kermit Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 imamizer said: kermit said: BabacumMostors said: gökalp gel artık hiç küfür etmeyelim burada, yada sen etmiyordun zaten de ben etmeyeyim? hatta imzamı da değiştiriyorum şimdi bende ediyorumda arada ediyorum. teklifine varım. ne kadar dayanıcaz bakalım hadi. sigara bırakma gibi bişi olcak sanırım askdgasd ılık ılık mı yazcan şimdi o satranççıdan küfür yediğin topikteki gibi? lütfen kışkırtma beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 çoban mantı ne diye geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 terbiyesizilikten başka bişi değil resmen küfür ederek hakkını arıyo adam ya kendini rezil etmekten başka bi işe yaramadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 BabacumMostors said: hatta daha radikali, gündelik hayatta da küfretmeyecem.. hodri meydan başladım bile 1-2-3 TIP! Askerdeyken yaptım ben bunu, hatta döndükten sonra bi süre devam ettirdim falan. Oyun için toplaştığımız vent skype vs. harici hiç küfretmiyor olabilirim lan, aferim bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Klavye kırabiliyosun ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 o değil de keşke turnuvaya girseymişim, chesmaster 5000 ile akardım hiç acımadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Niye erken saldırıyon sende tırıskadan oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 gerge ne kadar beyefendi biri lan sessizce deliverladı ve gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 İnsan çoban matı yer mi arkadaş, en son gördüğümde çocuktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar