Killer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Peregrin said: anti virus kullanan interneti bilmiyordur ya da hafif iliktir ya doğru diyosun aslında. abuk linke tıklamam garip programlar indirmem falan bi dram yok da. bi dün ikiside off olunca birden triplendim. geçen editorün linke tıkldım ondan mı patladık acaba araya mı kaynadım editor cabukanswer pls asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Kurumsalda ne tercih ediyorsunuz? ESET iyi güzel de 2 yıldır kol gibi zam yapıyorlar bu sene 950$ teklif göndermişler 50 bilgisayar için. Öeh Bitdefender falan nasıldır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Avira güzel av. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 bitdefender total security facebook'ta 90 gün free veriyoırlar bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 axedice said: Kurumsalda ne tercih ediyorsunuz? ESET iyi güzel de 2 yıldır kol gibi zam yapıyorlar bu sene 950$ teklif göndermişler 50 bilgisayar için. Öeh hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 bizde şirkette ESET kullanıyoruz 3 yıllık aldık gayet uygundu. çokta memnunum tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 win10'un önerdiği antivirüslerden 360 total security yazılımını yüklemiştim bikaç ay önce. memnunum. sistemi yormuyor. arka planda güzel güzel takılıyor. koruması da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar