Bright Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Firebug vuruyor bir tek adam gibi, o da spamlanabilen birşey değil sonuç olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 bende en yüksek tekil dmg'a sahip druid'di. 110 küsür herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 bin tane aoe büyüsü var druidin yahu nasıl dmg vurmuyor potd oynuyorsan wizard daha iyi ama tabi daha fazla cc olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 İkisini de net beğenmiyorum. Potd yeni oyun açarsam 1-2 ranged 4-5 melee bir party kurucam sanırım, hard ekstra kolay halde baygınlık veriyor lvl capte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 beğenmemen farklı bişey, spell yok yada dmg vurmuyor demen çok farklı bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Oyunun capte kolay olması lazım, aksi takdirde düşük lvlda zor olamaz. Bizim gibi ocdli her side questi yapıp her common itemı satan adamlara sonda oyun kolay gelmiyorsa scaling falan gibi dandik bi mekanik vardır zaten. Druid iyi cipher biraz daha iyi ama sanırım en iyisi wizard. İlk lvllar o konuda baya yanıltıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Hem Druid hem Wizard'da adam başı 1 tane fire&forget AoE var ki ikisi de yüksek lvl(blast hariç). Conal'lar zaten açı olursa atılıyor, geri kalan yere koyulanların da damage'ları net şekilde ortalamanın altında ki limitli cast sayıları var 2 class için de. Buna karşın Cipher'da ne cast limiti ne de opsiyon limiti var. 2 farklı fire&forget'inin yanına (biri lvl2 diğeri lvl6) lineer fast cast veya debuff/buff fast cast opsiyonlar mevcut. Druid'le Mage'de bütün cast'ler average'da geziyor, itibariyle armor kalınlaştıkça baygınlık geliyor. Düzgün gearlanmış Monk, Barbar, Rogue, Ranger'ı muhtemelen Druid/Mage'e tercih ederim her türlü. Priest/Fighter/Cipher'ı zaten hiçbir şekilde değiştirmem. Chanter zaten leşist. Paladin'i de beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Drake summonluyo chanter ya sdgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Cautious Attack paladinde çıkmadı acaba might cons dex e 10 verip, per 17 resolve 17 int 14 yazmışım. ondan mı acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Esh said: Drake summonluyo chanter ya sdgsf sırf o yüzden chanter npc yi atamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 axedice said: Bizim gibi ocdli her side questi yapıp her common itemı satan adamlara Bir saniye ya, başka türlü de oynanıyor muydu? sdfsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 pff heroes of the storm'a girip 2 maç yapayım diyecektim, axdays'ın "her common item'ı satan" lafını gördüm, oyuna giriyorum. dün stash ağzına kadar çöp dolmuştu. onları satayım da kaleye upgrade alayım. upgrade bitene kadar arada vakit geçsin diye side quest kovalarken de bi level gelir. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Ne diyorsunuz şimdi statlara? Reroll mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Acil reroll. Might max, Con 3, Dex iyi, Per 3, Int max, Resolve 16+ (Main karakter olduğunu varsayıyorum, main değilse Res de 3) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Min max gavat gibi uzaktan arkebüsle kurşunlamaca mı bu dediğin? Ben melee seviyorum ya :f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 madem melee yapacaksın cons düşük int fazla olmuş. resolve'u itemla çözersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 con cok gereksiz hatta tank olmayan her hangi bir class icin ilk dump stat, 3'e kadar indirip abartmak kotu olabilir ama 7-8 gayet uygun melee icin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 prayer against bewilderment bozuk di mi? duration azaltma çalışmıyor şimdi denedim. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 10 con ideal bence melee'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Gelmiş 1.04 https://d1079ywfijtdjs.cloudfront.net/eternity/media/updates/0094/pe-durance-eye-580.jpg said: Talisman of the Unconquerable will now give a 1.25 Focus multiplier instead of .25. Fix to retroactively restore party movement in saves that display movement speed problems. Optimized Save/Load game system for better performance. http://forums.obsidian.net/topic/77794-update-94-patch-104-new-fixes-and-the-introduction-of-patch-betas/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Bu da 40dklık speedrun. 4.30 civarı yaptığı abuse çok iyi ya ahahah adam oyuna lvl7 karakterle başlamış http://www.youtube.com/watch?v=_GKiNVr08SQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 ne reskill dönmüş belli değil GM bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 triple crown solo maceram red dragonda son buldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Daesu said: triple crown solo maceram red dragonda son buldu. Red Dragon dediğin hangisi? Şu Searing Falls'daki mağaradaki mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 searing falls taki dragona level kaç girmek lazım? Lighthouse'dan önce mi sonra mı gireyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar