Harvey Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Arkadaşlar merhaba. Yeni bi sistem topladım yaklaşık 2 ay oldu. Bu 2 aylık süre içerisinde CS GO da toplam 3 defa restart attı ''PC''. işlemci nin stok fanı çıkarıp yeni bi fan aldım oyun sırasında 45-50 derece arası gidiyor. Başka oyunlarda oynadım ama derece 60 a kadar çıktı hiç birinde restart atmadı. Sistemim şöyle; i5 4590 r9 280 msi z97 pc mate 8gb ram 550w corsair psu bios update den dolayı olabilir mi ? şuan bios sürümüm 4.0 ve üzerine tonla sürüm gelmiş şuanki güncel sürüm 4.7 olarak gözüküyor websitesinde. ek olarak oyunda bütün grafik ayarları ''köküne kadar'' açık kasma olmuyor ama dediğim sorundan şikayetçiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 pc mi restart atıyor, oyun mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 PC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 bios ile alakalı değildir, 60 derecede restart attırmaz pc ye.başka oyunlarda denedin mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Abi ilk postta yazdığım gibi pc de 15-20 tane oyun yüklü çoğu cs go ya göre daha ağır oyunlar hepsi pc yi zorladı ama hiçbirinde res atmadı sadece cs go da 3 defa attı 2 ay içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 windows 8.1 bu arada zorladı derken kasma falan olmadı hepsini en yüksek ayarlarda oynadım zorlamaktan kastım ısı açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 3 ay içinde 2 defa azmış, diğer oyunları cs ye göre daha az mı oynuyorsun, belki onlarda da atar uzun süre oynasan.ekran kartı ile alakalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 evet diğerlerinide cs kadar oynuyorum ama şöyle bi durum var. cs de uzun süre kalınca atmıyor maç başlarken atıyor. hep böyle oldu ilk girişte maç başlarken attı. atmayıncada devam ediyo oyun zaten edit: özet o 3 defa attığı süreçte maç başlarken attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 2 ayda 3 defa restarttan bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 abi ranked girerken attı. ve çok uyuz bişey aniden bütün işlemler gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 aşırı abuk subuk bişey olabilir bu, LoL oynarken logitech mouse yazılımı yüzünden sürekli oyundan düşüyordum mesela, kaldırdıktan sonra düzelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 valla bios update yaptım şuan bakalım fayda edecekmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 başka bi çözüm önerisi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Normalde bu tip sorunlarda - Isınmadan olabilir. ( Isınmıyor diyoruz ama sensörlerle ilgili sorunda olabilir ) - Ram den olabilir - PSU'dan olabilir - HDD'den olabilir Diğer oyunlarda da olsaydı donanımsal bir sorun olabilir diye düşünürdüm ama sadece CS:GO da oluyorsa yazılımsal birşeydir. Tüm driverların güncel olduğunu varsayıyorum. Steam'den Verify da yapmış olduğunu varsayıyorum. Bios Update de çözmedi sanırım. CS GO da console'a FPS MAX 80 yaparak limitleyip dene. CS GO'nun grafik ayarlarını 1-2 kademe düşürmeyi dene. Antivirus/Firewall tarzı programlar kullanıyorsan onları kapatıp dene. Google'da kabaca bir baktım. Baya aynı sorunu yaşayan kişi varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Geçenlerde bir patch geldi sonra forumda millet ağlamaya başlamıştı belki ondandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Bugun gene CS GO girerken res attı bilgisayar. Acaba sorun başka bişeydende restart hep CS GO yamı denk geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Corsair PSU'nun model nedir ? edit. Kaç senelik ünite, ne kadar kullanıldı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 anakart otomatik overclock yapıyo mu? yapıyosa kapatıp dene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 steamden dosyaları tekrar yüklemeyi dene belki işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 aslında en garantisi otomatik restart atmayı kapatıp, hata versin sonra hataya göre bakarız. bilgisayarıma sağ tıklayıp özelliklere gir sonra da şu resimdekileri yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 ramleri çıkarıp tak, biosta ısıya karşı koruma hedesini disable et varsa(sensörlerin bozuk olma ihtimaline karşı), csgoyuda yönetici olarak çalıştır ne işe yarayacaksa artık asdasd. da bunları yapınca yüksek ihtimal düzelir. devam ederse ramleri teker teker dene birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 HarveyQuinn said: Ram'leri kullanabileceğin başka bir program aç ondada restart atarsa kesin ramdendir. Bence %99 ramdendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 sümer sen bi dur, bizde onları dedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 PSU bu : http://www.corsair.com/en-au/vs-seriestm-vs550-550-watt-power-supply Konudada yazdım ama görmediniz sanırım pc yi alalı 1 buçuk ay oldu. Ve bilgisayar Windows 8.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 aktiftablet said: anakart otomatik overclock yapıyo mu? yapıyosa kapatıp dene? Hiç bi fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar