Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Kız gerçek zekasızmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Grego said: hiçbir mesajımı silmiyorum, duruyor hepsi. iphone u ilk aldığımdaki gelen viber account mesajları bile duruyor hatta. ama başlığa tekrar yazma sebebim bu değil elbette. arkadaş kendi alıklık rekorunu kırmış bulunuyor. haberdar edeyim dedim. shutterstock u bilen bilecektir. grafikerler için paralı yüksek çözünürlüklü fotoğraflar var. aylık üyeliğimiz 250 USD, şirket ödüyor. ve bu alık, siteye login olmadan imaj indirmeye çalışıyor. her seferinde önce ödeme planını seçiyor, sonraki ekrandan bizim üyelik şifremizi giriyor. kredi kartınıza 250 usd daha dayayacağız onaylıyor musunuz u onaylıyor. ve bu ay içinde 4 kez aynı işlemi yapıp şirkete ekstradan 1000 usd sokuyor. 4 kere ödeme planı seçiyor ve 4 kere kredi kartı ödemesini onaylıyor. 4ünde de fotoğraf indirdim sanıyor. 4. dört. ilk seferinde uyardıysan kalan 2 tanesini maaşından düşerek tekmeyi uygun şekilde uygun noktaya doğru sallaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 "roket adam" said: Arayın refund isteyin ya. Amma abarttınız. Benim iş arkadaşımın öyle memeleri olsa şirketi satsa refund ettiririm. Nedir. aslında refund tabii daha kolay ama maaşına 500 usd girerse bir daha refund la uğraşmazlar kıza da ders olur sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 "roket adam" said: Arayın refund isteyin ya. Amma abarttınız. Benim iş arkadaşımın öyle memeleri olsa şirketi satsa refund ettiririm. Nedir. abi sen nasıl bir ironidesin, bin dolar senin için para değilse bir gecede 4 tane alıp vur memelerine vur memelerine. ve de kız gerçekten beni ve kendini aştı evet. iş ilanı veriyorum zaten, kariyer nete. 1 ilan için giren 500 lirayı da zarar yazabiliriz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 refund iste. refund olayini kiza soyleme kizi 1000$ borclandir. kolen yap. ama once isten kov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 kız gidip 1000 usd ödeyecek meriç bulur kafası bi ona basıyor anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 keske ben de boyla aptal bi kiz bulsam da evde bi kosede beslesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 kız güzelmiymiş ya bi saniye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Dworgian said: Grego said: hiçbir mesajımı silmiyorum, duruyor hepsi. iphone u ilk aldığımdaki gelen viber account mesajları bile duruyor hatta. ama başlığa tekrar yazma sebebim bu değil elbette. arkadaş kendi alıklık rekorunu kırmış bulunuyor. haberdar edeyim dedim. shutterstock u bilen bilecektir. grafikerler için paralı yüksek çözünürlüklü fotoğraflar var. aylık üyeliğimiz 250 USD, şirket ödüyor. ve bu alık, siteye login olmadan imaj indirmeye çalışıyor. her seferinde önce ödeme planını seçiyor, sonraki ekrandan bizim üyelik şifremizi giriyor. kredi kartınıza 250 usd daha dayayacağız onaylıyor musunuz u onaylıyor. ve bu ay içinde 4 kez aynı işlemi yapıp şirkete ekstradan 1000 usd sokuyor. 4 kere ödeme planı seçiyor ve 4 kere kredi kartı ödemesini onaylıyor. 4ünde de fotoğraf indirdim sanıyor. 4. dört. ilk seferinde uyardıysan kalan 2 tanesini maaşından düşerek tekmeyi uygun şekilde uygun noktaya doğru sallaman lazım. hepsini refunda alıyoruz tabi ama konu giden para olsa, zaten maaşından kesilir. maaş kesme konusunda, siz tabi konu kapanınca geride kaldınız. bu hafta aldığı bütün parayı geri vermeyi düşündüğünü söyledi. ne kadar sallıyor bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Grego said: "roket adam" said: Arayın refund isteyin ya. Amma abarttınız. Benim iş arkadaşımın öyle memeleri olsa şirketi satsa refund ettiririm. Nedir. abi sen nasıl bir ironidesin, bin dolar senin için para değilse bir gecede 4 tane alıp vur memelerine vur memelerine. ve de kız gerçekten beni ve kendini aştı evet. iş ilanı veriyorum zaten, kariyer nete. 1 ilan için