arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 türbanlı gelin almadıysan arapların proximitysinde balayı yaşamanın manası yok. sevişesi kaçar insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Vingthor said: net söylüyorum kürdistan. işte aranan bakış açısı asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 fistan'ın dediği gibi hırvatistan baya ucuz ve güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 arkadaş manyakça taylanda gitmek istiyor balayına, diyorum yapma etme orada hanımla sıkıntı çıkar. Dinlemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 tayland baya eğlenceli bir yer ya. sıkıntı çıkmaz arkadaşın öküz değilse asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 abi valla uyku ilacını atıverir yengenin içkiye. Sonra sokaklara akar... Belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 sorun da zaten cok eglenceli olabilme potansiyelinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 eğlence göreceli bir kavram abi. iki kişi deneyim edilebilen eğlenceler var, tek başına deneyim etmek isteyeceğin eğlenceler var. balayına giderken gözü tay hatuna atlamaktaysa zaten evlilik olmamış demektir. onun dışında gayet eğlenceli bir ülke, couple olarak gezmelik. maliyet olarak benim ilk tercihim olmazdı, oraya vereceğin paraya parise gidersin ama eğlenceli mi eğlenceli yani. romantik olmasa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 tay hatun...ee..evet..ama..iste..ladyboy diyorlar daha cok..default u o galiba oranin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 bir de tabi balayindan beklentiye bakar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Baba ben bodrum hilton türkbükünde yaptım tatili , ultra herşey dahil. Fiyati erken alınca gayet uygun oluyor , 3 öğün açık büfe ve sınırsız alkol sürekli yiyip içiyosun. Geri kalan vaktini balayında doldurursun bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 backround da pump up the jam calmaktadir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 caprice gold öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 dana22 said: tay hatun...ee..evet..ama..iste..ladyboy diyorlar daha cok..default u o galiba oranin Tay hatunlar bir ilginç ama ladyboylar çok daha ilginç abi...Çok kafaya koydum ben yani gitmek istiyorum da min. 5-6k para lazım orası için (hakkını vererek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Bordum Türkbükü Voyage , mükemmel biyer geçen eylül'de ben konakladım balayında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 RamsesII said: Tay hatunlar bir ilginç ama ladyboylar çok daha ilginç abi...Çok kafaya koydum ben yani gitmek istiyorum da min. 5-6k para lazım orası için (hakkını vererek) kapacaksin hiv ,birsey olacak..eskiden olsa bi 40 sene once git anadolunun 5-6 000 nufuslu kasabasina beyaz esya bayisi ac derdim..adamlar her yil cilgin mal sattiklari icin gitmedikleri eglenceli ulke kalmamis..bayi toplantisi ayagina ne gezmisler.hala anlatir dururlar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 biliyorum abi iyi iş yapan nalburlarda öyle, toplu halde taylandlara filan gidiyorlar bayağı şenlendirmişler o dönem hayatlarını... Ayrıca HIV ne kapıcam şapkasız çıkmam abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 ben olsam sapkaya guvenmezdim.sapka kullanin demelerinin sebebi daha ucuz ve nispeten etkili bir yontem olmamasi.. bu bir yerde dursun da.. tayland da prevalance % 1.2 guney afrika da 19.1.. esas onlara dikkat etmek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Abi konuyu saptırmadan mesajlar atın gözünüzü seveyim balayı topağının içine ettiniz yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 ets tur'un erken rezervasyon otellerine bak iyi oteller var orda. bi de otelpuan.com 'dan yüksek puandan itibaren otelleri incele bu site güzel referans olur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 per due. konuyu kitleyin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 adam&eve - antalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 http://www.royaladamevehotel.com/default.asp?lang=EN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gulsenece Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Bende yurtdışını öneririm, hemen hemen aynı paraya geliyor. Her zaman Bodrumda, Kaşda tatile gidebilirsin zaten, balayında farklı bir yere gitmek bence daha mantıklı. Biz entaş turizimle Yunan adalarına gittik, çokta memnun kaldık, tavsiye ederim :) https://www.entas.com.tr/tour/797-celestyal-cristal-ile-yunan-adalari---atina.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 düğünü ekime ertele dubai ye git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar