Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Basta ikizler burcu oldugunu yazmissin. Hatayi oradan aramaya basla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Ya onu aslında dalgasına yazdım :) Bende biliyorum burçlara inanılmayacağını. Ama genel bir kanı var ya ikizler çift kişiliklidir, devamlı değişir diye. Onu kastetmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Yoo burclara inanmayacaksin demedim. Ikizler gibi dandik bir burcla bu yasa gelebilmen bile buyuk basari. Bu yolda devam et demek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Tabi herkesin düşüncesine saygılıyız. Bana göre de Fenerbahçe dandik bir takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Saygı duyulacak birşey yok. Sene 2015 hala bazıları burçlara inanıyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Bi de yuzup kuyruguna gelmissin birakma universiteyi. Hani kimse demediyse ben diyim. Psikologa git be hayattaki amacinin nenoldugunu kesfetmeye calis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Geldi bi ikizler daha. arcane said: Saygı duyulacak birşey yok. Sene 2015 hala bazıları burçlara inanıyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Anhora said: 2 Üniversite okumuş gibi olmuşsun hocam. Valla helal olsun. yalnız ben 4. yıl hala 2. sınıf dersi alıyodum, yani 2. sınıftaydık gibi onu yazmayı unutmuşum adf. yani bırakmasam bile ilkini bitirmem en az 3 yıl daha alırdı, 7. yılda atılma falan da vardı o zamanlar güvenemedim açıksası. senin bitecek gibiyse sakın bırakma 4. sınıfta ahueuhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 arcane said: Saygı duyulacak birşey yok. Sene 2015 hala bazıları burçlara inanıyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Silphatos said: Anhora said: 2 Üniversite okumuş gibi olmuşsun hocam. Valla helal olsun. yalnız ben 4. yıl hala 2. sınıf dersi alıyodum, yani 2. sınıftaydık gibi onu yazmayı unutmuşum adf. yani bırakmasam bile ilkini bitirmem en az 3 yıl daha alırdı, 7. yılda atılma falan da vardı o zamanlar güvenemedim açıksası. senin bitecek gibiyse sakın bırakma 4. sınıfta ahueuhea Aynen benim kalan derslerim hep 3 ve 4. sınıf dersleri. Sağolasın 1 sene daha uğraşıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Adamin 10 dersi kalmis. Daha onunde bir donem daha var ayrica sene sonuna kadar. Bir de farkli bir tavsiyem var, madem bu donem hepsinden kaldin, onumuzdeki donem asiri kasma. Soyle 5-6 ders al, hepsini vermeye calis. Verirsen kendine guvenin gelir. Bir donemde 10 ders alip sonra cuvallama. Ikinci donem yap onu, once 5-6 derslik bir donemi basari ile bitir. Eger 4 tane 3. sinif dersin varsa sadece onlari al mesela, 4'ten hic alma simdilik. Tum derslere girmek ve derste dinlemek donum noktasi burada. Ben bu dersi daha once aldim, hoca ayni seyleri soyluyor desen bile dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Haklısın abi hiç böyle düşünmemiştim ya. Biraz da dersler çok orantısız olduğu için gitmemiştim. Birisi sabah 9da birisi akşam 19:00'da. Çakışanlar vardı bir hayli. 2. dönemde buna dikkat edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 O durumda araya program disi ve derste eglenecegin bir ders koymayi deneyebilirsin. Spor, muzik, felsefe, sinema filan. Gecemesen bile mezun olmani engellemez program disi oldugu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Tamam öyle yaparım. Sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 3 yıl sonra gelip istifa edeyim mi, 5 yıl sonra gelip boşanayım mı intihar et bence yapamayacaksın gibi bu hayatı sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Ne zaman geleceksin