Lectre Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 inan çok sattı abi, ve şunuda söyleyim hani zaten ben piyasa htcnin 10x katı samsung var e tabi şikayet sayısı artacak olarak düşünebiliyorum. s4ler ilk çıktığı zaman kvk çıkışlı cihazların yarısında kamera açılmıyordu mesela, telefon direk kendini reboot ediyordu, bu normal bir durum mu? ve bu sadece bir özelliği, gönül rahatlığıyla söylüyorum bugüne kadar android serisinden, düşüpte ekranı tuzla buz olan samsung dışında bir cihaz görmedim mesela, baya bildiğin görmedim. tamir görünce zaten bitiyor elektronik, samsunga sadece farklı amperde bir şarj cihazı kullan 2 ay sonra kaldır at telefonu bunuda sadece samsungda gördüm, saysam bitiremem yani, ha şöylede bir olay var, ortalama 2 yıllık bir süreçte piyasaya çıkan her telefonu kullanmışımdır. dediğim gibi lafım androide değil samsunga, stock softwarede cabası, her alan rootluyor ve bu firmada hiç düşünmüyor lan.. diye. türkiyedeki teknik servis ağı iyi samsungun açık konuşayım, adamlar en ufak sorunda değişim yoluna gidebiliyor öyle bir artısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 axedice said: Grego said: edge i yeni alıp burayı okumamam gerektiğini biliyordum. şimdi "rootlamak" nasıl olacak diye araştırmam gerekecek. Hayır o edge in saçma sapan edge i yüzünden rootlamak da ayrı bi derttir. Diğer telefonlar hiç değilse birbirine benziyor. whatsapp tan görüp, yardırıyorsun değil mi, god damn indian kabzımal you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 ruhum liseli napayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Lectre said: türkiyedeki teknik servis ağı iyi samsungun açık konuşayım, adamlar en ufak sorunda değişim yoluna gidebiliyor öyle bir artısı var. ya yeni aldım. sadece bunu tutucam aklımda. ne vurdunuz arkadaş samsung a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Grego said: Lectre said: türkiyedeki teknik servis ağı iyi samsungun açık konuşayım, adamlar en ufak sorunda değişim yoluna gidebiliyor öyle bir artısı var. ya yeni aldım. sadece bunu tutucam aklımda. ne vurdunuz arkadaş samsung a. yok cihazın sorunsuzsa, temiz kullanırsan düşürmeden vs herhangi bir sıkıntı yaşamazsın yavaşlama dışında, onuda biraz bekle custom romlar gelince rootlarsın zaten, endişe etmeni gerektirecek bir şey yok, ama alma kısmında düşünebilirdin bunu, şimdi ekstra özen + root falan uğraşman gerekebilir, ha sen normal kullan, baktın ihtiyaçlarını karşılıyor onun üzerine zaten bir şey yapmana gerek yok. tasarımını falan beğendin sanırım? bulabilirsen mutlaka bir kılıf al onu söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 samsung ne ya dünyanın en leş markası lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 herşeyiyle aynı 1 liraya samsun 1000 liraya ahmet satsalar ahmet alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 aynen kardesim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 beni bi double tap yoruyo gerisi telefon işte normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Gene toplaşılıp Samsung'un kötü olduğu kanaatine varılmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 samsungun tek iyi serisi note şu anda, diğer serilere de çöp diyemem ama sırf kaktırılmış olan lüzumsuz uygulamaları yüzünden bir süre sonra şişiyor telefon ha şu da var iş arkadaşım s4 kullanıyor 1,5 senedir, pil ömründe sıkıntısı yok da arada ram şişiyor diyor, ön belleğe alınan verileri temizleyip hayatına devam ediyor grego aslında senini de note serisi bir telefon bence bir kaç ay kullan ondan sonra tekrar değerlendir, samimi söylüyorum cebimde para olsa hani gidip edge almam da note 3 veya 4 alabilirim henüz etrafımda kullanıyor olup da çok büyük şikayeti olan yok, ha ben alırsam kalemi için alacam onun haricinde gogogo nexus telefonu nasıl olsa yeni almışsın, rootlamadan bi kullan 4-5 ay sonra görüşlerini tekrar paylaş en nihayetinde daha önce kötü telefon yaptı diye bu seferki patlayacak diye bir kural yok, ha eski telefonları gibi sorun çıkarması istatistiksel olarak daha büyük ihtimal ama tanii note serisi olması benim beklentilerimi biraz daha olumlu yöne çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 baba almış kendine edge, ekran kalitesi güzel de bana pek kullanışlı gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 3.5 yıldır galaxy s2 kullanıyorum daha tık demedi telefon. TEŞEKKÜRLER SAMSUNG (tu) Heartstone u çalıştırmadı bi tek o üzdü, onun için de yaz gibi asusun yeni zenfoneunu alırım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 htc one alacaksın, adamın canını sıkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 İyide daha android telefona gelmedi ki hs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Tablette var sadece hs =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Redditte falan yönetimi var ya apksını indirince telefonda da çalışıyor. Da işte donanım istiyor biraz, çok kastırdı benim emektarı. Ayrıca neden HTC One? Yeni zenfone trenine atlamıştım negzel =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 çünkü master race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ZENFONE NE AYRICA ARKADAŞ YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ASUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ahaha gülerek okudum la konuyu. sen önyargılı almışsın telefonu ondan beceremiyosun. dediklerinin alayı da var telefonda milletin şu iphone'a karşı kini nerden geliyo bi bulsam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Fakirler yadırgıyor Iphone'u hep ondan bu kin. dsagssdag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ya beni tek memnun etmeyen şey tasarımı. yoksa içeriği, işletim sistemi yahut esnekliği yani performansa dayalı ne varsa apple ı bir şekilde atlatacak. ama telefonun tasarımına bir takılmıştım. aldıktan 4 gün sonra aradım aldığım yeri, kontratsız olsa halledebiliriz dediler geri alma işini. ama kontrattan cayma bedeli 300 küsür. sonuç; biraz kullanacağım, 6 ay kadar. bir apple fanboyu yada samsung fanboyu değilim, fanboi hiç değilim. o yüzden bir bakalım. çok elleşmeden kullanayım. samsung lunun yanında oldunuz kısmen, tişikkirlir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 > Görsel tasarım işinde çalış > akıllı telefon piyasasının en kötü tasarımlı telefonunu kontratla al ..... ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 hangi görsel tasarım işinde fatura yazıyorsun hulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar