Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çalışan Motivasyon

Grego

Öne çıkan mesajlar

imamizer said:

Dworgian said:

ha hemen altta biri demiş evet;

Madcat said:

abi nerenizle okuyorsunuz yazılanları
kıza okutmamış sevgilisi var ayrıca ona okutmuş.
mal mısınız abi

abi adam gereksiz ne kadar detay varsa verip gereklileri vermiyorki. 10 sayfada evli mi deil mi kimse anlamadı. 18. sayfada anca yengeye okuttum yazmış da anlıyoruz kız arkadaşı var. onca sayfa bir kere demedi kız arkadaşım ilişkim var diye bizde mızrak spamlıyoruz habire.

ama yazdıklarım geçerliliğini koruyor. kız arkadaşa prim yapıyor burayla övünüyor işte asddffghj yapsın abi yapmasın demiyorum tabi.

ama madem dışarıya güzel bir portre oluşturma çabasında ben de bunun bilinciyle yazarım bundan sonra;

yenge okuyorsan bu adamın kulağını çek. gerçekten sadık erkek kızlarla mesafeyi baştan koyar bu kadar yüz göz olmazdı. fazla kibar, yumuşak davranarak karşıdakini öyle trip atacak, mesajlara boğacak kadar cesareti kendi vermiş. şahsen o kızın senin varlığını bildiğini bile düşünmüyorum. bence grego onu hiç söylemedi hihi selamlar sevgiler.

ahahahh imam doyamadi ya. Kizdan sonra yengeye tatli gorunmeler falan, tam bir Anadolu kaplani.
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

başlık misyonunu tamamladı sanırım. yazmak isteyen bir zahmet okusun.

stajyer maaşları 1000-2000 arasında değişiyor
1-2 sene tecrübe varsa, 2000-3500 arası
3 sene üzeri 4 ten başlar
5 ve üzeri 4-6 arası.

bilgi vermiş olayım bari.

yalnız dediğin gibiyse maaşlar çok iyi.
ben senelerce boşuna kimya mühendisliği okumuşum. şu an piyasada 10 senelik kimya mühendislerinin alacağı maaş 3000-5000 arasıdır. farklı bir özelliği yoksa. ya da yaptığı işin diğerlerinden farkı yoksa.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

Grego said:

5 ve üzeri 4-6 arası.

ben senelerce boşuna kimya mühendisliği okumuşum. şu an piyasada 10 senelik kimya mühendislerinin alacağı maaş 3000-5000 arasıdır. farklı bir özelliği yoksa. ya da yaptığı işin diğerlerinden farkı yoksa.

şu piyasanın tek artısı bu. yaptığın işe göre aldığın maaş, genel iş ortamının bir tık üstü para olarak. öyle aman aman sıkıntı da yok.

FONTU YANLIŞ SEÇMİŞSİN ULAN diye bir gerginlik nasıl olsun zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

kız bu arada ağlamaya başlıyor hışımla odadan çıkmak için arkasını dönerken sırtındaki mızrak etajerin üzerindeki pilli oda fısfısını düşürüyor. kadın patron o anda kızın haklı olduğunu anlıyor....

Akabinde yumuşayan patron kızı teselli etmek için masasına oturtuyor ve sarılıyor. Şevkatle yanağından öpmek isterken bir anda dudakları birbirine deyiyor ve...
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

Grego said:

5 ve üzeri 4-6 arası.

yok be abi öyle diosun da olmuo hakikaten bi kırılma evresi var orada takılıp kalıosun yıllarca. onu aşanlar hakikaten temiz kazanıo. aşamayanlar resmen yapılan işin eziyetin karşılığını alamıyor.

zaten bi de şey dolu piyasa; "AY NE ZEVKLİ İŞ KİKİKİKİ" yapan yeni yetmeler ve "HACI NE VAR BENDE ŞİMDİ ŞU LAYERİ ŞURDAN ŞURAYA ALABİLİOM, ben yapaırm bu işi" diyenlerle.
Sosyal ağlarda paylaş

Grego, ben mızrağı sapladım, rahatladım. Şimdi arada annemle bana selam yolluyor. "Aşkım beni hiç aramıyor" diye anneme serzenişte bulunuyormuş asdşfkjs annem de yazık, geyik zannedip eğleniyor kendince hahaha

Vingthor said:

sen ankarada falan değil miydin artık?

yok abi temmuzdan beri burdayım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...