diye düşünüyordum Fistan. Hoşgeldin asfgh edit: Sen kesin fenerlisindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Üniversite'yi 8 donemde bitirmeyenlerin odeyecegi harclar değişmiş bence intihar et sen. ben geçen dönem 147 lira odedim şimdi 600 küsür odemem gündemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Bartın acayip güzelmiş, boş zamanlarında fotoğraf çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Harçlar değişti evet o da ayrı bir konu. 2. öğretim olduğum için zaten 1155 lira veriyoruz. Evet, Amasra ve İnkumu çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 GERGE said: Bir de farkli bir tavsiyem var, madem bu donem hepsinden kaldin, onumuzdeki donem asiri kasma. Soyle 5-6 ders al, hepsini vermeye calis. Verirsen kendine guvenin gelir. Bir donemde 10 ders alip sonra cuvallama. Ikinci donem yap onu, once 5-6 derslik bir donemi basari ile bitir. Eger 4 tane 3. sinif dersin varsa sadece onlari al mesela, 4'ten hic alma simdilik. ya aslında şu sistem çok saçma şu an uygulanan yani. ben de zamanında 10 tane ders almıştım anam ağlamıştı hep, her dönem en az 6-7 tane ders oluyor zaten. ilk başlarda genelde çalışmıyorsun zaten pek konu olmuyor dönem ortasından itibaren biraz yoğunlaşıyor dönem sonunda hepsi abanıyor sonra ona mı çalışacagım buna mı bakacagım onu finali bunun projesi karmakarışık oluyor. şu an yüksek lisans yapıyorum dönem yerine modül var, yılda 4 modül, her modülde 3 en fazla 4 ders oluyor. modüller 2.5 ay hem dönem uzun diye hocalar yaymıyor hem az ders oldugundan adam gibi odaklanıyorsun falan çok daha iyi bence diğer okullarda bu sisteme geçmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Anhora said: Son sınıftayım. Haziran'da transkriptimde en az 10 tane FF ile karşılaşacağım. Artık midem bulanıyor derslere çalışıp sınavlara girmekten. Babam da mezun ol da senin yükün üstümden kalksın havasında. Durmadan bitir de gel diyor. Kimse nasıl yapılacağını söylemiyor. 1) Aglama melis 2) Son sinifta 10 dersi var diye okulu birakana salak derler 3) Eger sizinkiler cok sıkıştırıyorsa hemen part time bir iş bu. Tamam kabul okulu bitirme hizini etkilemeyecektir. Ama senin asıl sorunun ailenin baskısı oldugunu düşünüyorum. Benim için öyleydi misal 4) Burç nedir ya saçmalama 5) Net söylüyorum özellikle senin (ve benim sektörüm oluyor bu) hangi okulda okuduğundan çok kendini ne kadar geliştirdiğin önemli. Part time iş daima bunun için bir artı oluyor. 6) Aileler anlamıyor su anki sistemi. Babam bile telekominikasyoncu olduğu halde anlatamıyordum zorlugunu okulun. Onun doneminde öyle değildi. 7) Kafana taktığın derslerin hepsi zor ve pratik isteyen dersler. Ama gerçek anlamda, ki özellikle veri yapıları, ileride çok kullanacağın bilgiler adam gibi ver onları 8) ... 9) Profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Yaz okulunda 3 ders al. 7 dersi dönem içinde ver, tek ders sınavıylada mezun ol. Geçen sene sınıftan bir kız 16 ders verdi bir dönemde. Derslerin hepside ezber dersi. Nasıl geçti hayret ediyorum. Ama yapılmayacak birşey değil işte. Bartından diplomayı almadan dönmek, aptallık resmen, o şehri çektiğine değsin o kadar sene. Otur çalış dersine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Haklısınız hocam, çocukça davranıyorum bazen. Düşünmeden hareket ediyorum. 23 dersi veren çocuk gördüm bizim okulda. Derse getirip örnek teşkil etsin diye hoca bize tanıtmıştı. Uzatarak bitirmiş o da. İsteyince yapılmayacak bir şey yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Bu arada THK'nun model uçak kursu var. İlgimi çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar