Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 https://pbs.twimg.com/media/B8MCmjrIIAA6dvE.jpg ciddi anlamda böyle şeyler için ne zaman adam olucaz ne zaman bilinçli bir toplum olucaz hani bu işlerin öğretilmesi eğitilmesi için bir şirket sözde bunu yapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 yap maması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Türkiye'deki iş güvenliği uzmanlarının çoğu iş bulamadığından buna yöneliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 herkes iş bulamadım diye arabayla kaldırıma çıkarsa kaldırımlarda yer kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 abi bunları eleştirince de bişi olmuyo ki artık. direk sallamamak lazım. kaçın gidin olm buralardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 sen yanmasan, ben yanmasam, biz yanmasak... nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 ben anlamadım abi olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 görme engellilerin kullandığı yürüyüş yoluna parketmiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 abi resmi alıp o şirketin mail hesabına iletiyorsun. ayrıca telefonla arayıp bi yöneticiyle görüşüp, size bi mail atıyorum ona bakın diyorsun, bu çalışanınız şirketinizin adını karalıyor resmen diyorsun falan, adamı bi temiz kalaylıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Ben yolladım az önce mail ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Yalnız o şirket İŞ GÜVENLİĞİ ŞİRKETİ değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 o yollar sırf israf kaç tane görme engelli kullanıyor ki dfgfdgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 "roket adam" said: abi resmi alıp o şirketin mail hesabına iletiyorsun. ayrıca telefonla arayıp bi yöneticiyle görüşüp, size bi mail atıyorum ona bakın diyorsun, bu çalışanınız şirketinizin adını karalıyor resmen diyorsun falan, adamı bi temiz kalaylıyorlar.şirketin de çok umrundaydı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Gemisökümde bir işletme sahibine "iş güvenliği" dedim, vergi veriyoz biz dediydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 zipzip said: görme engellilerin kullandığı yürüyüş yoluna parketmiş adam. o yollar acaip yalan ya, sırf yapmış olmak için yapmış adamlar takip edersen ağaca falan tosluyosun, saçma sapan yerde kesiliveriyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 ahmetalttan said: "roket adam" said: abi resmi alıp o şirketin mail hesabına iletiyorsun. ayrıca telefonla arayıp bi yöneticiyle görüşüp, size bi mail atıyorum ona bakın diyorsun, bu çalışanınız şirketinizin adını karalıyor resmen diyorsun falan, adamı bi temiz kalaylıyorlar.şirketin de çok umrundaydı ya. banane deyip geçmekten iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 KuddusiMavra said: Yalnız o şirket İŞ GÜVENLİĞİ ŞİRKETİ değil. Ben başlığa güvenip iş güvenliği uzmanlarına yöneldim ama hala öyle düşünüyorum. Euro-Line'ın kendisi ambulans ve sağlık hizmetleri faaliyeti gösteriyormuş 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar