Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MKE fabrikası neden Kırıkkale'de?

Fistan

Öne çıkan mesajlar

MKE fabrikası neden Kırıkkale'de? silah fabrikası ve silah depoları?
ben daha yeni ögrendim nedenini ama biraz meraklanın diye hemen sölemicem belki aranızda bilenler vardır? biraz fikrinizi almak istiyorum.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz?
Antalya olucak. thx.
http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
Sosyal ağlarda paylaş

nem oranı en düşük yer olmasından dolayı diye biliyorum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam sölüyorum ne kadar dogru ne kadar gercek tartısılır baya bi askerin oldugu ortamda konusulmustu ev aile ortamında bu.
silah fabrikasının üstünde hava boslugu varmıs ucakla bombalanamıyormus.bombalansa bile bombaların isabet oranı oradaki hava boşluguakımı vs den kaynaklanan nedenlerle cok düşük olurmuş.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz?
Antalya olucak. thx.
http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.

[Bu mesaj Fistan tarafından 18 Ocak 2005 17:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet hava boşluğu durumu olabilir hemde sanayi açısından kırıkkalenin kalkınması için yapılabilmiş olabileceğini düşünüyorum. Her şey kırıkkalemiz için muhabbeti :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

coğrafi olarak türkiye'nin merkezine yakın sayılır, kolayca işgal edilemeyecek (edilince de zaten herhalde türkiye kalmamış gibi olur neredeyse :) ) bir pozisyonda olmasının seçimde etkisi vardır sanırım..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

hava boşluğu diye kim sallamışsa iyi sallamış zira kuruluşu 1925 yılına dayanır. O yıllarda kim ne hava boşluğu biliyor da havadan bombardımana tedbir alıyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Hoca, heat seeking mermi yaptılar.
Inter-Continental Ballistic Missile dediğimiz bir teknoloji var.
Yani 40'lardaki gibi stukalar allaha emanet bomba atmıyor artık.

Amerika Bağdat'a girmeden önce Powell çıktı, "Operation hölö hölö has been initiated." dedi.2 dakka sonra canlı yayında izledik şehrin harabeye dönmesini.
Yani...[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair...
Sosyal ağlarda paylaş

heh yalnız bişe takıldı aklıma
pek anlamam bilmem bilen varsa söylesin ama hava boşluğu sabit bir oluşum mudur? yani milyonlarca yıl yerinde mı sayar bu boşluk :D

öyle olsaydı uçaklar neden hava boşluklarını güzargahlarına dahil etsinlerdi ki? hava boşluksuz bir rotayı izleyip daima konforlu, sarsıntısız bir uçuş sağlamayı istememeleri için ne gibi bir nedenleri olabilirdi?

gibi soruları kendime sorunca bana sanki ilk kısımda sorduğum sorunun cevabı hayır gibi geliyor ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 18 Ocak 2005 17:43 tarihinde demiş ki:
iyide hava boslugu sabit bir sey degildir ki . ruzgardan etkilenir nemden etkilenir hava sicakligindan etkilenir ondan etkilenir bundan etkilenir .

aynı anda ben de bunları düşünmüşüm demek ki ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

birisi kazara havada patlatınca dinmait lokumlarını öyle bir boşluk kalmış herhalde.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Ankaraya yakındır orada açılmıştır,dağlıktır oraya açılmıştır,canları istemiştir oraya açılmıştır..Herşey olabilir.Ama havaboşluğu olamaz.Yada adamlar hava boşluğunu o zaman statik birşey sanıyorlardır,aa burda havaboşluğu var kurun! demişlerdir.[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin
Sosyal ağlarda paylaş

15 sene yaşadım Kırıkkalede orda doğdum büyüdüm
hatta bu fabrikanın patladığı senede ordaydım
manyak bişiydi
babamda zaten MKE Nitrosan ve Barut fabrikasında çalışıyodu
içini felanda gezdim manyak yerler...
hatta bi ara babam iş kıyafetlerini çıkarırken botunun içine barutun yapıldığı pamukumsu bi madde çıkarmıştı
bende alıp çakmakla yakmıştım .puf diye duman çıkarmıştı ^^
ama çok tehlikeli yerler mesela babam nitrosanda çalışırken gözünün kenarına asit damlamıştı hala da izi duruyo...[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 18 Ocak 2005 19:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...