bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 aynen geçiş dönemi diye belli merkezlere dağıtmışlar gibi, hadi yine bedelli size yaradı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 şimdi kaçında istanbul da oluosunuz? arkadaşın evinin dibi ora. arada gelip şafak kaç diye sorarım kapıdan laskjdasklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Harbi kac saycaz lan biz 170 mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Acemilik; Shape Nato Üssü Usta; Shape Nato üssü Mons'tan kart postal atarım size gençler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 troll? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 SeaGle said: Harbi kac saycaz lan biz 170 mi izin kullanmazsak 21 temmuzda mı ne bitiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 burdur selfi yapalım 3 pati aynı yere çıktı şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 13 kişi varmış zaten bu sene kd asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 istanbul çıkması iyi olmuş, hizmet muhafız bölüklerinde bol bol ot yolarsınız, aptal salak işlerle uğraşır nöbet tutarsınız bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 SeaGle said: Harbi kac saycaz lan biz 170 mi 155 izinsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 bingildak said: SeaGle said: Harbi kac saycaz lan biz 170 mi 155 izinsiz O eskidendi, artık 12 gün daha fazla askerlik za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ben şimdi çarşı iznine çıkıp beşiktaşta oturan arklarla buluşcam. sonra onların yanından ayrılıp birliğe döncem 5de ama onlar ortama akıcak. çarşı izninde de beşiktaşta güzel kızlar görüp kafayı sıyırıcam. bence kötü oldu bu beşiktaş işi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Tam tersi etrafta normal insan görünce mental sağlığın yerinde kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 gün saymayacan kaçında girdiysen 6 ay sonra -12 gün + yol izni o da max 1 gün toplam 6 ay -13 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 yozgatta çorumda vs askerlik yapınca çarşıya çıkasın gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 İşte onu diyorum eskiden 155 ti, şimdi ortalama 30x6-13=167 gün, yedek subay sınavları vs ile geçirilen o ilk 12 gün askerliğe dahil oldu artık. GG NO RMK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Ben sulusu aldim bugun. 4 subat ta 13:00 da teslim olcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 erken olma diyolar bak 4-5 gibi falan ol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Bişey olmaz ya girerim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Black-ice said: ben şimdi çarşı iznine çıkıp beşiktaşta oturan arklarla buluşcam. sonra onların yanından ayrılıp birliğe döncem 5de ama onlar ortama akıcak. çarşı izninde de beşiktaşta güzel kızlar görüp kafayı sıyırıcam. bence kötü oldu bu beşiktaş işi ya. Bunun aynını ağustos ayı antalyasında plajlarda yaşadım + akdeniz üniv kampüsünde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Bu kadar bedelli yapacak ne vardı :( abi bedelli yapıcam diye 2 aydır rahat rahat takılıyorum nasılsa doğu çıkar falan bok gibi bi yer çıkar dedim usta/acemi nin çıktığı yere bakar mısınız? kütük tekirdağ istanbul'da yaşıyorum ikametgahım izmit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Yerinde olsam yapardim ya ahahah. 18 bin etmez herhalde su dagitim sonucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 olm araştırdım da kenan evren kışlasıymış paşası binbaşısı eksik olmuyormuş sözlükten orada yapanlarla konuştum da herkes dert yanıyor. Eğlenceye geliyormuş millet arkalarını topluyormuş kısa dönemler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Gelmeyin olm manyak misiniz? Bulun bulusturun parayi verin, Siirt'e hic gelmeyin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Siirt neresi abi suriye'de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar