Norak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2020 (düzenlendi) simdilik eski saveden devam ediyorum bbedit kendine gelince herkesi yeni haritaya aktaricam bir daha bastan baslayamam ben bunu yapana kada birkac guzel seed cikar zaten, birde bazi modlar hala calisiyor o iyi, bu mod hooks ihtiyaci olmayanlar gordugum kadari ile, bounty hunter ilginc olmus 4-5 tane champion cikabiliyor tek kampta. seed lazimsa random dandik gelmesi yerine sunlar: kFsHbZaMsN qSRBXtQmiK Ağustos 13, 2020 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 bu "fortification" ve "on a hill" eklemeleri goblinleri 2x zorlastirmis, ama ote yandan barbarlar kolaylasmis sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 ya aklıma geldi, niye az okçu ile oynuyorsunuz? ben en az iki okçu ile oynuyorum, obelisk savaşları falan hariç baya konforlu oluyor aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 2 taneydi benim orjinal poachers origin brolarindan ama 1 yaptim sonradan, anca necro, shaman master archer vs indirmek icin kullaniyorum ben, cok gerek olmuyor hemen herkes 2h oldugu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 zırh delen güzel crossbowlar var aslında zırhlı barbar ve orklara iyi oluyor aslında, yanına gelmeden biri alabiliyorlar aşağı almasa bile baya sağlık ve moral götürüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2020 rastgele dolasirken dlcnin bossuna denk geldim achi icin bir denedim kestim fena degil ama acayip uzun suruyor, oduller arasindan seciyorsunuz 1 tane: Spoiler 1'er tane perk point veren 2 consumable, normal 11 perkin ustune bunlar herhal 1 kalkan legendary, kirilmiyor, daze yapiyor, 700+ durability var vs 50k gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 henuz cok az oynayabildim. indebted renk katan bir eklenti olmus. guneyde baslamayi sectim. bir adet haduketli spear ile baslatti. nomad'ler obur capulculardan bir tik iyi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 buna bir başlayamadım çok kasıntı zor diyorlar öylemi gerçekten? aslında ana oyunu alasım var acayip.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 Bir sürü farklı zorluk ayarı var. Hepsinde en kolayı seçersen zorlanacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2020 (düzenlendi) kasıntı zoruluk kısmı, %70 şanla 5 kese miss atabiliyorsun, bir kere vursan bile rakip %5 sağlık puanı ile kalabiliyor ve dönüp sana vuruğu zaman %50 sağlığını götürebiliyor gibi kaotik bir yapısı var bunun dışında 1000 altın ödül almak için 2 günlük yolu git gel yapınca erzak giderleri ile birlikte eline anca 200 altın ve yendiğin adamlardan düşen ıvır zıvırlar kalabiliyor. bunları da hesaplamak lazım yoksa eksiye bile geçiyorsun Ağustos 17, 2020 Feamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2020 Sağlık puanı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2020 (düzenlendi) hhıhıhıhı aklıma bu topik geldi TAKSİTLİ ŞİFA Ağustos 17, 2020 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2020 heyula seda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2020 (düzenlendi) ifrit icin taktik: sadece en ufak olanlari oldurun, ilerlemek yerine geri gidin, onlar gelsin. buyuklerin yanina gitmeyin. birde 13 ifrit ile 40 ifrit arasinda loot farki yok gibi Ağustos 17, 2020 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2020 Aldım.işden sonra bakarim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2020 guneydeki kontratlara biraz daha cesit lazim, yeni yaratik sayici az olunca hep ayni kontratlar geliyor arka arkaya gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2020 Dlc leri almak gereklimi sizce? Birde okçular crossbow cular neden bu kadar dandik:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2020 Beasts & Exploration dlcsi bir suru sey ekliyor yeni, birde barbar ve arap dlcleri haritayi genislettigi icin eski savelerde cikmiyor yeni kisimlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2020 5 saat önce, Frostbite dedi ki: Birde okçular crossbow cular neden bu kadar dandik:( İlk başlarda pek iyi değiller ama level atladıkça faydaları artıyor. Bazı düşmanlar yakın dövüşte çok daha tehlikeliler. Düşük levellarda da kalabalık grupların ortasına ateş ettir. İstediğin hedefi olmasa bile yanındakilerden birini vurabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2020 yeni dlcdeki barikatlar vs okculari bir tik asagi cekmis bence, birseyleri vurabilmek daha zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2020 Ben pure ranged buildlardan hiç randıman alamıyorum Illa bı polearm fln veriyorum okçulara, Kombat başlayınca arkadan vursunlar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2020 o degilde, onceki versiyonda sirf yer ismi olan necrolar artik champ. ve orduyla dolasiyor :) monolith ayarinda savaslar cunku 20 tane fallen hero 10 kere geri kalkiyor asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Perk ne veriyorsunuz abiler melee karakterlere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 benim cogunluk 2h boyle: kalkan tank vs yok, injury-dmg build. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 perkler yeni degistigi icin su an biraz muallaktayiz. normalde 2h'e colossus almam ama indomitable nerflendiginden beri alasim var. headhunter ve crippling strikes daha cazip hale geldigi icin bazi karakterlere onlari almayi dusunuyorum. meta kaynak olarak asagidaki eleman var. listeyi oynadikca degistiriyor https://docs.google.com/spreadsheets/d/1gKplp5RT2Migt45AP6uItw7WUXXmOO-qQd33fvqY2GI 2h ibaresi olan en genel amacli build Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar