elesso Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 kadının çocuklarının suratına nasıl bakacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 @wishmaster. bu arada İTÜlü olmanın ayrıcalık olduğunu bir kez daha göstermişin yiğen B)-:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 @kuddusi http://www1.picturepush.com/photo/a/1306199/img/1306199.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 hahahaha bizim ortamımız farklı ya. harbiden itülü ve hele de maslaklı olmayan anlayamaz. ki bizim zamanımızdan çok daha muhteşem olmuş okul. tam anlamıyla bir EVREN KENT olmuş Oktay Sinanoğlu'nun deyimiyle. edit:kantin muhabbeti ortadan kalkmış. öğrencilerin siyasete alakası bizim zamanımızdakinin 1000de 1i bile değil. bunlar bana göre negatif yönler. ama okul yurtları ile, gölü ile, olimpik yüzme havuzu ve stadyumu ile, muhteşem kütüphanesi ile, daha neler neler neleri ile çok güzel olmuş. ahhh,bizim zamanımızda olacaktı kiiii..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 bi wot da cetodan gelse aslinda bu forum kirilir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 itü güzel ya kampüs olarak gerçi kampüslü her üniv hoşuma gidiyor benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Maden mühendisliği binasının karşısında adı AVM olan ama içinde yalnızca restoranlar bulunan bir bina var. Yanlış hatırlamıyorsam 2010-2011 gibi açtılar. Gördün mü orayı abi? itü avm http://www.gstl.itu.edu.tr/gomsis2012/index_dosyalar/avm.jpg http://www.gezenesor.com/place_image/itu-avm-sosyal-tesisi-sariyer-istanbul242586.jpeg burada okulun tikkyleri takılıyor artık :) mezun olalı 16 ay falan oldu benim. Güzel kızlar vardı baya. Eskiden çok kötü bi repütasyonumuz varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 KuddusiMavra said: Auril said: konseptler farkli film repligi miymis ! american pie'da geçiyordu. Senin izlediğin filmler çok masummuş abi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 doğrudur :) hareket noktası o film ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Auril said: bi wot da cetodan gelse aslinda bu forum kirilir herhalde üniversiteye girerken çok büyük laf ettim. dedim ki "ulan bu lise benim ağzıma sıçtı (kadıköy anadolu lisesi mezunuyum). ben de üniversitede uçana kaçana saldıracağım. evlenmeyeceğim. aşık olmayacağım." ruh halim bu yani. o günlerde de yakışıklı adamım. şimdiki gibi böyle g.t göbek dolaşmıyorum. Saçlar belimde. ayaklarda postallar. bacağımda paçaları özellikle kıvrık kotlar. sırtımda parka. ağzımda samsun sigara (sigara içmek allahına kadar serbest tabi her yerde). Kantine girdiğimde bana bakan kızların haddi hesabı yok. de....işte büyük lokma ye, büyük konuşma demişler. yengenize aşık oldum okula girdikten 3 ay sonra. mart'ta da çıkmaya başladık. 22 senedir beraberiz. 15 senedir evliyiz. canım o benim. dolayısıyla benim wot'um bu konuda ancak bu kadar olur gözüm. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Red said: bu arada hani cidden ben kesin milf düşürmeliyim diye düşünen varsa, hala var mı bilmiyorum bu yaşam kursları gibi saçma şeyler var ya. aha orası bakacağınız yer sdfs taşrada yaşayanlar için halkevi kursları birebir.. