Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çalışan Motivasyon

Grego

Öne çıkan mesajlar

hahahaha
bizim ortamımız farklı ya.
harbiden itülü ve hele de maslaklı olmayan anlayamaz.
ki bizim zamanımızdan çok daha muhteşem olmuş okul. tam anlamıyla bir EVREN KENT olmuş Oktay Sinanoğlu'nun deyimiyle.
edit:kantin muhabbeti ortadan kalkmış. öğrencilerin siyasete alakası bizim zamanımızdakinin 1000de 1i bile değil. bunlar bana göre negatif yönler. ama okul yurtları ile, gölü ile, olimpik yüzme havuzu ve stadyumu ile, muhteşem kütüphanesi ile, daha neler neler neleri ile çok güzel olmuş.

ahhh,bizim zamanımızda olacaktı kiiii.....
Sosyal ağlarda paylaş

Maden mühendisliği binasının karşısında adı AVM olan ama içinde yalnızca restoranlar bulunan bir bina var. Yanlış hatırlamıyorsam 2010-2011 gibi açtılar. Gördün mü orayı abi?

itü avm

http://www.gstl.itu.edu.tr/gomsis2012/index_dosyalar/avm.jpg
http://www.gezenesor.com/place_image/itu-avm-sosyal-tesisi-sariyer-istanbul242586.jpeg

burada okulun tikkyleri takılıyor artık :) mezun olalı 16 ay falan oldu benim. Güzel kızlar vardı baya. Eskiden çok kötü bi repütasyonumuz varmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Auril said:

bi wot da cetodan gelse aslinda bu forum kirilir herhalde

üniversiteye girerken çok büyük laf ettim. dedim ki "ulan bu lise benim ağzıma sıçtı (kadıköy anadolu lisesi mezunuyum). ben de üniversitede uçana kaçana saldıracağım. evlenmeyeceğim. aşık olmayacağım."
ruh halim bu yani. o günlerde de yakışıklı adamım. şimdiki gibi böyle g.t göbek dolaşmıyorum. Saçlar belimde. ayaklarda postallar. bacağımda paçaları özellikle kıvrık kotlar. sırtımda parka. ağzımda samsun sigara (sigara içmek allahına kadar serbest tabi her yerde).
Kantine girdiğimde bana bakan kızların haddi hesabı yok.

de....işte büyük lokma ye, büyük konuşma demişler. yengenize aşık oldum okula girdikten 3 ay sonra. mart'ta da çıkmaya başladık. 22 senedir beraberiz. 15 senedir evliyiz. canım o benim.

dolayısıyla benim wot'um bu konuda ancak bu kadar olur gözüm.
B)-
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

Auril said:

üniversiteye girerken çok büyük laf ettim. dedim ki "ulan bu lise benim ağzıma sıçtı (kadıköy anadolu lisesi mezunuyum). ben de üniversitede uçana kaçana saldıracağım. evlenmeyeceğim. aşık olmayacağım."
ruh halim bu yani. o günlerde de yakışıklı adamım. şimdiki gibi böyle g.t göbek dolaşmıyorum. Saçlar belimde. ayaklarda postallar. bacağımda paçaları özellikle kıvrık kotlar. sırtımda parka. ağzımda samsun sigara (sigara içmek allahına kadar serbest tabi her yerde).

de....işte büyük lokma ye, büyük konuşma demişler. yengenize aşık oldum okula girdikten 3 ay sonra. mart'ta da çıkmaya başladık. 22 senedir beraberiz. 15 senedir evliyiz. canım o benim.

B)-

gayet başarılı abi. çok şanslıymışsın valla.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

Auril said:

B)-

darısı başımıza abi, ben de düzen istiyorum artık :D
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Yüzleşmelisiniz derken hayata dair bişeyler öğrenmek için mi, yoksa herkes eninde sonunda aldatılır kabullenin bunu gibisinden mi?

Bir şeyler öğrenmek için. Güzel kibir törpülüyor. Gözümü kapayıp güvenebileceğim bir eş isterdim. Şu an var öyle bir aday. Bakalım, kıymetini bilip haketmek için elimden geleni yapıyorum.

DA2019 said:

Sen niye ayrı başlık açmadın ki?

Açıkçası ileride suratıma utanç başlığı diye çarpılmasını istemediğim için açmadım. Millet buraya girip bulmaya üşenir de arada kaynar diye düşündüm hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...