Chemical Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 düşünün bunu, ortalama iq 100, şurada iq'su 100 olan adam arasan zor bulursun muhtemelen, ama toplumun ortalam iq'su 100, bir de bunun altında kalan grafiğin sol tarafı var onları da düşünün. işte bu dönemki bi seçmelide denk geldiğim grupta tam bir iq 100 insan olduğu için teslimi yapamıyoruz, ve proje konusu basit bi oyun tasarımıydı bi bilim fuarında kullanılacak, kız inatla einstein olsun, telefonda APP olsun APP yüklesin fuara gelenler, fuarda soru çözdükce APP üzerinden, cevapladıkca einstein level atlasın en sonda da mitolojik (cerberus seçmiş niyeyse arkadaşlar, evil duruyo diye, hayvan neutral halbuki) bi yaratıkla savaşsın öyle olunca da kazansın fikrinden uzaklaşmadı ve basbaya üste çıkıyor ne desem karşı geliyor falan. ulan bidefa, senin bin katın oyun oynadım desem, sıkmış olmam, çünkü 6-7k saatte falanımdır ve kendisi gamingle alakası yok. Artillery game falan diye anlatıyorsun anlamıyor sıfır. ve gerçekten bunu teslim etmeye çalışıyorlar. koordinatör dümdüz falan baktı bize sunumda. ve bu salak insanın yanında durmaktansa, dersi bırakıp 3 ECTS yakmayı düşünüyorum yani. İlk toplantıda bırakıcaktım "üzgünüm ama korkunç bir fikirmiş bu, alakam olmasını istemem" diyip gitmeliymişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Smartphone application yapmayın diye de söyledi koordinatör, testingini yapamıyorsunuz, fiziksel bir oyun olursa daha kolay testing yaparsınız şeklinde. hayır illa app olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 o senin arkandan neler yazıyor kimbilir onu da okumak lazım asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 E hemen göstereyim neler yapıyorlar: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 kızın çıktığı var mıymış sorsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 fikir guzelmis, sen haksizsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 100 iq cok iyimser. Benim 65-70 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 app olmasını mı istemiyorsun sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Kizin vizyonu da yerinde bence, cekememissin, herkes de ondan yana olunca gelip burda yardirmissin cok ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 gerçek bi science center bu, bu arada, ciddi ciddi gidicekti bu rapor halinde adamlara 3-4 bin kelime proposal şeklinde. kendimi boğasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 kiz hakli, gercek dahilerin degeri hayattalarken anlasilmaz denir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Theridone said: Kizin vizyonu da yerinde bence, cekememissin, herkes de ondan yana olunca gelip burda yardirmissin cok ayip. yok ya öyle olmadı herkes bıraktı projeyi, 5 kişiydik bugün user testing'e gidilicekti ve kimse gitmedi, böylece rapor yazılamıcak ve teslim olmucak. insanların ortadaki projeyi beğenmiyip, karşı olduğu halde ses çıkarmaması ve çalışılması gereken gün yokolup kendi işini başkasına yığmaya çalışması baya sinirlendirdi bugün. Herkes sustu, bu saçmaladı, iyi madem sen yönetmek istiyorsun projeyi al yönet diye izin verildi, bir yere varılamayınca herkes yandı. Olay bu. Gıcık oldum, çünkü öncesinde yapılan işlerim yandı boşu boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 hmmmm, harry potter'ın ilk kitabındaki ayna'ya giden tuzaklı yolun tersini düşünmüşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Benimki mesela 50. Yetiyor. Fazlası baş ağrısı yapıyor. asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 ects erasmustamı oluyodu lan? tam anımsayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Aluriel gelip köylü IQ'sunu açıklarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 hepiniz kıskanmışsınız kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 bildiğim kadarıyla türkiyede ortalama 90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 k1nJo said: Aluriel gelip köylü IQ'sunu açıklarsa sevinirim. her şeyi de devletten beklemeyin kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 inanmiyorum ben ona, 90 cok yuksek. bide burda nedense fazla cikiyor hastanede olcturunce, TR 147 iken hollandada olcturdugum 141 direk IQ nun bilimsel gecerliligide gunlerce tartisilir birssey ayrica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 sonuçta ıq doğrudan ölçmek mümkün değil, dolaylı yöntemlerle ölçüyorsun. ayrıca o sayılar tek başına bir şeyleri ispatlamıyor, karışık bir mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 farklı zamanlarda yap aynı testi yine farklı çıkması muhtemel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 huzur aptallikta cocuklar, bosuna kasmayin iq mayku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 ben hep 50 IQ'luk yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 bak gene cok zekadan basim agrimaya basladi =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar