vaperon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 KuddusiMavra said: vaperon said: de ayrı, ayrıca ankara sux. Doğru insanı bulmak diye bir kavram yok. Bir anda olan birşey. Olmazsa da yapılacak birşey yok. Ya en mantıklı seçeneği seçip eksiklikleri görmezden gelip, düz bir evlilik yaşayacaksın ya da ömrünü yalnız geçireceksin. (tu) artı...şanslı isen zaten aşık olduğun kızla muhteşem bir evliliğin olur ve hayatın stresini eşinin desteği bayağı dengeler. Şekil 1:a...bkz Ben B)- Mutluluğunuz daim olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 sağol canım.darısı başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 lone wanderer gibi yaşamak da güzel gibi geliyo da para lazım abi. Ahlaksız teklifteki robert redford gibi takılmak istiyorum asdsjfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 kişilik meselesi. benim yaşımda olup "abi bir kızla aynı yatakta uyumak bile istemiorum, gece gitsin kendi evine istiyorum" diyen arkadaşım da var. ama bana çok boş gelio öyle hayat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Çocukluğuna inmek lazım. Anaçlık arayışın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Abi saçmalamasak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Anaç özelliklere sahip bir kız arkadaşı arayışı kötü bir şey mi? Zaten hepimiz onu arıyormuşuz söylenene göre. Tabi benden 10 yaş büyük adama çocukluğuna inmemiz gerek deyince saygısızlık olarak algılamış olabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Ahaha anaç özellik diyince ama asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 freud haksız mı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Wishmaster said: Anaç özelliklere sahip bir kız arkadaşı arayışı kötü bir şey mi? Zaten hepimiz onu arıyormuşuz söylenene göre. Tabi benden 10 yaş büyük adama çocukluğuna inmemiz gerek deyince saygısızlık olarak algılamış olabilirsin :) Anlamadın ki sen benim anlattığımı. Arkadaşım --> Biriyle birlikte ise bile (sevgilisi ise bile), kızla birlikte olduktan sonra evden gönderio. Tek yaşamayı, tek uyumayı sevio vs. Ben --> Birlikte olduğum kişi ile yatak dışında da bir şeyler paylaşabilmeyi seviyorum. Ne bileyim sabah uyandığımda yanımda uyanacak ve benim hoşnut olacağım biriyle olmayı seviyorum. Edit: benim de dan dun takılmalık ilişkilerim olmadı mı oldu tabii. Ama baydım ben ondan. Adam benim yaşımda hala baymamış. Tarz farkı yani. Onu anlatmaktı kastım Bunun anaç birini aramakla alakası yok ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Oooo sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 gel gel su ılık burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Arkadaş ne sıkıcı muhabbetiniz var la sizin. Ben onu arıyorum beriki öbürünü arıyor. Umarım herkes mutlu olur =)))) Öfff hiç içilmez lan sizle Anhora sen hele de bakayım gelişme var mı? Hiç beğendiğin bi kızı kahveye mahveye davet ettin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Hakkaten lan ne sıkıcı bi adamım. Kusura bakmayın ahali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 axedice said: Arkadaş ne sıkıcı muhabbetiniz var la sizin. Ben onu arıyorum beriki öbürünü arıyor. Umarım herkes mutlu olur =)))) Öfff hiç içilmez lan sizle Anhora sen hele de bakayım gelişme var mı? Hiç beğendiğin bi kızı kahveye mahveye davet ettin mi? İçilir bence (0.o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Wishmaster said: Hakkaten lan ne sıkıcı bi adamım. Kusura bakmayın ahali. Sen niye alınıosun üzerine hemen ya klsajdaskl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Sen strese girme diye kendimi sacrifice ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Kedi yanıyormuş abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 axedice said: Arkadaş ne sıkıcı muhabbetiniz var la sizin. Ben onu arıyorum beriki öbürünü arıyor. Umarım herkes mutlu olur =)))) Öfff hiç içilmez lan sizle Anhora sen hele de bakayım gelişme var mı? Hiç beğendiğin bi kızı kahveye mahveye davet ettin mi? Benle icilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Ama kendimi ovmeyi sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 axedice said: Arkadaş ne sıkıcı muhabbetiniz var la sizin. Ben onu arıyorum beriki öbürünü arıyor. Umarım herkes mutlu olur =)))) Öfff hiç içilmez lan sizle Anhora sen hele de bakayım gelişme var mı? Hiç beğendiğin bi kızı kahveye mahveye davet ettin mi? Burası tekrar canlanmış. Daha yeni gördüm. Evet face'de tanışmıştık. AVM'de buluştuk, sinemaya gittik. Filmin sonlarına doğru öpüşmüştük asdfg İlk günde bu kadar mesafe katettim. Daha değişik mesafeler katettiğim değişik insanlar da oldu asdfg Ama o kızda hiçte değişik beklentilere girmemiştim. Birden cereyan etti olay. Çünkü özel bir insandı. Samimi duygular yaşayabileceğin bir insan yani. Niye anlattım bu kadar ben de bilmiyorum. 1.5k maaşla 1-2 yıl nasıl geçinileceğini düşünmekten bıkmış olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Gogo devamı da gelsin. İlla uzun vadeli bişeyler olacak gözüyle bakmana gerek yok. Ayrıca bartında yaşıyorsan geçinilir, lükslerinden kıscaksın biraz bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 axedice said: Gogo devamı da gelsin. İlla uzun vadeli bişeyler olacak gözüyle bakmana gerek yok. Ayrıca bartında yaşıyorsan geçinilir, lükslerinden kıscaksın biraz bişi olmaz. Bu arada bu anlattığım story 2007'de geçmişti. Ahahahaha. Lise 3'teymişim o zamanlar. Ne bartını asdfg İstanbul'da bir işe girersem 1-2 sene 1.5-2k arası çalışırım. Bu zor geliyor. Memlekete de dönesim yok, bir saatten sonra aileyle yaşanmıyor. Bir arkadaş bulup eve onla beraber çıkarım herhalde. Edit: Şöyle bir hesapladım da döke saça bartında 700 + 500(yakıt dahil kira) = 1200 TL'ye yaşıyormuşum ben. İstanbul daha farklı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Ya arkadaşım biz sana geçmiş hikayelerini mi anlat dedik? Sen an itibariyle bartında değil misin okul için? Git orda bi kız bul ıyk mıyk demeden yazıl diyoruz. Banane lisede kimi öptüğünden. Ayrıca o parayla da bitek bartında yaşanır, istanbulda yaşanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar