imamizer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 giriyorum oyuna birazdan. hangi serverda açayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Manu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 ya girdim gene yarım saat, lvl kasma yerinde hiç adam yok. herkes pazar açmış oyundaki galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 veru en iyisi ve en kalabalığı. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Oyun aleminin bonzaisi. Bi deneyim. Varos kafelerde haberlere cikariz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 level kasmak mı ? hangi cagda kaldınız . girin bir dungeona bırakın sizin icin kassınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 ayrı gayrı olmaz ama. 2 kişi oynuyoruz zaten 2 si de ayrı serverda. bi yerde toplanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 ne bu? ben de oynayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 KINAYT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Sen gel imam ben senin icin dungeon solalarım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 okçu açacaktım legolas alınmış. legolass denedim o da alınmış. legolasss da alınmış asdfgh legolassss var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 legolasssssktr dene qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 FightClub alınmamış. onu alcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 geçen jahreini gördüm oynuyodu bunu. metin2ci community yok mu abi bu oyunda neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 napıyosunuz abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Kinayt alemine kalitemizi gostermeye karar verdik. "Annen" guildinin kurulmasini talep ediyorum. Akalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 guild wars 2 24 saatliğine 12$mış abiler. alakasız oldu ama.. birşeyler arıyorsanız, para bayılmak istemiyorsanız bilin istedim. Aylık ödemesi yok biliyorsunuz. http://buy.guildwars2.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 tiLi said: napıyosunuz abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 imam sen picakci mi oldun qenq ben de pırayst acim aqalim hany Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 hunty said: Kinayt alemine kalitemizi gostermeye karar verdik. "Annen" guildinin kurulmasini talep ediyorum. Akalim. guild ismi ANANCILAR olursa ben de geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 dungeon önünde dükkan açmak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Asil kadın Rott ve asil erkek Certhas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Dalga geçen orospu çocuklarını lejyonumuza beklerim 100+ artı kişiyiz 25+ ortalama, 30+-40 yaş işinde gücünde günde adamlar çok 3 saat oynamak yetiyor.şimdi oynayın ya da kesin sesinizi amınasoktuğum çocukları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 şu alıntıyı koyalımda, silindiğinde burada kalsın. dakro said: Dalga geçen orospu çocuklarını lejyonumuza beklerim 100+ artı kişiyiz 25+ ortalama, 30+-40 yaş işinde gücünde günde adamlar çok 3 saat oynamak yetiyor.şimdi oynayın ya da kesin sesinizi amınasoktuğum çocukları. community bu abi ne bekliyordunuzki? tipin geçmişine baktımda. Ben bununla zamanında warhammer vs. oynamışım.. Düzgün birşeye benziyordu. TÜM MMO SEVERLERE İBRET OLSUN! BU OYUNA BAŞLADI BÖYLE OLDU! :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar