Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CS GO'da PC Restart atıyor...

Harvey

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar merhaba.
Yeni bi sistem topladım yaklaşık 2 ay oldu. Bu 2 aylık süre içerisinde CS GO da toplam 3 defa restart attı ''PC''. işlemci nin stok fanı çıkarıp yeni bi fan aldım oyun sırasında 45-50 derece arası gidiyor. Başka oyunlarda oynadım ama derece 60 a kadar çıktı hiç birinde restart atmadı. Sistemim şöyle;

i5 4590
r9 280
msi z97 pc mate
8gb ram
550w corsair psu

bios update den dolayı olabilir mi ? şuan bios sürümüm 4.0 ve üzerine tonla sürüm gelmiş şuanki güncel sürüm 4.7 olarak gözüküyor websitesinde. ek olarak oyunda bütün grafik ayarları ''köküne kadar'' açık kasma olmuyor ama dediğim sorundan şikayetçiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

evet diğerlerinide cs kadar oynuyorum ama şöyle bi durum var. cs de uzun süre kalınca atmıyor maç başlarken atıyor. hep böyle oldu ilk girişte maç başlarken attı. atmayıncada devam ediyo oyun zaten

edit: özet o 3 defa attığı süreçte maç başlarken attı
Sosyal ağlarda paylaş

Normalde bu tip sorunlarda
- Isınmadan olabilir. ( Isınmıyor diyoruz ama sensörlerle ilgili sorunda olabilir )
- Ram den olabilir
- PSU'dan olabilir
- HDD'den olabilir

Diğer oyunlarda da olsaydı donanımsal bir sorun olabilir diye düşünürdüm ama sadece CS:GO da oluyorsa yazılımsal birşeydir.

Tüm driverların güncel olduğunu varsayıyorum.
Steam'den Verify da yapmış olduğunu varsayıyorum.
Bios Update de çözmedi sanırım.

CS GO da console'a FPS MAX 80 yaparak limitleyip dene.
CS GO'nun grafik ayarlarını 1-2 kademe düşürmeyi dene.
Antivirus/Firewall tarzı programlar kullanıyorsan onları kapatıp dene.

Google'da kabaca bir baktım. Baya aynı sorunu yaşayan kişi varmış.
Sosyal ağlarda paylaş

ramleri çıkarıp tak, biosta ısıya karşı koruma hedesini disable et varsa(sensörlerin bozuk olma ihtimaline karşı), csgoyuda yönetici olarak çalıştır ne işe yarayacaksa artık asdasd.

da bunları yapınca yüksek ihtimal düzelir.

devam ederse ramleri teker teker dene birde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...