totemic Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 olmuş bitmişle işimiz yok yürü git wish burdan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Marty said: 75li ne lan yuh. yasini hesaplamak icin hesap makinesi kullandim. o kadar yasli. bilader ayıboluo =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 imamizer said: Dworgian said: ha hemen altta biri demiş evet; Madcat said: abi nerenizle okuyorsunuz yazılanları kıza okutmamış sevgilisi var ayrıca ona okutmuş. mal mısınız abi abi adam gereksiz ne kadar detay varsa verip gereklileri vermiyorki. 10 sayfada evli mi deil mi kimse anlamadı. 18. sayfada anca yengeye okuttum yazmış da anlıyoruz kız arkadaşı var. onca sayfa bir kere demedi kız arkadaşım ilişkim var diye bizde mızrak spamlıyoruz habire. ama yazdıklarım geçerliliğini koruyor. kız arkadaşa prim yapıyor burayla övünüyor işte asddffghj yapsın abi yapmasın demiyorum tabi. ama madem dışarıya güzel bir portre oluşturma çabasında ben de bunun bilinciyle yazarım bundan sonra; yenge okuyorsan bu adamın kulağını çek. gerçekten sadık erkek kızlarla mesafeyi baştan koyar bu kadar yüz göz olmazdı. fazla kibar, yumuşak davranarak karşıdakini öyle trip atacak, mesajlara boğacak kadar cesareti kendi vermiş. şahsen o kızın senin varlığını bildiğini bile düşünmüyorum. bence grego onu hiç söylemedi hihi selamlar sevgiler. ahahahh imam doyamadi ya. Kizdan sonra yengeye tatli gorunmeler falan, tam bir Anadolu kaplani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Grego said: başlık misyonunu tamamladı sanırım. yazmak isteyen bir zahmet okusun. stajyer maaşları 1000-2000 arasında değişiyor 1-2 sene tecrübe varsa, 2000-3500 arası 3 sene üzeri 4 ten başlar 5 ve üzeri 4-6 arası. bilgi vermiş olayım bari. yalnız dediğin gibiyse maaşlar çok iyi. ben senelerce boşuna kimya mühendisliği okumuşum. şu an piyasada 10 senelik kimya mühendislerinin alacağı maaş 3000-5000 arasıdır. farklı bir özelliği yoksa. ya da yaptığı işin diğerlerinden farkı yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 hemşirenin 35i normal 35 olmaz. 28 max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 damaryolu nasıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 totemic said: olmuş bitmişle işimiz yok yürü git wish burdan! Peki madem öyle.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 KuddusiMavra said: Grego said: başlık misyonunu tamamladı sanırım. yazmak isteyen bir zahmet okusun. stajyer maaşları 1000-2000 arasında değişiyor 1-2 sene tecrübe varsa, 2000-3500 arası 3 sene üzeri 4 ten başlar 5 ve üzeri 4-6 arası. bilgi vermiş olayım bari. yalnız dediğin gibiyse maaşlar çok iyi. ben senelerce boşuna kimya mühendisliği okumuşum. şu an piyasada 10 senelik kimya mühendislerinin alacağı maaş 3000-5000 arasıdır. farklı bir özelliği yoksa. ya da yaptığı işin diğerlerinden farkı yoksa. şu piyasanın tek artısı bu. yaptığın işe göre aldığın maaş, genel iş ortamının bir tık üstü para olarak. öyle aman aman sıkıntı da yok. FONTU YANLIŞ SEÇMİŞSİN ULAN diye bir gerginlik nasıl olsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 cinsel gerginlikler oluyor sanırım daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Wishmaster said: totemic said: olmuş bitmişle işimiz yok yürü git wish burdan! Peki madem öyle.. :/ ayrı başlık aç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 imamizer said: kız bu arada ağlamaya başlıyor hışımla odadan çıkmak için arkasını dönerken sırtındaki mızrak etajerin üzerindeki pilli oda fısfısını düşürüyor. kadın patron o anda kızın haklı olduğunu anlıyor.... Akabinde yumuşayan patron kızı teselli etmek için masasına oturtuyor ve sarılıyor. Şevkatle yanağından öpmek isterken bir anda dudakları birbirine deyiyor ve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 grego bey lütfen yana yatırır mısınız birde italik deneyeyim falan gibi mesela oluyo mu hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 hvkajbdhjgbdag, forum olarak ne yüklüymüşsünüz arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Aras'ın ban kalkmış. Naber lan? Maç yapalım bi ara da gel iki koş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 hala maç yapılıyo mu ya, kimse ben çağırmıyo, kesin ebesinin örekesinde yapıyosunuzdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 arkadaşlar mesai bitene ve ben eve gidene kadar lütfen durur musunuz, dünya kadar komiklik oluyor ve ben espri patlatamıyorum gelen ortalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 yapalım maç bi ara hakkaten. kötü futbol oynayıp çok biliyomuş gibi konuşmayı özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Grego said: hemşirenin 35i normal 35 olmaz. 28 max. baksana o kadar yasli ki grego da hesaplayamadi yasi. hesap makinesini bosuna kullanmadik. yas 40 grego. senin hesapla 32ye geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Vingthor said: yapalım maç bi ara hakkaten. kötü futbol oynayıp çok biliyomuş gibi konuşmayı özledim top tepek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ya grego kusra bakma sana maloldum aylardır banlıydım. toplantım vardı sabah iptal olunca sıkıldım buradan çıkarıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 KuddusiMavra said: Grego said: başlık misyonunu tamamladı sanırım. yazmak isteyen bir zahmet okusun. stajyer maaşları 1000-2000 arasında değişiyor 1-2 sene tecrübe varsa, 2000-3500 arası 3 sene üzeri 4 ten başlar 5 ve üzeri 4-6 arası. bilgi vermiş olayım bari. yalnız dediğin gibiyse maaşlar çok iyi. ben senelerce boşuna kimya mühendisliği okumuşum. şu an piyasada 10 senelik kimya mühendislerinin alacağı maaş 3000-5000 arasıdır. farklı bir özelliği yoksa. ya da yaptığı işin diğerlerinden farkı yoksa. yok be abi öyle diosun da olmuo hakikaten bi kırılma evresi var orada takılıp kalıosun yıllarca. onu aşanlar hakikaten temiz kazanıo. aşamayanlar resmen yapılan işin eziyetin karşılığını alamıyor. zaten bi de şey dolu piyasa; "AY NE ZEVKLİ İŞ KİKİKİKİ" yapan yeni yetmeler ve "HACI NE VAR BENDE ŞİMDİ ŞU LAYERİ ŞURDAN ŞURAYA ALABİLİOM, ben yapaırm bu işi" diyenlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Sparkcaster said: espri patlatamıyorum http://24.media.tumblr.com/tumblr_mc6fbjy0bL1r21spoo1_1280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 dreagloth said: hala maç yapılıyo mu ya, kimse ben çağırmıyo, kesin ebesinin örekesinde yapıyosunuzdur Yok abi. Gülbahçe yıkıldıktan sonra alışamadık başka sahalara. Oynamıyoruz. Yani ben 3 farklı turnuvada oynuyorum ama paticik maçı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 sen ankarada falan değil miydin artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Grego, ben mızrağı sapladım, rahatladım. Şimdi arada annemle bana selam yolluyor. "Aşkım beni hiç aramıyor" diye anneme serzenişte bulunuyormuş asdşfkjs annem de yazık, geyik zannedip eğleniyor kendince hahaha Vingthor said: sen ankarada falan değil miydin artık? yok abi temmuzdan beri burdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar