Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğru insan

Anhora

Öne çıkan mesajlar

KuddusiMavra said:

vaperon said:

de ayrı, ayrıca ankara sux. Doğru insanı bulmak diye bir kavram yok. Bir anda olan birşey. Olmazsa da yapılacak birşey yok. Ya en mantıklı seçeneği seçip eksiklikleri görmezden gelip, düz bir evlilik yaşayacaksın ya da ömrünü yalnız geçireceksin.

(tu)
artı...şanslı isen zaten aşık olduğun kızla muhteşem bir evliliğin olur ve hayatın stresini eşinin desteği bayağı dengeler. Şekil 1:a...bkz Ben B)-

Mutluluğunuz daim olsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Anaç özelliklere sahip bir kız arkadaşı arayışı kötü bir şey mi? Zaten hepimiz onu arıyormuşuz söylenene göre. Tabi benden 10 yaş büyük adama çocukluğuna inmemiz gerek deyince saygısızlık olarak algılamış olabilirsin :)

Anlamadın ki sen benim anlattığımı.

Arkadaşım --> Biriyle birlikte ise bile (sevgilisi ise bile), kızla birlikte olduktan sonra evden gönderio. Tek yaşamayı, tek uyumayı sevio vs.

Ben --> Birlikte olduğum kişi ile yatak dışında da bir şeyler paylaşabilmeyi seviyorum. Ne bileyim sabah uyandığımda yanımda uyanacak ve benim hoşnut olacağım biriyle olmayı seviyorum.

Edit: benim de dan dun takılmalık ilişkilerim olmadı mı oldu tabii. Ama baydım ben ondan. Adam benim yaşımda hala baymamış. Tarz farkı yani. Onu anlatmaktı kastım

Bunun anaç birini aramakla alakası yok ki =)
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Arkadaş ne sıkıcı muhabbetiniz var la sizin. Ben onu arıyorum beriki öbürünü arıyor. Umarım herkes mutlu olur =))))

Öfff hiç içilmez lan sizle

Anhora sen hele de bakayım gelişme var mı? Hiç beğendiğin bi kızı kahveye mahveye davet ettin mi?

İçilir bence (0.o)
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Arkadaş ne sıkıcı muhabbetiniz var la sizin. Ben onu arıyorum beriki öbürünü arıyor. Umarım herkes mutlu olur =))))

Öfff hiç içilmez lan sizle

Anhora sen hele de bakayım gelişme var mı? Hiç beğendiğin bi kızı kahveye mahveye davet ettin mi?

Burası tekrar canlanmış. Daha yeni gördüm.

Evet face'de tanışmıştık. AVM'de buluştuk, sinemaya gittik. Filmin sonlarına doğru öpüşmüştük asdfg İlk günde bu kadar mesafe katettim. Daha değişik mesafeler katettiğim değişik insanlar da oldu asdfg Ama o kızda hiçte değişik beklentilere girmemiştim. Birden cereyan etti olay. Çünkü özel bir insandı. Samimi duygular yaşayabileceğin bir insan yani.

Niye anlattım bu kadar ben de bilmiyorum. 1.5k maaşla 1-2 yıl nasıl geçinileceğini düşünmekten bıkmış olabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Gogo devamı da gelsin. İlla uzun vadeli bişeyler olacak gözüyle bakmana gerek yok. Ayrıca bartında yaşıyorsan geçinilir, lükslerinden kıscaksın biraz bişi olmaz.

Bu arada bu anlattığım story 2007'de geçmişti. Ahahahaha.
Lise 3'teymişim o zamanlar.

Ne bartını asdfg İstanbul'da bir işe girersem 1-2 sene 1.5-2k arası çalışırım. Bu zor geliyor. Memlekete de dönesim yok, bir saatten sonra aileyle yaşanmıyor. Bir arkadaş bulup eve onla beraber çıkarım herhalde.

Edit: Şöyle bir hesapladım da döke saça bartında 700 + 500(yakıt dahil kira) = 1200 TL'ye yaşıyormuşum ben. İstanbul daha farklı tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...