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Ben de size latin dans kurslarını öneriyorum. Gerçi çıtır da var orada. Milf'lere odaklanamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 uzun zamandan sonra ilk defa wot okudum, bir çırpıda nasıl bitti anlamadım :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 KuddusiMavra said: Auril said: bi wot da cetodan gelse aslinda bu forum kirilir herhalde üniversiteye girerken çok büyük laf ettim. dedim ki "ulan bu lise benim ağzıma sıçtı (kadıköy anadolu lisesi mezunuyum). ben de üniversitede uçana kaçana saldıracağım. evlenmeyeceğim. aşık olmayacağım." ruh halim bu yani. o günlerde de yakışıklı adamım. şimdiki gibi böyle g.t göbek dolaşmıyorum. Saçlar belimde. ayaklarda postallar. bacağımda paçaları özellikle kıvrık kotlar. sırtımda parka. ağzımda samsun sigara (sigara içmek allahına kadar serbest tabi her yerde). Kantine girdiğimde bana bakan kızların haddi hesabı yok. de....işte büyük lokma ye, büyük konuşma demişler. yengenize aşık oldum okula girdikten 3 ay sonra. mart'ta da çıkmaya başladık. 22 senedir beraberiz. 15 senedir evliyiz. canım o benim. dolayısıyla benim wot'um bu konuda ancak bu kadar olur gözüm. B)- gayet başarılı abi. çok şanslıymışsın valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Zikko said: uzun zamandan sonra ilk defa wot okudum, bir çırpıda nasıl bitti anlamadım :)o abi hoşuna gittiyse çeşitli farklı başarı hikayelerimi de anlatabilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ben de hic aldatilmadim. Xaenin said: Hayatımda aldatılmadım, kız arkadaşımın da burayı stalkladığını sanmıyorum. 6 yaşından beri arkadaşmışız gibi tahminlerde bulunmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 KuddusiMavra said: Auril said: bi wot da cetodan gelse aslinda bu forum kirilir herhalde üniversiteye girerken çok büyük laf ettim. dedim ki "ulan bu lise benim ağzıma sıçtı (kadıköy anadolu lisesi mezunuyum). ben de üniversitede uçana kaçana saldıracağım. evlenmeyeceğim. aşık olmayacağım." ruh halim bu yani. o günlerde de yakışıklı adamım. şimdiki gibi böyle g.t göbek dolaşmıyorum. Saçlar belimde. ayaklarda postallar. bacağımda paçaları özellikle kıvrık kotlar. sırtımda parka. ağzımda samsun sigara (sigara içmek allahına kadar serbest tabi her yerde). Kantine girdiğimde bana bakan kızların haddi hesabı yok. de....işte büyük lokma ye, büyük konuşma demişler. yengenize aşık oldum okula girdikten 3 ay sonra. mart'ta da çıkmaya başladık. 22 senedir beraberiz. 15 senedir evliyiz. canım o benim. dolayısıyla benim wot'um bu konuda ancak bu kadar olur gözüm. B)- darısı başımıza abi, ben de düzen istiyorum artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ben de hiç aldatılmadım abi o konuda çok şanslıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Ben aldatıldım. Hepiniz de en az bir kere bununla yüzleşmelisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Sen niye ayrı başlık açmadın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 sağol sareos ve wishmaster. harbiden de darısı başınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Yüzleşmelisiniz derken hayata dair bişeyler öğrenmek için mi, yoksa herkes eninde sonunda aldatılır kabullenin bunu gibisinden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Wishmaster said: Ben aldatıldım. Hepiniz de en az bir kere bununla yüzleşmelisiniz. Bugünlük bu kadar win yetti sana. Bir de failinin wot'unu bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 axedice said: Yüzleşmelisiniz derken hayata dair bişeyler öğrenmek için mi, yoksa herkes eninde sonunda aldatılır kabullenin bunu gibisinden mi? Bir şeyler öğrenmek için. Güzel kibir törpülüyor. Gözümü kapayıp güvenebileceğim bir eş isterdim. Şu an var öyle bir aday. Bakalım, kıymetini bilip haketmek için elimden geleni yapıyorum. DA2019 said: Sen niye ayrı başlık açmadın ki? Açıkçası ileride suratıma utanç başlığı diye çarpılmasını istemediğim için açmadım. Millet buraya girip bulmaya üşenir de arada kaynar diye düşündüm hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 bir an önce evlen pliz,"aday var ve hayatı çözdüm" postların 5 sene daha çekilmez sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar