması gerekirken değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

uretilenin Theresa olmamasi gibi bir ihtimali sunana zeki derim ben.

Zayıf da olsa iki sebep var:

1- http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/westworld-character-death-explained-sidse-babett-knudsen-interview-946535

You signed on knowing that Theresa's days were numbered. Was it still hard parting ways with the series?

Oh, yeah. I was surprised. You get involved, and then suddenly, it felt so wrong to leave before the others, to leave before curtain. I got attached. I really, really liked the universe and how it was developing. I wanted to be a part of that. So I sort of tried to complain a little bit to Jonah. And he was like, "Come on, you're going back to France, you shit." (Laughs.) "You made your own bed, now lie in it!" But it was sad. I was sad to leave.

Elbette söylediğine güvenilemez ama sondaki anekdot inandırıcı duruyor.

2- Ford'un başkalarının bu teknolojiye sahip olmasını istemediği düşünülürse, dışarı çıkma ihtimali olan ve önceden başka insanlar tarafından tanınan birinin benzerini üretmesi riskli.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben binlerce kez oldum diyor ama hatun..

dedigin gibiyse bir aciklama olabilir duruma. de su da var madem kapatiyorlar kendilerini, cesetleri toparlama ekibi geldigi zaman acilin bizi takip edin desin biri robotlar da gelsinler, teker teker tasiniyorlar, yikaniyorlar uzerlerinde 10larca islem yapiliyor yani. o kadar is yerine bilader uyanin gelin, yikanin, su bolume gidin mermiler ciksin tamir edilin, siz parcalananlar tasima ekibini beklesin...

ya of cok fazla soru isareti cikariyor boyle ufak tefek bir turlu bunlari dusunmekten ana hikayeye onem veremeyip diziden soguycam. gozlerimide kapayamiyorum bir suru sahnede sacma sapan sey olacakmis gibi hissediyorum artik.

theresa olayinda oyle dendiyse bakalim nasil aciklanacak kadinin birdenbire yok olusu ortamdan.

neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

Bernard

bernard kesin arnold ya. çizimlerde aynı dolores gibi metalden falan yapılmış en eskilerden biri yani.

hostlar rüyalarında storylerini görürken onun rüyasında çocugunu görmesi de hakkaten çocuğu olup, ölmüş eski bir baba oldugunu söylüyor

kadın "arnold'u da bernard mı ormana götürdü böyle" diye sordugunda "hayır o zaman bernard yoktu ortalarda" demesi ve "arnold'la yarattıgımız şeyi yok etmene izin mi vericektim" derken bernard'ın "hakkaten ha sen ne ayaksın" bakışı falan. bariz hintler.

dolores'le önceki bölümlerdeki konuşmaları falan herşey oturuyor yerine

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...