Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

358. Dönem (Şubat 2015) KD. ve YD. Subay Adayları

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Bende şu markanın termal içliği var çok faydalı oluyor ondan 1 tane daha aldım dün biri kirlenince diğerini kullanırım yıkayana kadar fln diye.

http://www.blackspade.com.tr/

Bi de termal fanile de aldım. Siyah renk aldım bişey olmaz diye tahmin ediyorum.

Soğuk diyolar evet. Bi de koğuş havalandırmaları sıkıntılıymış galiba o yüzden hastalık çok çabuk yayılıyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bir şey yıkamayı düşünmüyorum ya acemilikte. verecekleri + biraz da kendi götüreceklerim ile 21 gün idare ederim diye düşünüyorum. sonrasında istanbulda evci çıkıcam zaten haftasonları yıkarım evde.

istanbul olması o yüzden cok rahatlattı beni.
Sosyal ağlarda paylaş

konustugum kişi 28 kişilik koğuşta kalmıs. 40 kişilik olanlar da varmıs. ilac kesin götür diyor. sorarlarsa var mı diye yok de kimseye verme diyo sdf

ilaç yerine mandalina falan götüreyim her gün bir tane yesem hasta masta olmam diye düşünüyorum ama içeri alıyorlar mı yiyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen burdurda arkadaşım yeni acemilik yaptı 357b
ilaçsızlık çok koymuş direk hasta olmuşlar kesin götür gizli bölmesi olan çanta al dedi acaip soğuk dedi.

getirmemi önerdiği diğer şeyleri de sıralayayım:
haki rengi atkı boyunluk ve eldiven
askı götür orada çoklu satıyolar dedi
terlik veriyolar
2şer çift içlik al bi çift haki bi çift siyah olsun
el kremi kesin al
silikon tabanlık
ıslak mendil
file kirli temiz poşedi

bunlar en çok ihtiyaç duyduklarıymış. çok da bişey alma gereğinden diyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Daemir said:

sülüste 4 şubatta saat 13'e kadar teslim olun yazıyor. ayın 5 inde teslim olsak veya 3 ünde teslim olsak ne değişiyor, nedir dertleri bunların.

yanımızda yine de 18 bin götürebiliyoz mu, komutan artislik yaparsa al şunu sus diyelim. sdfsdf

ben bir iki gün geç gitmiştim (h.sonunu askeriyede geçirmeyeyim diye lkjdl), oradan giysi vs verecekler ya "aha sana bunlar kaldı" oluo, yatakhane de "aha burası kaldı" oluo fln o kadar
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler bayanlar,

Sabah 5 gibi yola çıkıcam, öğlen gibi teslim olucam. Normal şartlar altında 27 şubat'a kadar buralarda olamam.

Ne olur ne olmaz, başımıza ne gelir bilinmez. Kırdığım üzdüğüm varsa hakkını helal etsin.

Siz rahat uyuyun diye ben de nöbette rahat uyuycam. Hepimiz rahatça uyursak hiç problem kalmaz bence. Zaten uyumasam da nöbette kimseye sıkma hakkımız yok, bi fark olmaz sdf.

Kalın sağlıcakla!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...