bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 smsdeki erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 BU TOPIC HALA VAR MI YAPAMIYORSAN BURADAN BIRINE VER DE FINAL OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Kız kendine yakın görüyor gregoyu, hayatının detaylarını onunla paylaşmak istiyor. Gregonun da içten içe hoşuna gidiyor tabi bu, ego boost etkisi var bi havalarda. Sırf o yüzden sevişmiyor hatta kızla, bi sevişse bütün büyü kaybolacak çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 1000 dolar olayı için yazılı ihtar verdiniz mi? İşten çıkarmadan yapın o işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Grego said: Ya uzatmayayım diyorum ama kız habire malzeme veriyor, buna final diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 konuyu kapattık diego. ortalıkta karışık değil. durma allahını seversen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 ama de bağlacı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 mesaj başı ~ den sonra yeni mesaj imzamı keşfettin, tebrik ederim. achievement unlocked. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Şimdi baktım, kız da bağlaç olan da'yı bitişik yazmış. Siz birbirinize çok yakışıyorsunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 grego kız güzel mi benim mini fırını alcan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 En başından beri okudum, finale bak, yazıklar olsun. Milf hikayesi olmasa harcadığım zamana yazık. Wishmaster said: Geçmişteki histerik kız arkadaşlarımdan birkaç derleme yazayım: Müthiş final! Biyoenerjik ve halüsinatik olan -Emrah bi elini versene. *Elimi alır, gözlerini kapatıp transa geçme triplerine girer. Gözleri kapalı şekilde konuşmayı sürdürür.* -Ruh enerjinin rengini anlamaya çalışıyorum.. Sence ruh enerjinin rengi ne? +mmm kırmızı olabilir mi? >.> -mavi olmasın? zzzz başka bir gün arabayla samsun'a yolculuk yapılmaktadır ve kız bir anda çığlık çığlığa bağırır. -TAVŞAN!! TAVŞANI EZDİK! ühühühü frene asılınır. hep bir ağızdan: *ne tavşanı ya?? -TAVŞANI EZDİK. DUR! İNİCEMM! inilir, 6-7 dakika ezilmiş tavşan aranır. Tabi ki yoktur. Kız arkadaşım triplere girer. Yolculuğa devam edilir ve gidilecek yere varıldığında kız arkadaşım kendini bi odaya kapatır, 2 saat içeride ağlar, çıkmaz. Yine bu kız ile en yakın kız arkadaşı lisedeyken evde astral seyahat triplerine giriyorlarmış. Bu başka bir boyutta bir derebeyi oluyormuş. Diğer kızı duvara falan yapıştırıp şiddet uyguluyormuş. Boğazını falan sıkıyormuş. Öbür kız anlattıydı ahahahah hiç şüphesiz yiyişiyorlardır da, o kadar detayına girmedi. Şimdilerde nişanlanmış asdf Abi bu malesef histerik değil, şizotipal. Şizofreniye dönebilen tek kişilik bozukluğu. İyi kurtulmuşsun. Hamile kalıp, evren bu çocuğu doğurmamı istiyor diyebilirdi. Dworgian@ astrel seyehat diye birşey yok abi malesef. Eğer cidden astrel seyahat yaptığını iddia eden arkadaşınız, akrabanız varsa bir psikiyatri servisine götürün. Antipsikotik tedavisi ile iyileşiyorlar. Tedaviden sonra "abi ne saçmalamışım, teşekkür ederim beni kurtardığın için" diyecektir kesinlikle. Bakırköyde stajdayken gördüm baya. Absürd hezeyanları olan psikotikler fark edilip yakınları tarafından tedavi amacıyla getiriliyor hastaneye ancak böyle işte astral seyahat yaptıklarını sanan mistik tipler veya cinleri olduğunu sanan dindar tipler toplumda o kadar göze batmıyor. Uzaylılar tarafından kaçırıldığını sanan hasta kadar absürd değil çünkü heyezanları. Yıllarca psikiyatrik tedavi almadan devam edebiliyor hayatına. Vingthor said: histerik hatunlardan güzel ekmek çıkıyor. Birde histerik tipler en riskli grup bence. Çünkü cinsel açıdan gelişmemiş, çocuksu olabiliyor. Böyleleri adamın kanını emer. Çünkü histerikler sürekli olarak beğenilmek, ilgilenilmek, onaylanma arayışı içinde oluyorlar. Ve sırf amaçla erotik görünüm, davanışlar sergileyebiliyor. Ama bu cinsel açıdan olgunlaşmamış olanlar bu baştan çıkarıcılığının farkında olmuyor. Ercümenti uykusundan kaldırıp. "Sana hiç yakıştıramadım, nasıl böyle yapabilirsin, ben seni kardeşim olarak görüyorum" diyebilir. Ama cinsel açıdan gelişmiş gruba doğru telkini yaparsan deep throatlar, fistingler görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 fisting gormesem de olur iyyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Adam oturup 46 sayfa okumuş ya :) milf başarım kurtardı başlığı neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 kaçıncı sayfada milf muhabbeti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 son bir aydaki mevzuları buraya geçemedik. stajyer arkadaşa yarın çıkışını veriyoruz. attığı mesajları da iş davası olabileceğini öngörerek saklıyoruz. sekreter aldık, o iyi allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Hangi konuda iyi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 masa said: Dworgian@ astrel seyehat diye birşey yok abi malesef. Eğer cidden astrel seyahat yaptığını iddia eden arkadaşınız, akrabanız varsa bir psikiyatri servisine götürün. Antipsikotik tedavisi ile iyileşiyorlar. Tedaviden sonra "abi ne saçmalamışım, teşekkür ederim beni kurtardığın için" diyecektir kesinlikle. Bakırköyde stajdayken gördüm baya. Absürd hezeyanları olan psikotikler fark edilip yakınları tarafından tedavi amacıyla getiriliyor hastaneye ancak böyle işte astral seyahat yaptıklarını sanan mistik tipler veya cinleri olduğunu sanan dindar tipler toplumda o kadar göze batmıyor. Uzaylılar tarafından kaçırıldığını sanan hasta kadar absürd değil çünkü heyezanları. Yıllarca psikiyatrik tedavi almadan devam edebiliyor hayatına. Noyanı napcaz o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Grego said: son bir aydaki mevzuları buraya geçemedik. stajyer arkadaşa yarın çıkışını veriyoruz. attığı mesajları da iş davası olabileceğini öngörerek saklıyoruz. sekreter aldık, o iyi allahtan. Son 1 ayda neler oldu neler... Üfff.. Hakkatten merak ettim yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 bunu artık patronuma kadar herkes gördüğü için varın siz de görün efendiler, nasıl deliler var dünyada bilinsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 kadinlarin da rusa gitmesi lazim arada ya. ya da rus'un erkek versiyonu neyse ona gitsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 çüklü striptizciler var ya hep görüyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Demekki yeni sekreter iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 sekreter hepimizi donunda sallar arkadaşlar. yuva yakar, yuva yıkar, üstünde samba yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 fotoğraf yolla yada gerçekleşmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 çıkışı verildikten sonra hala bunaltmaya devam ederse vericem sana spark. al parçalıyormusun, organ organ ayırıyor musun ne yapıyorsan artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar