totemic Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 üstüne bir de yenge buradaki yazdıklarını okursa tam bir kaybeden olursun.. bence bu işi uzatma ve o kıza istediğini ver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 niye benim zaten halinden mutlu mesut bir insan olduğuma, dediğiniz gibiyse dahi öyle birşey yapmak istemediğime ihtimal vermiyorsunuz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 totemic said: üstüne bir de yenge buradaki yazdıklarını okursa tam bir kaybeden olursun.. bence bu işi uzatma ve o kıza istediğini ver.. dün akşam hepsini okuttum. ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 grego daha geçenlerde evde hanım yok dedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 bu iş artık seni geçti grego, kılıç kınından O KAN AKACAK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 oha.. ponçiği de mi okuttun? tü rezil.. dağılın beyler adam hanımköylü çıktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 valla grego da bir sıkıntı var arkadaşlar. Kız Notre Dame'ın Kamburu gibi değilse her türlü gider... Kampanya başlatıcam grego arkadaşımıza mesir macunu diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Grego said: neutrino said: Grego said: abi, attığı mesaj sonrası, "ben senin yakın arkadaşın değilim bana bilmemem gereken şeyleri anlatıyorsun" bile yazmışlığım var. mesafe felan hak getire. abi zaten gece gece mesajına mesajla yanıt vererek yolunu çizmişsin sdfsf mesaj attığında arayıp mesafeyi koymalıydın, senin de meylin varmış lel abi genelde cevap vermiyorum zaten. 4. mesajdan sonra da vermemek ayıp olur, yarın yüzüne bakıcaz hesabı, yazıyorum cevap. cevapta bu şekilde. geçen haftanın birinde, işten çıktı akşam. bende işteyim hala, çalışıyorum. mesaj : leblebi bezelyeden mi yapılıyor? hangi kafalar çözemedim valahi. ahahahhahahahahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Shean said: grego daha geçenlerde evde hanım yok dedin? hanım lafın gelişi dedim. evli değilim manasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Grego said: totemic said: üstüne bir de yenge buradaki yazdıklarını okursa tam bir kaybeden olursun.. bence bu işi uzatma ve o kıza istediğini ver.. dün akşam hepsini okuttum. ahah. trolle doğru kayıyor adam lel abi kız sana meriç, berkecan lazım demiş meriçliğin saplamakla bi ilgisi yok diye biliyorum ben. esas oğlanın arkasından dağılmış kızı pohpohlamak onun görevi. senden ilgi istiyor attention whore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Abi bi de şu leblebili bezelyeli mesajın capsini atsana elin değmişken, o çok iyiymiş sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Grego said: dışarıya açıksa ben bu işi bir editleyim. daha bi yaban domuzu deşercesine mızrağını saplayamayan adam gelmiş konu editlicekmiş. oldu paşam gündeme taşırız konuyu hemen. Grego said: şimdi, benim yanımda çalışan 25 yaşlarında ( duygusal yaşı 13 ) bir hanım var. şirket sahibi değilim, bu kişiye yapması gerekenleri yaptırıyorum gibi düşünün. bahsi geçen sektör, tekstil. bu hanım kızımız da grafiker. günde 2 tasarım bekliyoruz kendisinden. hafta da 10. stajyer olduğu için çok yüklenmiyoruz. gün içerisinde maruz kaldığım yakınmalar; -ben birşey yapamıyorum haberin olsun, -olmuyor -beni kovun -ben beceriksizim -ben bu işi beceremiyorum, bu parayı haketmiyorum -beni sevmiyorsun ( wtf!? ) -akşam haber vermeden çıkyorsun ( wtf!? x 2 ) -beynimi yormak istemiyorum vs vs. uzatmayayım. birşeyi yapamadığında ertesi güne kalıyor. ertesi günde yapamıyor ve çığ şeklinde büyüyor. işler geri kalıyor. yapmadığı için biraz sert konuşunca, bana trip atıyorsun diyor. !? işten çıkarmak benim elimde. ama çıkarmıyoruz. çünkü biraz işi öğrenmesini istiyorum, biliyorum ki bu tip tırıvıralrın tı sını yapsa bir sonraki iş yerinde kapının önüne koyarlar. babasını yakın zamanda kaybetmiş ve sanırım biraz sıkıntılı bir geçmişi var, bipolar benzeri iniş çıkışlar var. yemek yemeye üşendiği için, daha doğrusu birşeyi çiğnemek zor geldiği için, mantı yiyen bir insandan bahsediyoruz. tolere ediyorum. ve bir diğer neden, onu çıkarırsam yapacağı işleri ben yapmak zorundayım, yeni birisini işe alıştırana dek. sorumlu olduğunuz insanlar varsa iş yerinde, kaybetmeden, nasıl bu arkadaşı kendine getirmek lazım. patronlar eqlesin. al işte alıntı da yaptım ilk postunu sildirirsen diye. bu işi bitireceksin grego. o kadar vaktini aldın insanların sayfalarca dil döktürdün dönüşü yok bu işin. yapmak istemiyorum diyorsun sonra gelip smsleri paylaşıyorsun. bırak bu işleri. bu işi bitireceksin grego. http://i.imgur.com/bIiBgRb.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 yok estafurula. trollemiyorum da, eğlencenizi de bozmayım istedim, konu rayından çıkalı baya oldu çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 o hatun seni yok edecek. sacma sapan leblebi mesaji, bir mericim yok mesaji atacak kadar samimi olmussun ama istedigini hala vermemissin. ya istedigini vereceksin, ya da o samimiyete girmeyeceksin. cok yanlis yapmissin grego. yol yakinken sapla bitsin. ya da kov gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 beyfendi iş yeri ciddiyetine uygunsuz ahlaksız, seviyesiz ilişkiler kurarken kızlarla fingirdeşip, tripleşip, mesajlaşıp karşılıklı duygusal aksiyonlar içinde mesaide yüzerken iş rayından çıkmıyor. pati vur kaç diyince auvvv iş rayından çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 bu akşam şu olayı hallette forumca rahatlıyalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Bu kadar adam sabahin korunden beri forum un basinda, ulke capinda is gucunde dusus var sirf bu topic yuzunden. Ayrica, ilan i verip hanim kizi gonder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 abi adam denemis iste..es kaza burasini okutursam belki verir diye..bu saatten sonra yapacagin birsey yok vermissin eline butun kozlari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Buraları kıza mı okutmuş? http://cdn.internethaber.com/news/232269.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 imamizer said: ne tarih var, ne isim var, ne telefon var ne boktan bi mesajlaşma zımbırtısı o ya. genc stalker lar rahatsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Grego said: totemic said: üstüne bir de yenge buradaki yazdıklarını okursa tam bir kaybeden olursun.. bence bu işi uzatma ve o kıza istediğini ver.. dün akşam hepsini okuttum. ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ama tabi hangisine okuttugu belli degil .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 konuyu okuduysa hakkımızda şu mesajı almıştır illaki... http://www.ancient-battles.com/catw/armenia/armen_kentrokanan2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ben yengeye okutmuş anladım ama belli olmaz bunun sağı solu.. kız da okutmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ben mesafemi gayet koruyorum, kendi çıkardığımız varsayımları gerçekmiş gibi yaşamayalım derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar