Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ortalama iq 100 lan


Chemical

Öne çıkan mesajlar

düşünün bunu, ortalama iq 100, şurada iq'su 100 olan adam arasan zor bulursun muhtemelen, ama toplumun ortalam iq'su 100, bir de bunun altında kalan grafiğin sol tarafı var onları da düşünün.

işte bu dönemki bi seçmelide denk geldiğim grupta tam bir iq 100 insan olduğu için teslimi yapamıyoruz, ve proje konusu basit bi oyun tasarımıydı bi bilim fuarında kullanılacak, kız inatla einstein olsun, telefonda APP olsun APP yüklesin fuara gelenler, fuarda soru çözdükce APP üzerinden, cevapladıkca einstein level atlasın en sonda da mitolojik (cerberus seçmiş niyeyse arkadaşlar, evil duruyo diye, hayvan neutral halbuki) bi yaratıkla savaşsın öyle olunca da kazansın fikrinden uzaklaşmadı ve basbaya üste çıkıyor ne desem karşı geliyor falan.
ulan bidefa, senin bin katın oyun oynadım desem, sıkmış olmam, çünkü 6-7k saatte falanımdır ve kendisi gamingle alakası yok. Artillery game falan diye anlatıyorsun anlamıyor sıfır.

ve gerçekten bunu teslim etmeye çalışıyorlar.
koordinatör dümdüz falan baktı bize sunumda.
ve bu salak insanın yanında durmaktansa, dersi bırakıp 3 ECTS yakmayı düşünüyorum yani. İlk toplantıda bırakıcaktım "üzgünüm ama korkunç bir fikirmiş bu, alakam olmasını istemem" diyip gitmeliymişim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

Kizin vizyonu da yerinde bence, cekememissin, herkes de ondan yana olunca gelip burda yardirmissin cok ayip.


yok ya öyle olmadı
herkes bıraktı projeyi, 5 kişiydik bugün user testing'e gidilicekti ve kimse gitmedi, böylece rapor yazılamıcak ve teslim olmucak.

insanların ortadaki projeyi beğenmiyip, karşı olduğu halde ses çıkarmaması ve çalışılması gereken gün yokolup kendi işini başkasına yığmaya çalışması baya sinirlendirdi bugün.

Herkes sustu, bu saçmaladı, iyi madem sen yönetmek istiyorsun projeyi al yönet diye izin verildi, bir yere varılamayınca herkes yandı.

Olay bu.

Gıcık oldum, çünkü öncesinde yapılan işlerim yandı boşu boşuna.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...