Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çalışan Motivasyon

Grego

Öne çıkan mesajlar

Vingthor said:

Akhlaur said:

Ahaha abi gözümde adam iş üstündeyken elini omzuna koyup dur diyişin canlandı.

abi benim rüyamda vardı o ya. cons yıldız tilbeyi skiyor yanımda. abi yapma lütfen bak gelicekler şimdi falan diyorum. yıldız aşağıda bağrıyıor deli gibi. en son fiziksel olarak durdurmaya çalışıyorum consu. consun umrunda olmuyor. vurdukça vuruyor. sonra xaenin ekmek ve spidee geliyor. ağızları açık kalıyor böle ne yapabilirim ki şeklnde onlara bakıyorum. dönüp gidiyolar. sonra gandalf geliyor bana bakıyor i cannot cleanse him even if i bring water from thousand rivers diyor gidiyor.

ter içinde uyandım.

B
R
A
V
O
N O L AN
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

Akhlaur said:

Ahaha abi gözümde adam iş üstündeyken elini omzuna koyup dur diyişin canlandı.

abi benim rüyamda vardı o ya. cons yıldız tilbeyi skiyor yanımda. abi yapma lütfen bak gelicekler şimdi falan diyorum. yıldız aşağıda bağrıyıor deli gibi. en son fiziksel olarak durdurmaya çalışıyorum consu. consun umrunda olmuyor. vurdukça vuruyor. sonra xaenin ekmek ve spidee geliyor. ağızları açık kalıyor böle ne yapabilirim ki şeklnde onlara bakıyorum. dönüp gidiyolar. sonra gandalf geliyor bana bakıyor i cannot cleanse him even if i bring water from thousand rivers diyor gidiyor.

ter içinde uyandım.

https://farm6.staticflickr.com/5197/7242271998_c243e07dac.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

KuddusiMavra said:

Grego said:

başlık misyonunu tamamladı sanırım. yazmak isteyen bir zahmet okusun.

stajyer maaşları 1000-2000 arasında değişiyor
1-2 sene tecrübe varsa, 2000-3500 arası
3 sene üzeri 4 ten başlar
5 ve üzeri 4-6 arası.

bilgi vermiş olayım bari.

yalnız dediğin gibiyse maaşlar çok iyi.
ben senelerce boşuna kimya mühendisliği okumuşum. şu an piyasada 10 senelik kimya mühendislerinin alacağı maaş 3000-5000 arasıdır. farklı bir özelliği yoksa. ya da yaptığı işin diğerlerinden farkı yoksa.

yok be abi öyle diosun da olmuo hakikaten bi kırılma evresi var orada takılıp kalıosun yıllarca. onu aşanlar hakikaten temiz kazanıo. aşamayanlar resmen yapılan işin eziyetin karşılığını alamıyor.

zaten bi de şey dolu piyasa; "AY NE ZEVKLİ İŞ KİKİKİKİ" yapan yeni yetmeler ve "HACI NE VAR BENDE ŞİMDİ ŞU LAYERİ ŞURDAN ŞURAYA ALABİLİOM, ben yapaırm bu işi" diyenlerle.

iyi bari. valla üzülmüştüm okuyunca, yalan yok. ne arkadaşlarım var hala 3000-5000 TL arası maaşa çalışan. adamlar mezun olalı 20 sene oldu yav! aptal falan da değiller he, hemen birileri yazmasın salaklarmış falan diye. bu iş hayatı böyle bir şey işte.
Sosyal ağlarda paylaş

o eziyet mevzusu ajans işlerinde daha çok. bu tekstil tarafının grafiği nedense daha güdük kalmış çalışna ezme konusunda. lcw den kız çocuk tasarımı yapan bir arkadaş var 6k maaşla. 3 ayda bir prim, yılbaşı aybaşı, sigortalar maaş üzerinden vs. ama adam gün içinde dizi izliyor. sezon sezon.

kapağı atacağın şirketi ve departmanı bilirsen, çok temiz iş.
Sosyal ağlarda paylaş

grego sen betasın male'sın abi. üzgünüm. ya sanatçı ya da ara eleman falan olur senden. hiç bir konuda muaffak olamayacaksın. mıy mıy mıy kaç sayfadır, yok kıza okuttun yok bilmem ne. naapıyorsun hacı? göm geç, ya da ver alman ekolünü şu iş su saatte teslim olmadı git de. kendin yap delikanlı gibi olmazsa da. her tarafından softluk akıyor. bu ne lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

o eziyet mevzusu ajans işlerinde daha çok. bu tekstil tarafının grafiği nedense daha güdük kalmış çalışna ezme konusunda. lcw den kız çocuk tasarımı yapan bir arkadaş var 6k maaşla. 3 ayda bir prim, yılbaşı aybaşı, sigortalar maaş üzerinden vs. ama adam gün içinde dizi izliyor. sezon sezon.

o ibne lcw habire eleman arıo ama almıo beni sfds

çok kırgınım lcw'ye.
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

Grego said:

o ibne lcw habire eleman arıo ama almıo beni sfds

çok kırgınım lcw'ye.

orası türkiye içinde tasarım işiyle uğraşan herkesin emekli sandığı. benim ekipten 3 kişi girdi oraya, hepsi de colins ve loft tan sonra oraya atladı.
Sosyal ağlarda paylaş

(edit:lcw ile ilgili bu yazdıklarım, araya başka mesaj girmiş, olm ne kadar hızlı akıyor bugün)
ya bırakın. yeto herifler. Zamanında Bangladeş'te de, İkitelli'de de görüştüm onların genel müdürleri ve yönetici kadrosu ile.
Bir tarafları kalkmış ki sorma. Öyle yerde çok uzun süre çalışılmaz. Çalıştığın süre içerisinde iyi maaş alırsın, o ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...