Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Annen anlamıştır abi. Sadece tartışma yaratmak istemiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 bana niye böyle ortamlar denk gelmiyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 bana denk geldi hatta yaşı da benden ufaktı fln da, annem direk anlayıp "uzak dur kırarım kafanı" dedi klsjdaskljd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 oo Wishmaster serumu bağlamış. Anlat artık şunu detaylıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Anneme kaynana geyiği çekiyor. Annem zerre farkında değil ya. Konduramaz ki :D olay taze yaşanırken bana arkadan gaz vermenizi isterdim ama beyler. Çok iyi bi başarı hikayesi olurdu. tamam lan, çekicem WoT'u. garbage'a açıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 daha neyi başarıcan? üçüz mü istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 işyerinde de vicdan yapıyorum ya. Saatlerdir şu iki başarısız adamın hikayesini okuyorum. Kovulurum yakında asdgsf kardeşinizle övünseydiniz keşke bunların yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 abi kaç yaşında kadın lan neyine övünelim? kadın övünüodur çıtır götürdüm diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 yaz da övünelim. şırıngayı nasıl boca ettiğini anlat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 gundeme ac, sonra aynisini konu disina ac, anket koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Wishmaster said: işyerinde de vicdan yapıyorum ya. Saatlerdir şu iki başarısız adamın hikayesini okuyorum. Kovulurum yakında asdgsf kardeşinizle övünseydiniz keşke bunların yerine başarı selpaktan doğmaz genç adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Yapıştır abi. Bir kere de "vay be pati'den de birileri hakkını vermiş" diyebileyim. Anonimliğim bu kadar patlamamış olsa ben de efsanevi hikayeler anlatabilirdim de iş çok farklı yerlere kayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 benim imzam yıllardır got milf arkadaşlar. eğer bu iş övünülecek birşeyse yazayım övün. ben utanıyodum +30dan çıkarıyorum ekmeğimi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Grego said: Wishmaster said: işyerinde de vicdan yapıyorum ya. Saatlerdir şu iki başarısız adamın hikayesini okuyorum. Kovulurum yakında asdgsf kardeşinizle övünseydiniz keşke bunların yerine başarı selpaktan doğmaz genç adam. gurur yok babalık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 paticikhikaye.com olarak değiştirin domain ismini. iş oraya dogru gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Vingthor said: benim imzam yıllardır got milf arkadaşlar. eğer bu iş övünülecek birşeyse yazayım övün. ben utanıyodum +30dan çıkarıyorum ekmeğimi diye. Şu hayatta bir milf hikayesi dinleyeceksem senden dinlemeyi tercih ederim. Ekmekte yaş önemli bir kriter değil, fiziksel gereksinimleri karşılıyorsa. Sen de contribute et lütfen, bugün burayı yıkayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Wishmaster said: Bir de, kadın hemşire beyler....... annenin iş arkadaşı olduğunu söyleyip birde işi üstünden fantezi yapman çok başarılı bir hareket olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Sorieno said: Anonimliğim bu kadar patlamamış olsa ben de efsanevi hikayeler anlatabilirdim de iş çok farklı yerlere kayar. Sorieno ben seni tanımıyorum. Ben tanımıyorsam hala anonsun demektir. Gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ben de tanımıyorum sorieno yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 beni beni bihterini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Bu başlık misyonunu bitirdi. Wişmasterın başlığa hadi. gogogogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Sorieno said: Yapıştır abi. Bir kere de "vay be pati'den de birileri hakkını vermiş" diyebileyim. Anonimliğim bu kadar patlamamış olsa ben de efsanevi hikayeler anlatabilirdim de iş çok farklı yerlere kayar. Sen bundan sonra spectator olacaksın, kimse evli insanların eski hikayelerini dinlemek istemez. Burada naklen yayın var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Xaenin said: Sorieno said: Yapıştır abi. Bir kere de "vay be pati'den de birileri hakkını vermiş" diyebileyim. Anonimliğim bu kadar patlamamış olsa ben de efsanevi hikayeler anlatabilirdim de iş çok farklı yerlere kayar. Sen bundan sonra spectator olacaksın, kimse evli insanların eski hikayelerini dinlemek istemez. Burada naklen yayın var yani. Exactly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 calvaria said: Wishmaster said: Bir de, kadın hemşire beyler....... annenin iş arkadaşı olduğunu söyleyip birde işi üstünden fantezi yapman çok başarılı bir hareket olmuş. annem hemşire değil abi. devlet dairesinde geçiyor olay, bir sürü farklı çalışan türü var. şu an wot'uma başladım. az sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 sorieno "eski" kelimesine vurgu yaparak, ilerde gaza gelip anlatabileceği hikayelerin istenmeyen çevrelerce duyulması ihtimaline karşı önlemini aldı. "yeni değil eski eski" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar