Wolas Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 1 fighter 1 cipher 1 rogue 1 paladin oynuyorum adam sayısı yetmiyormuş mage ile priesti alıp geçtim. Şuan temple of wodicaya gitmem gerek main quest olarak fakat nereye gittiysem yolu bulamadım defiance baya gitmem gerekiyor nasıl gidicem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 koca defiance bay'in yolunu nereye gitsen bulamadın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 gerçekten gidemiyorum resmen sıkıştım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 ranger'ı aldığın haritanın batı tarafından çıkış yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 g2a da su anda 19 dolara satiliyor. yazan olmus muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Steam mi? :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 İyiymiş. Yaza kadar daha da düşer. Öyle çakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Civcivhead said: Steam mi? :o evet steam ama limited offer di. adetli yani. belli bir miktar satinca kapatacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 shade of od nua ağzımı burnumu fermuar gibi birbirine geçirdi, ben en iyisi biraz level atlayıp sonra tekrar deneyeyim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 defiance bay kapandıktan sonra herhangi bir şekilde geri dönüşümüz oluyor mu? kapanır kapanmaz geri sokturmuyor. vendorlarda işim vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 level ile alakası yok benide tokatlamıişlardı. partin full değilse fulle ve arkaya muhakkak mage koy önlerine tanklarını koyup pozisyonunu bozma. sonra yağdır büyüleri. ben 4 kişi oynuyorum orda 6 yapmıştım,lvl 5 dim geçtiğimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 biraz sure gecince donuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 evet şimdi twin elms kapısında isyanlar bitmiş dedi. ne kadar kısa sürdü sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 keşke daha çok dialog seslendirmeli olsaydı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 off tank wizard yaptım çok eğlenceli lan deli gibi yağdırıyor dmg de yemiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Main character olMAyan priestlerin aurası da favored/condemned dispositionlardan etkileniyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 arcane said: defiance bay kapandıktan sonra herhangi bir şekilde geri dönüşümüz oluyor mu? oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Oyun bitti kalan questleri yapamadım neyse. Bi dahaki play througha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Endgame diye save aliyor ayrica bi tane daha tam cukura atlamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Seru said: ranger'ı aldığın haritanın batı tarafından çıkış yap. kontrol ettim oradan da gidemiyorum şehirler renkli değil basamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Hacı önce köprüye gideceksin. Köprüden de Defiance Bay e geçeceksin. EDIT: Kamu hizmeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 off büyük hizmet yapmış adam. yalnız 2 gündür adam şehre giremedi, bakıyo öyle ekrana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 ahah çok sağol :) . Tam buraya mesaj yazdım sonra kesin bu köprülerden gidiliyordur birdaha bakayım dedim öle buldum halbuki en son gittiğimde izin vermemişti guardlar. - Yok yaw boş durmadım çevredeki mapleri temizledim lvl 13 dungeona geldim sonra ruhların konuştuğu dili bilmiyorum diye dışladılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Searings falls sol tarafi eksik harita :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Evet bi iki location eksik gibi o haritada. Harita http://www.gry-online.pl/galeria/mapy/70969727_80.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar