SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 O diil de bi arakdaşa kısa dönem mardin il jandarma çıkmış lan. Ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 abi cidden şu an yerimi keşke verebilsem birilerine arkadaşa da hatay çıkmış üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 SeaGle said: O diil de bi arakdaşa kısa dönem mardin il jandarma çıkmış lan. Ayıp. Sıkıntı yok benim arkadaş da orada yaptı. 354 KD ydik biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Malatya 2. Kara Havacılık Alayı çıkan varsa mesaj atsın bana burdan. 80 gün var benim hala her türlü işinizi hallederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Nako said: Gelmeyin olm manyak misiniz? Bulun bulusturun parayi verin, Siirt'e hic gelmeyin zaten. Kardeşim benim az bi kaç güne plakaya düşüyosun az kaldı. Döndüğünde havuz başından kaldırmıycam seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 sülüste 4 şubatta saat 13'e kadar teslim olun yazıyor. ayın 5 inde teslim olsak veya 3 ünde teslim olsak ne değişiyor, nedir dertleri bunların. yanımızda yine de 18 bin götürebiliyoz mu, komutan artislik yaparsa al şunu sus diyelim. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Senle ayni tarihte teslim oluyoruz. Askerligimiz 4 unde basliyo sayiliyor, ona gore hesaplanicak. Erken gitsen de erken cikmiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 o zaman 13 e 1 kala ordayım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Ya sizde de gerginlik var mı? sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 biraz basladı bende asddas orada yapmıs birini buldum. soğuk oluyormuş baya. grip ilacıyla falan git dedi. eğitim yokmuş. kalabalık oluyormuş kantin, revir falan. ama bizim dönemde ne kadar kalabalık olur bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Bende şu markanın termal içliği var çok faydalı oluyor ondan 1 tane daha aldım dün biri kirlenince diğerini kullanırım yıkayana kadar fln diye. http://www.blackspade.com.tr/ Bi de termal fanile de aldım. Siyah renk aldım bişey olmaz diye tahmin ediyorum. Soğuk diyolar evet. Bi de koğuş havalandırmaları sıkıntılıymış galiba o yüzden hastalık çok çabuk yayılıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 yeşil alın abi alacaksanız. belli olmaz bazı manyaklar var onu görünce yeşil giyilecek diye çöpe attırır içliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Yok ki abi yeşili dgsfsgs Yani o markanın yok. Ben de bilmediğim marka almak istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 aklında olsun abi, üniformanın sağından solundan gögüs kısmından falan gözükmesin sakın, ters birine denk gelirsin canın sıkılmasın. tuzla piyade okulu varsa ya da uzun dönem çıkan merak ettikleriniz varsa bildiğim kadarıyla cevaplarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 ben bir şey yıkamayı düşünmüyorum ya acemilikte. verecekleri + biraz da kendi götüreceklerim ile 21 gün idare ederim diye düşünüyorum. sonrasında istanbulda evci çıkıcam zaten haftasonları yıkarım evde. istanbul olması o yüzden cok rahatlattı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 konustugum kişi 28 kişilik koğuşta kalmıs. 40 kişilik olanlar da varmıs. ilac kesin götür diyor. sorarlarsa var mı diye yok de kimseye verme diyo sdf ilaç yerine mandalina falan götüreyim her gün bir tane yesem hasta masta olmam diye düşünüyorum ama içeri alıyorlar mı yiyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Yiyecek almazlar dışarıdan. İlaç götür dediler bana da. Zaten burdur'da aramalar çok laylaylommuş, baksalar da farketmezler diyorlar. Benim zaten raporlu ilacım var onu göstericem diğerlerine bakmazlar herhalde nasılsa verdi bu diye sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 aynen burdurda arkadaşım yeni acemilik yaptı 357b ilaçsızlık çok koymuş direk hasta olmuşlar kesin götür gizli bölmesi olan çanta al dedi acaip soğuk dedi. getirmemi önerdiği diğer şeyleri de sıralayayım: haki rengi atkı boyunluk ve eldiven askı götür orada çoklu satıyolar dedi terlik veriyolar 2şer çift içlik al bi çift haki bi çift siyah olsun el kremi kesin al silikon tabanlık ıslak mendil file kirli temiz poşedi bunlar en çok ihtiyaç duyduklarıymış. çok da bişey alma gereğinden diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Devrelerimm http://i.imgur.com/DmYbrTS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Ustalıkta İstanbul Maltepe askerlik şubesine düşerseniz yazın buraya. Temiz iç çamaşırı getiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Daemir said: sülüste 4 şubatta saat 13'e kadar teslim olun yazıyor. ayın 5 inde teslim olsak veya 3 ünde teslim olsak ne değişiyor, nedir dertleri bunların. yanımızda yine de 18 bin götürebiliyoz mu, komutan artislik yaparsa al şunu sus diyelim. sdfsdf ben bir iki gün geç gitmiştim (h.sonunu askeriyede geçirmeyeyim diye lkjdl), oradan giysi vs verecekler ya "aha sana bunlar kaldı" oluo, yatakhane de "aha burası kaldı" oluo fln o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Sarıyere gelen yok mu, nöbet için asker lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Akşama belçikaya uçuyorum ben :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Bizim 39 kd olarak geldigimiz yere 5 tane 358 geliyor. Boku yediniz gencler. Gerci iyi olur gorevleri kaparsiniz ama adamin az olmasi acaip nobet demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Beyler bayanlar, Sabah 5 gibi yola çıkıcam, öğlen gibi teslim olucam. Normal şartlar altında 27 şubat'a kadar buralarda olamam. Ne olur ne olmaz, başımıza ne gelir bilinmez. Kırdığım üzdüğüm varsa hakkını helal etsin. Siz rahat uyuyun diye ben de nöbette rahat uyuycam. Hepimiz rahatça uyursak hiç problem kalmaz bence. Zaten uyumasam da nöbette kimseye sıkma hakkımız yok, bi fark olmaz sdf. Kalın sağlıcakla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar