Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Half-elf Solamnic Knight'a sinirlenirse...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lan konserve açtırma ağzımı benim sen daha çelik çomak oynarken biz quanlinestide draconianlarla kapışıyorduk.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
Paladine balanı versin emi, kafana takhisis kadar taş düşsün kenderlere gelirsin inşallah!![hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
undead'ler seni çevirsin e mi.. :)

knight da "imana gel ya küffarın evladı" deyip şarjeder..[hline]Agent Thompson: You!
Agent Smith: Yes, me.
[turns Thompson into another Smith]
Agent Smith: Me... me... me...
Agent Smith Clone: Me too.
Mesaj tarihi:
daha da türk işi demiş arcane bey, tam türk işi işte, yalan yanlış uydurma.. :-p[hline]Agent Thompson: You!
Mesaj tarihi:
bi kere şarz diye yazılır, şarj değil.

ayrıca charge'ın türkçesi şarz değil, şarj da değil. hmm.[hline]Ugly women makes us buy beer,
Pretty women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Mesaj tarihi:
paladine sizi kutsasın diyorum başka bişi demiyorum.. :)[hline]Agent Thompson: You!
Mesaj tarihi:
Lethe sinirlenen kişi half elf ama onda da kıl olayı var :)
hmm Half elf solamnic knight a sinirlenirse bu onun görüşüne göre adamı kesmesiyle sonuşlanabilir. Misal Dalamar'ın half elf versyonunu düşünürsek.[hline]What if the prophecy is true.
Isn't it worth to fighting for?
Isn't it worth to dying for?
Mesaj tarihi:
Solamnic Knight'a temiz bir küfür (çok temiz ama :D) ve ardından ölüm gelir...

Half-elf diyoruz, DL'de saygı görmeyen ve ezilen genç dostlarımız yani.. :D
Mesaj tarihi:
ulan adammınsın lan sen ha erkek adam üstüne çiçekli böcekli zırh giyermi terez hepiniz paladine gibi yuvarlaksınız ne lan o bıyıklar pazardanmı aldın koyun kılı gibi yıkıllan karşımdan şimdi üstüne bir tükürürüm paslanırsın zaten solomniyadan adam çıkmaz hepsiz böyle cüce basımı madeni para gibi dolanıyonuz

[Bu mesaj TheSilver tarafından 23 May 2003 09:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bir an önce cevabı yazın da solamnic knight ordusu gelip paticik'i kuşatmaya almadan ayrılabilelim buradan.. :-p (ben yerinizi ihbar ederim :-p)[hline]Agent Thompson: You!
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 23 May 2003 13:13 tarihinde demiş ki:
*!sağ elinin parmaklarını hecelerken birleştirerek(baş parmak la serçe parmaktan başlayıp)*
so-lam-ni-ya
aha bak dop oldu
solamniyadan adam cıkmaz olm[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net

:D
Mesaj tarihi:
said:
Magic, 23 May 2003 01:15 tarihinde demiş ki:
Solamnic Knight'a temiz bir küfür (çok temiz ama :D) ve ardından ölüm gelir...

Half-elf diyoruz, DL'de saygı görmeyen ve ezilen genç dostlarımız yani.. :D

en çok magic arkadaşımız yaklaşmış diyoruz neden acaba neyse efendim dahada uzatmadan söyleyelim geçen hafta oynadığımız oyunda bir solamnic knight'a baya sinirlenen magic arkadaşımız(ki kendisi Half Elf Ranger oynatmaktaydı) dişilerde bulunan cinsellik organı ile ilişkiye girdiğiminin Solamnic Knight'ı diyerek elemana dalmış ve zaten yarılan grup baya bi zaiyat vermiştir :)[hline]Thief of Paticik

[Bu mesaj KARAMURAT tarafından 23 May 2003 14:19 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...