Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çalışan Motivasyon

Grego

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
En başından beri okudum, finale bak, yazıklar olsun.

Milf hikayesi olmasa harcadığım zamana yazık.

Wishmaster said:

Geçmişteki histerik kız arkadaşlarımdan birkaç derleme yazayım:

Müthiş final! Biyoenerjik ve halüsinatik olan

-Emrah bi elini versene.

*Elimi alır, gözlerini kapatıp transa geçme triplerine girer. Gözleri kapalı şekilde konuşmayı sürdürür.*

-Ruh enerjinin rengini anlamaya çalışıyorum.. Sence ruh enerjinin rengi ne?
+mmm kırmızı olabilir mi? >.>
-mavi olmasın?

zzzz

başka bir gün arabayla samsun'a yolculuk yapılmaktadır ve kız bir anda çığlık çığlığa bağırır.
-TAVŞAN!! TAVŞANI EZDİK! ühühühü
frene asılınır. hep bir ağızdan:
*ne tavşanı ya??
-TAVŞANI EZDİK. DUR! İNİCEMM!

inilir, 6-7 dakika ezilmiş tavşan aranır. Tabi ki yoktur. Kız arkadaşım triplere girer. Yolculuğa devam edilir ve gidilecek yere varıldığında kız arkadaşım kendini bi odaya kapatır, 2 saat içeride ağlar, çıkmaz.

Yine bu kız ile en yakın kız arkadaşı lisedeyken evde astral seyahat triplerine giriyorlarmış. Bu başka bir boyutta bir derebeyi oluyormuş. Diğer kızı duvara falan yapıştırıp şiddet uyguluyormuş. Boğazını falan sıkıyormuş. Öbür kız anlattıydı ahahahah hiç şüphesiz yiyişiyorlardır da, o kadar detayına girmedi. Şimdilerde nişanlanmış asdf

Abi bu malesef histerik değil, şizotipal. Şizofreniye dönebilen tek kişilik bozukluğu. İyi kurtulmuşsun. Hamile kalıp, evren bu çocuğu doğurmamı istiyor diyebilirdi.

Dworgian@ astrel seyehat diye birşey yok abi malesef. Eğer cidden astrel seyahat yaptığını iddia eden arkadaşınız, akrabanız varsa bir psikiyatri servisine götürün. Antipsikotik tedavisi ile iyileşiyorlar. Tedaviden sonra "abi ne saçmalamışım, teşekkür ederim beni kurtardığın için" diyecektir kesinlikle. Bakırköyde stajdayken gördüm baya. Absürd hezeyanları olan psikotikler fark edilip yakınları tarafından tedavi amacıyla getiriliyor hastaneye ancak böyle işte astral seyahat yaptıklarını sanan mistik tipler veya cinleri olduğunu sanan dindar tipler toplumda o kadar göze batmıyor. Uzaylılar tarafından kaçırıldığını sanan hasta kadar absürd değil çünkü heyezanları. Yıllarca psikiyatrik tedavi almadan devam edebiliyor hayatına.

Vingthor said:

histerik hatunlardan güzel ekmek çıkıyor.

Birde histerik tipler en riskli grup bence. Çünkü cinsel açıdan gelişmemiş, çocuksu olabiliyor. Böyleleri adamın kanını emer. Çünkü histerikler sürekli olarak beğenilmek, ilgilenilmek, onaylanma arayışı içinde oluyorlar. Ve sırf amaçla erotik görünüm, davanışlar sergileyebiliyor. Ama bu cinsel açıdan olgunlaşmamış olanlar bu baştan çıkarıcılığının farkında olmuyor. Ercümenti uykusundan kaldırıp. "Sana hiç yakıştıramadım, nasıl böyle yapabilirsin, ben seni kardeşim olarak görüyorum" diyebilir. Ama cinsel açıdan gelişmiş gruba doğru telkini yaparsan deep throatlar, fistingler görebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
masa said:

Dworgian@ astrel seyehat diye birşey yok abi malesef. Eğer cidden astrel seyahat yaptığını iddia eden arkadaşınız, akrabanız varsa bir psikiyatri servisine götürün. Antipsikotik tedavisi ile iyileşiyorlar. Tedaviden sonra "abi ne saçmalamışım, teşekkür ederim beni kurtardığın için" diyecektir kesinlikle. Bakırköyde stajdayken gördüm baya. Absürd hezeyanları olan psikotikler fark edilip yakınları tarafından tedavi amacıyla getiriliyor hastaneye ancak böyle işte astral seyahat yaptıklarını sanan mistik tipler veya cinleri olduğunu sanan dindar tipler toplumda o kadar göze batmıyor. Uzaylılar tarafından kaçırıldığını sanan hasta kadar absürd değil çünkü heyezanları. Yıllarca psikiyatrik tedavi almadan devam edebiliyor hayatına.

Noyanı napcaz o zaman?
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

son bir aydaki mevzuları buraya geçemedik. stajyer arkadaşa yarın çıkışını veriyoruz. attığı mesajları da iş davası olabileceğini öngörerek saklıyoruz. sekreter aldık, o iyi allahtan.

Son 1 ayda neler oldu neler... Üfff..

Hakkatten merak ettim yalnız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...