giren 500 lirayı da zarar yazabiliriz sanırım. kardeşim bilişim sektöründen adamlara sorduğun tavsiyelere bak. kardeşim biz burada taşa toprağa sürtüyoruz. router yalıyoruz yokluktan. kardeşim burası survivor yani. şakası yok. bu yokluk en son george washington yönetimindeki amerikan iç savaşında oldu. benim dedem kore savaşında abazalıktan ölmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 kızın resmi kaçıncı sayfada? ben de göreyim de yorumumu yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 39 son msj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 karar veremedim, bi yakından görmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 görmesen daha iyi edersin kardeş, boşuna su ısraf etme, yağmur yağcak dediler hala yağmuyo, sonro borojlor korodo folon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Vingthor said: kız güzelmiymiş ya bi saniye güzelmiş. ama grego nun güzel tanımını bilemiyoruz foto koymuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Grego said: bu hafta aldığı bütün parayı geri vermeyi düşündüğünü söyledi. ne kadar sallıyor bilemiyorum. %100 sallıyor abi ben bile anladım asldjasdkjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 39. sayfadaki kız o değil beyler aman diim klasjdasklj kanmayın trollere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Kiz baska bir tip salakmis ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 "roket adam" said: Grego said: "roket adam" said: Arayın refund isteyin ya. Amma abarttınız. Benim iş arkadaşımın öyle memeleri olsa şirketi satsa refund ettiririm. Nedir. abi sen nasıl bir ironidesin, bin dolar senin için para değilse bir gecede 4 tane alıp vur memelerine vur memelerine. ve de kız gerçekten beni ve kendini aştı evet. iş ilanı veriyorum zaten, kariyer nete. 1 ilan için giren 500 lirayı da zarar yazabiliriz sanırım. kardeşim bilişim sektöründen adamlara sorduğun tavsiyelere bak. kardeşim biz burada taşa toprağa sürtüyoruz. router yalıyoruz yokluktan. kardeşim burası survivor yani. şakası yok. bu yokluk en son george washington yönetimindeki amerikan iç savaşında oldu. benim dedem kore savaşında abazalıktan ölmüş. kucağımda router varken bunu okumam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 işte zaten konu öneri alma safhasını çoktan geçti. sadece durumdan haberdar edeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Hayır hadi oradan öyle giriliyor sanabildin ve şifre girdin login oluosun fln, "250 usd çekeriz bak" yazısını da okumadın görmedin geçtin, bunu 4 kere yapmak nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Grego said: işte zaten konu öneri alma safhasını çoktan geçti. sadece durumdan haberdar edeyim dedim. Pardon, h.sonu mesaiye kalıp bitirmesi gereken işleri bitirdi mi? Yoksa bahaneler bulundu ve sana mı patladı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Dworgian said: Grego said: işte zaten konu öneri alma safhasını çoktan geçti. sadece durumdan haberdar edeyim dedim. Pardon, h.sonu mesaiye kalıp bitirmesi gereken işleri bitirdi mi? Yoksa bahaneler bulundu ve sana mı patladı? Dworgian said: Hayır hadi oradan öyle giriliyor sanabildin ve şifre girdin login oluosun fln, "250 usd çekeriz bak" yazısını da okumadın görmedin geçtin, bunu 4 kere yapmak nedir ya. haftasonu mesai yaptırmıyoruz kimseye. cuma 3 saat kaldı yine olmadı. zaten bu shutterstock örneğini de, başlığın başından beri iyi ifade edemediğim çalışan prototipini çok iyi örnekledi diye hemen başlığa yetiştireyim dedim. evet, 4 kere aynı alıklığı yapmayı hakkaten anlamlandıramıyorum. salaklık değil ya, istemiyor heralde çalışmak hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 mızrağın yönü grego'ya doğru dönüyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 hafta sonu demişim pardon cumayı kastetmiştim. kızın durumu "not working as intended" şu an klasdslakj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar