Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Balayı için otel önerisi 2015

totemic

Öne çıkan mesajlar

eğlence göreceli bir kavram abi. iki kişi deneyim edilebilen eğlenceler var, tek başına deneyim etmek isteyeceğin eğlenceler var. balayına giderken gözü tay hatuna atlamaktaysa zaten evlilik olmamış demektir. onun dışında gayet eğlenceli bir ülke, couple olarak gezmelik. maliyet olarak benim ilk tercihim olmazdı, oraya vereceğin paraya parise gidersin ama eğlenceli mi eğlenceli yani. romantik olmasa da.
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

Tay hatunlar bir ilginç ama ladyboylar çok daha ilginç abi...Çok kafaya koydum ben yani gitmek istiyorum da min. 5-6k para lazım orası için (hakkını vererek)

kapacaksin hiv ,birsey olacak..eskiden olsa bi 40 sene once git anadolunun 5-6 000 nufuslu kasabasina beyaz esya bayisi ac derdim..adamlar her yil cilgin mal sattiklari icin gitmedikleri eglenceli ulke kalmamis..bayi toplantisi ayagina ne gezmisler.hala anlatir dururlar ..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Bende yurtdışını öneririm, hemen hemen aynı paraya geliyor. Her zaman Bodrumda, Kaşda tatile gidebilirsin zaten, balayında farklı bir yere gitmek bence daha mantıklı. Biz entaş turizimle Yunan adalarına gittik, çokta memnun kaldık, tavsiye ederim :) https://www.entas.com.tr/tour/797-celestyal-cristal-ile-yunan-adalari---atina.html
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...